- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.321
Gecmiş olsun cok zor bi durum gercektenagzı acık hapşursun baskı yapmadan. Bol bol C vitamini alsın bide
![]()
Ay çok çok teşekkürler canım, şükürler olsun ki atlattı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun cok zor bi durum gercektenagzı acık hapşursun baskı yapmadan. Bol bol C vitamini alsın bide
![]()
yok yok ara sen canım. belli ki bu aralar yoğundur.bunu da sor toplu cevap verir hem en azından:) artı çekinmeni gerektirecek bir şey yok ki hepimiz aynı şekildeyiz merak etme. her konuda yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. ve gerekliyse mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim. tam sonuç almak istiyorsan profil estetiği için bu şart canımmm
Eğri burun zor ameliyatlar arasına giriyo benim burnumda sola doğru yamuktu Emre bey yüzde 90 oranında düzelir demişti ama bence yüzde 100 düzeldi o kadar dikkatli bakıyorum bi eğrilik göremiyorum:))şişlikler geçtikçe de eşitlendi seninde düzelir merak etme nede olsa doktorun Emre ilhanKızlar selam bende Nisan'a ameliyat için randevu aldım emre ilhan dan. Ama burnum aşırı derece yamuk nasıl olur hiç bilmiyorum![]()
Ay çok çok teşekkürler canım, şükürler olsun ki atlattı :)
o kadar çok aradım ki bıkmışlardır artık benden aramaya çekiniyorumEmre beye e-posta atim bende bari tabi artık cevap verirse en son attığıma hala dönmedi
![]()
Öğlen ararsan ulaşabilirsin canım. Emre Bey gerekli görürse söylüyor hemen zaten çene estetiğide yapmamız gerek diye. Ama ben de çok fazla gördüm muayenesinde ikisini birden olan. Sordum hatta ikisini birden olmak zor olmaz mı diye Emre Bey'e çene ameliyatları kolaymış ağrı sızı yokmuş yani.
Kızlar selam bende Nisan'a ameliyat için randevu aldım emre ilhan dan. Ama burnum aşırı derece yamuk nasıl olur hiç bilmiyorum![]()
Benim de burnum S burundu. En zor 5 burundan birisiymiş. Düzeltti Emre bey. Ama kemiğin hafızası olduğu için yıllar içerisinde milimlik kayma olabilir yeniden dedi. Şu anda dümdüz. Milimlik kayma olsa bile çok farkedileceğini sanmıyorum... Yine de umarım olmaz:)
Bende duymuştum kıkırdak hafızası sanırım tam adı. Başlarım onun hafızasına:)) inş benim kıkırdak Alzheimer olmuşturİlk defa duydum desem yeridir yani. burunda bir eğrilik varsa ameliyattan sonraki dönemde yıllar sonra yine o tarafa doğru yamuluyormuymuş entresan . Ama onunda bir çözümü vardır heralde yamulma rskine karşın bir kaç milim diğer tarafa doğru yapılırsa yamulduğunda eşitlenir yada cok daha az bir oynama olmuş olur :)
Yaa kızlar sırf meralkımdan soruyorum Emre Bey biras mükemmelliyetçi bir doktor ya kendi yaptığı ameliyatlarda daha iyi sonuca ulaşmak için revizyon yaptığı falan oldumu hiç olan veya duyan var mı ?
Kızlar selam bende Nisan'a ameliyat için randevu aldım emre ilhan dan. Ama burnum aşırı derece yamuk nasıl olur hiç bilmiyorum![]()
İlk defa duydum desem yeridir yani. burunda bir eğrilik varsa ameliyattan sonraki dönemde yıllar sonra yine o tarafa doğru yamuluyormuymuş entresan . Ama onunda bir çözümü vardır heralde yamulma rskine karşın bir kaç milim diğer tarafa doğru yapılırsa yamulduğunda eşitlenir yada cok daha az bir oynama olmuş olur :)
Yaa kızlar sırf meralkımdan soruyorum Emre Bey biras mükemmelliyetçi bir doktor ya kendi yaptığı ameliyatlarda daha iyi sonuca ulaşmak için revizyon yaptığı falan oldumu hiç olan veya duyan var mı ?
fotoğrafları görmek için 25 mesaj sayısını aşman lazım.Arkdaslar yeni üye oldum... 2 senedir burun ameliyati olmayi düsünüyorum.. fikir sahibi olmak icin resimlere bakicaktim ama göremiyorum.. yardimci olabilirmisiniz acaba? Tsk
fotoğrafları görmek için 25 mesaj sayısını aşman lazım.
Ne demek önemli değil canım. Özel albümdeki fotoları görmek için arkadaş olarak eklemen gerekir benim herkese açık zaten 25 mesajı doldurursan görürsün:) Bu arada çok şanslısın şimdiden hayırlı olsun:)cok tsk ederim.. arkadaslik yolladiktan sonra özel albumdeki resimleri görebiliyormuyum acaba? 25 mesaj atamamki öyle bos bos? :)
Emre bey e ameliyat olucam kisin ama icimin daha da rahatlamasi icin resimlere bakmak lazim yazilarinizi okudum cok heyecanlandim, ondan su an cok ihtiyacim var :))
Bende duymuştum kıkırdak hafızası sanırım tam adı. Başlarım onun hafızasına:)) inş benim kıkırdak Alzheimer olmuştur2 yıl olacak neredeyse tekrar bi eğrilme yok inş olmazda... Ben duymadım ama burnunu biraz daha kaldırmak isteyenler tekrar ameliyat oluyo[/Q
Burnunla ilgili yorumuna koptum Emel :) Ama çok haklısın artık düzgün olsunlar okadar eziyet çekiyoruz![]()