Leylacım merhaba
Gidip saçma sapan bir doktora ameliyat oldum da burnum kötü oldu diye harap etme kendini üzmekten başka hiç bir işe yaramıyor çünkü

Birkaç gün önce internette burun estetiğiyle ilgili bir arastırma yaparken bir yazı dikkatimi çekti okudum yazının içerisinde doktorların yaptığı yorumlarda vardı ve çok büyük bir çoğunluğu şunu söylüyor ''çok iyi bir doktora estetik ameliyat oluyor olsanız bile %10 revizyon ameliyatı olma olasılığınız var'' mühim olan doktorunuzun anlayışlı olması ve hastasının mutluluğunu ruh sağlığını düşünerek kusurları kabul edip gerekli müdahalede bulunmasıdır diyorlar.
Bir doktorun yaptığı her burun aynı güzellikte mi oluyor tabi ki hayır yada hangi doktorun bütün ameliyatları kusursuz bence böyle bir doktorda yok her doktorun küçük müdahalelerde bulunduğu hatta revizyon ameliyatı yaptığı hastaları vardır.
Önemli olan doktorun iyi niyetli ve anlayışlı olması yani boşuna kendini hırpalama canım benim
O yazıda Dikkatimi çeken bir noktada burun estetiği ameliyatlarında 2. ameliyata gereklilik duyulması normal sayılmaktadır yazmasıydı
.Okuduğum yazıdaki doktorlar ilk ameliyatınız da çok ciddi sorunlar oluşmadıysa eğer revizyon ameliyatınızı aynı doktorunuza olmakta fayda var çünkü burnunuzu en iyi tanıyan kişi yine kendi doktorunuzdur diyolar ve ikinci ameliyatın ilki kadar zor olmayacağını çok daha güzel sonuçlar alındığını ve bütün kusurların telafi edilebildiğini söylüyolar
Hatırlatıp seni üzmek istemem ama doktorun kimdi ? sorunlarınla ilgilenmedi mi kabul mü etmedi ? Yoksa burnunu begenmediğin için bi süre sonra görüşmeyi kestin mi? Ayrıca fotografın varsa bakmak isterim merak ettim de