• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

[SUP]kızlarrrr yarın 4aylık burnuşumun fotoğraf larını eklicemmm:)rinoannem çekecekk:)nasalım benim fotoğraf çımda o:))))[/SUP]

Bu arada ben 4aylık oldum ama hala çok şişliğim var ama yinede çok memnunum,en önemliside iddialı bi burnum var ama henüz kimse estetik olduğunu anlamadı:) Emre bey gerçekten en iddialı bürünü bile muntazam doğal yapıyor. Ve ennn enn önemlisi burnum içinden bile çok şiş olmasına rağmen inanılmaz nefes alıyorum eski aldıklarım neydi diye düşünüyorum gerçekten doğru tercih yapmışım mutluyum:)

evet öyleymis cıdden birde benim ameliyat 5 saat sürdü burnum baya kemerliydi + derim karısık bi derimis ucu kalın yoksa normal benm ailem yalovada kalıyor 3-4 gün istanbula gectik ameliyat icin ordada istanbulda evimiz var orda kalıyorduk ama istiyorsan bi arastır bagdat caddesine yakin otel felan yada bi apartman kiralamk icin :/ birde biri yanında gelse iyi olr ilk 3 gün biraz zorlu gecizor canım

5 saat :52: uffff ben hem kepce kulak hemde burnumdan ameliyat olacagim benimki kesin 10 saat sürer :52::52::52:
daire kiralamayi düsünyorum bende canim kalacak yerim yok malesefarastirmaktayim, gerci emre beyin assistanida yardimci oluyor bu konuda detaili bi sekilde kendisinede danisayim bakalim...

@Zasa güle güle kullan cici burnusunu, darisi basima:8:

bu arada kizlar malesef özel mesaj atamiyorum, mesaj sayim 50 olmasi gerekiyormus, yanli anlasilmasin yoksa seve seve özelden konusurdum, cevap yazamadigim arkadaslar kirilmasin sakin

benimki önden bi kalın ki görsen haha ben diyorum aynı pates gbı ama gecici oldugunu biliyorum birde burun kanatlarımda sis sanki ya hee burum ucum allah sabır versin cidden sabırsızlanızor insan hemen insin şişlik istiyor

Evet öyle ama 4. Ayım ve burun ucumdaki şişliği elimle bile dokundugumda bariz anlayabiliyorum. 1 sene sabretmek gerek yani cnm;)

5 saat :52: uffff ben hem kepce kulak hemde burnumdan ameliyat olacagim benimki kesin 10 saat sürer :52::52::52:
daire kiralamayi düsünyorum bende canim kalacak yerim yok malesefarastirmaktayim, gerci emre beyin assistanida yardimci oluyor bu konuda detaili bi sekilde kendisinede danisayim bakalim...

@Zasa güle güle kullan cici burnusunu, darisi basima:8:

Benim kardesimde hem kulak hem burun oldu 7 ay once kulak burun gibi uzun surmuyor:) ama burundan daha zor kulak sizliyor cunku:)

arkadaşlar anladım ki Emre Bey gerçekten çok iyi bir doktor fakat fiyatları konusunda makul biri değil..Son günce olarak Emre Bey'e ameliyat olup ücret ne ödediniz acaba ?? Benim için gerçekten çok önemli..

bende kulaklarim zonklayip agricak diye cok korkuyorum, gecmis olsun canim kardesin nasil oldu memnun mu

Soyle soyliyim emre beye olan 2 kisiye sorduk ikiside agri kesicilerle idare ettik kesti agrimizi ama sizlama oldu tabi dediler kardesim oldugunda zorlandi biraz belki yasi kucuk diye bilemiyorum 1 hafta benimle yatti gece pek uyuyamadi kulagi yuzunden agriyo dedi burun gibi degil burun cok rahatmis meger dedi kisiyle alakali bisey sanirim:) kardesim su an cok memnun ilk zamana gore kulakta biraz acilma oldu ama oyle kepce degil yapistiriyor ya kafaya yapisikligi gidiyor diyim daha dogrusu:) kulak ameliyati olacaksan biraz sizlamasini goze alacaksin:)

arkadaşlar anladım ki Emre Bey gerçekten çok iyi bir doktor fakat fiyatları konusunda makul biri değil..Son günce olarak Emre Bey'e ameliyat olup ücret ne ödediniz acaba ?? Benim için gerçekten çok önemli..

Su an ilk ameliyatsa 7000 ama nisandan itibaren 8000 olacak sanirim revizyon fiyatlari daha fazla tabi. Burun ameliyatinda fiyata cok bakmamak lazim biriktirebiliyorsaniz.

Soyle soyliyim emre beye olan 2 kisiye sorduk ikiside agri kesicilerle idare ettik kesti agrimizi ama sizlama oldu tabi dediler kardesim oldugunda zorlandi biraz belki yasi kucuk diye bilemiyorum 1 hafta benimle yatti gece pek uyuyamadi kulagi yuzunden agriyo dedi burun gibi degil burun cok rahatmis meger dedi kisiyle alakali bisey sanirim:) kardesim su an cok memnun ilk zamana gore kulakta biraz acilma oldu ama oyle kepce degil yapistiriyor ya kafaya yapisikligi gidiyor diyim daha dogrusu:) kulak ameliyati olacaksan biraz sizlamasini goze alacaksin:)

ay canim yazik, bende kulaktan korkuyorum :18: simdilik ameliyat tarihi bekliyorum ismimi aciga yazdirdim, Burcu hanim saolsun cok ilgilendi ve cok güzel bi sekilde bilgilendirdi, bi an önce arasalar sevindirici bi haber alsam cok sabirsizlaniyorum. Telefonumu günde kac kez kontrol ediyorum ararlar ümidiyle:26:

Son düzenleme:
ay canim yazik, bende kulaktan korkuyorum :18: simdilik ameliyat tarihi bekliyorum ismimi aciga yazdirdim, Burcu hanim saolsun cok ilgilendi ve cok güzel bi sekilde bilgilendirdi, bi an önce arasalar sevindirici bi haber alsam cok sabirsizlaniyorum. Telefonumu günde kac kez kontrol

insallah seninki oyle olmaz diyorum ya konustuklarim o kadar olmadigini ama yine de biraz agri cektiklerini soylediler kulak zor burun gibi degil:) ameliyati daha kolay ama sizlamasi var kulagin:) insallaah en kisa zamanda ararlar acikta liste biraz kabarik sanirim

ay canim yazik, bende kulaktan korkuyorum :18: simdilik ameliyat tarihi bekliyorum ismimi aciga yazdirdim, Burcu hanim saolsun cok ilgilendi ve cok güzel bi sekilde bilgilendirdi, bi an önce arasalar sevindirici bi haber alsam cok sabirsizlaniyorum. Telefonumu günde kac kez kontrol ediyorum ararlar ümidiyle:26:

Ben de acıga yazdırmıştm. Ama arada hatırlat kndini tabi cok uzun sürerse. Ben tekrardan aradgmda şansıma aynı hfta gıtmıştım hemen. Yurt dışından fln gelemeyen saatı degısen hastalarda olabiliyor cunku. Umarım en yakın zmnda alırsın randevu;)

Ben de acıga yazdırmıştm. Ama arada hatırlat kndini tabi cok uzun sürerse. Ben tekrardan aradgmda şansıma aynı hfta gıtmıştım hemen. Yurt dışından fln gelemeyen saatı degısen hastalarda olabiliyor cunku. Umarım en yakın zmnda alırsın randevu;)

haklisin canim arada bi ben en iyisi arayim hatirlatayim kendimi, insallah ararlar beklemek cok kötü biseymis:18:
dün emre beye mail yazmistim oda saolsun o kadar yogun olmasina ragmen hemen cevaplamis, gercekten cok sabirlilar ve islerini cok severek yapiyorlar, bu simdilik cok iyi bir isaret:)

haklisin canim arada bi ben en iyisi arayim hatirlatayim kendimi, insallah ararlar beklemek cok kötü biseymis:18:
dün emre beye mail yazmistim oda saolsun o kadar yogun olmasina ragmen hemen cevaplamis, gercekten cok sabirlilar ve islerini cok severek yapiyorlar, bu simdilik cok iyi bir isaret:)
Herkes cok ilgili ve güleryüzlü emin ol ameliyat önceside sonrası da bu hep böyle;) Dogru bir karar vermişsin geriye sabretmen kalıyor sadece:)

Herkes cok ilgili ve güleryüzlü emin ol ameliyat önceside sonrası da bu hep böyle;) Dogru bir karar vermişsin geriye sabretmen kalıyor sadece:)

kesinlikle öyle canim, Emre beyin bi cok hastasiyla konustum hepsi öyle memnun ki ve hepsinin burnu cok hosuma gitti:) :nazar:
bazi arkadaslarimin doktrolarindan biliyorum ameliyattan önce cok ilgili oluyorlar ama ameliyattan sonra hastalarinin herhangi bi sorunu ciktiginda üzerlerinden atmak icin kaciyorlar:47:

Back
X