• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre İlhanın yaptığı burunları çok beğeniyorum.Benim burnum batık durumda. Revizyon olmayı isterdim ilerde,eğer imkanım olursa zamanı gelince emre beye olabilirim ama onun da üstesinden geleceğinden emin değilim.Türkiyedeki doktorlar revizyon ameliyatları konusunda başarısız gibi.

Emre İlhanın yaptığı burunları çok beğeniyorum.Benim burnum batık durumda. Revizyon olmayı isterdim ilerde,eğer imkanım olursa zamanı gelince emre beye olabilirim ama onun da üstesinden geleceğinden emin değilim.Türkiyedeki doktorlar revizyon ameliyatları konusunda başarısız gibi.

Tam tersi turkiyedeki doktorlar revizyonda daha basarili turkiyedeki doktorlarin hastalarinin bir cogu yurtdisinda ameliyat olmus hastalar:) birgun emre beyin muaynehanesinde beklerken bir bayan gormustum revizyon olmustu burnum yoktu sanki mahvetmisti doktorum emre bey bana yeniden burun yapti resmen ve 11 saat surdu ameliyatim demisti o gunden sonra ben emre beyin her burunu duzeltecegine eminim :) imkaniniz oldugunda gorusmenizi tavsiye ederm gorusmeleri ucretsiz zaten

Evet tam tersi Avrupa da zaten insanların burnu çok düzgün. Türkiye'de ki doktorlar kadar başarılı değiller. Hatta yurt dışından gelen birçok hastayla bende Emre Bey'in muayenesinde konuşma fırsatı bulmuştum. Zaten gittiğimde 5 kişiden 2'si hep yurtdışından. Çok fazla tanınıyor Emre Bey yurtdışında da. Bence bir görüşmelisiniz ne zor burunların üstesinden geldi gözümle görmesem inanmazdım. Ama revizyon konusunda hakkını yiyemem bence en önde gelen isim Emre İlhan;)

konuyla ilgili çok araştırma yapıp emre bey de karar kılanlardanım. ancak biraz once konuştum yardımcısıyla ağustos ayına ameliyat için temmuz ayına ise muayene için tarih verebiliyorlar. yaz aylarının ameliyatlar için uygun olmadığını yok damarla ilgili problemlerin çıkacağını duydum ama internette bu bir yanılgı güneşten kaçınmak suretiyle olabilirsiniz yazmışlar. sizce bir problem olur mu yaz ayları kızlar

konuyla ilgili çok araştırma yapıp emre bey de karar kılanlardanım. ancak biraz once konuştum yardımcısıyla ağustos ayına ameliyat için temmuz ayına ise muayene için tarih verebiliyorlar. yaz aylarının ameliyatlar için uygun olmadığını yok damarla ilgili problemlerin çıkacağını duydum ama internette bu bir yanılgı güneşten kaçınmak suretiyle olabilirsiniz yazmışlar. sizce bir problem olur mu yaz ayları kızlar

Hayir hic problem olmaz sadece bir kac hafta gunese direk maruz kalmamaniz gerekiyor gunes koruyucuyla sapkayla idare edebilirsiniz zaten agustos yazin sonu bir kac hafta deniz havuz da yasak kardesim haziranda oldu 1 ay kadar denize havuza basini sokamadi o kadar onun disinda gunes koruyucu surup gezdi bir sorun olmadi

Hayir hic problem olmaz sadece bir kac hafta gunese direk maruz kalmamaniz gerekiyor gunes koruyucuyla sapkayla idare edebilirsiniz zaten agustos yazin sonu bir kac hafta deniz havuz da yasak kardesim haziranda oldu 1 ay kadar denize havuza basini sokamadi o kadar onun disinda gunes koruyucu surup gezdi bir sorun olmadi

çok teşekkürler canım yaşamış birini duyunca insan çok rahatlıyor:) ben çok kararlıyım burun konusunda ama emre bey için 8000 tl gerekiyor sonrası bize katacağı mutluluk düşünülürse gözünü kapatıyor insan da ailelerinde kapatması önemli :)

çok teşekkürler canım yaşamış birini duyunca insan çok rahatlıyor:) ben çok kararlıyım burun konusunda ama emre bey için 8000 tl gerekiyor sonrası bize katacağı mutluluk düşünülürse gözünü kapatıyor insan da ailelerinde kapatması önemli :)

Yaz konusunda endiselenme agustosa kadar tatilini yaparsin zaten:) burun cok onemli kesinlikle tum ifadeyi degistiriyor yuzunin tam ortasinda cok dikkatli secim yapmak gerekiyor ki siz en dogru secimi yapmissiniz emre beyin en iyisini yapacagina eminim:) 8000 tl ye bakmiyor insan o mutlulukla ama tabi bunu aileye anlatmak lazim:)

Bu arada ben 4aylık oldum ama hala çok şişliğim var ama yinede çok memnunum,en önemliside iddialı bi burnum var ama henüz kimse estetik olduğunu anlamadı:) Emre bey gerçekten en iddialı bürünü bile muntazam doğal yapıyor. Ve ennn enn önemlisi burnum içinden bile çok şiş olmasına rağmen inanılmaz nefes alıyorum eski aldıklarım neydi diye düşünüyorum gerçekten doğru tercih yapmışım mutluyum:)

Hadi gecmis olmuş zaten :). Güle güle kullan 6. Ayda kalınlık bitiyor en azından benimki öyle

Yaz konusunda endiselenme agustosa kadar tatilini yaparsin zaten:) burun cok onemli kesinlikle tum ifadeyi degistiriyor yuzunin tam ortasinda cok dikkatli secim yapmak gerekiyor ki siz en dogru secimi yapmissiniz emre beyin en iyisini yapacagina eminim:) 8000 tl ye bakmiyor insan o mutlulukla ama tabi bunu aileye anlatmak lazim:)

Aynen yüzün bütün ifadesini değiştiriyor benim ifadem cok değişti ve cok memnunum iyiki değişmiş :)) bu arada Emre hocamı rüyamda gördüm yanında kate moss vardı hayrola artık :)))

kızlar bnde emre ilhana ameliyat olanlardayım. Gerçekten mükemmelliyetçi biri. Tam istediğim gibi oldu burnuşum. Estetik ve sanatsal yönü gelişmemiş kişiler doktor olmamalı bence. İlk ve son kez ameliyat oldum sanırım emre beye 48. günümdeyim burnum şiş ama ben böle bile mutluyum.:1::1:

Jacoste sen Reviziyon ameliyati oldunmu? Bende olucam, iyi bir doktor ariyorum, bana yerdimci olursan sevinirim

Ben Muhammed dilbere oldum. %80-85lik bi burun vaad etti ve başardı bence:)
Söylediklerinde uçmuyor yapabileceklerini söylüyor bence
1,5sene gecti çok ufak bi çökme oldu ama eski haline nazaran ben bundan bile memnunum

Back
X