• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende gün yaklaştıkça çok heyecanlanmıştım. İlk görüşmede heyecandan soracak soruları unutmuştum :) Sen hazırlıklı git, bir kağıda neler istediğini yaz.
Zaman o kadar hızlı akıp geçiyor ki bir bakmışsın randevu zamanın gelmiş. Benimde şunun şurasında 22 günüm kaldı.

evet haklisin en iyisi öyle yapmak Zaman Cabuk geciyo dedigin gibi seninde gercenden az kalmis

Ekledim seni bakabilirsin cnm. Tedirgin olmakta haklısın o kdr cok magdur olan insan var ki etrafta bnde cok üzülüyorum. Sonucta kimse olmak istemior bir kez daha en güzeli olsn istiyor. Ben bu tedirginligmden cok doktor arastrdm görustum. Emre Bey gibi bir doktoru tanıyınca anladım farkınıda. Sana tavsiyem aklındakilerle görusup karar vermen. Emre Bey farkını hep gösteriyor gercekten;) Bol şanslar sana;)

merhaba, ben de yeni uyeyim Emre Beyi arastiriyorum fotograflara bakmak istiyrum bakamiyorum ama kimsenin fotograflarina :(

Kizlar bende uzun arastirmalar sonrasi telefonla randevu almistim, ayni anda ameliyat tarihi aldim, atladim ucaga gittim Turkiye'ye. Zaten Emre beyi gorurseniz acayip bi guven geliyor insana, o anda ameliyat olasin geliyor :-)
Beklerken aklimdan binbir seyler geciyordu, ya icime sinmezse, ya istedigim gibi bir konusma olmazsa, kacarim filan diye. Off ne heyecanliydi yaa, dusundukce o gunleri tekrar yasiyorum sanki. Bian once olsun bitsin, yeni burnuma kavusayim diyordum, Allaha sukur hersey istedigim gibi oldu. Insallah sizlerde memnun kalirsiniz, burun operasyonu deyip gecmiyelim, sonucta suratimizin ortasinda ve butun yuz ifademizi degistirebilir. Bu yuzden doktor secimi cok onemli.

O gunleri cok ozluyorum, acayip heyecanli ve mutlu gunler gecirdim Istanbulda. Cok guzel arkadaslar edindim, en onemlisi cok guzel bi burnum var artik, insallah sizede nasip olur. Burdan bizler gibi paylasirsiniz yasadiklarinizi, ameliyat olmak istiyenleride sizler bilgilendirirsiniz :-)

Simdiden hayirli olsun randevulariniz.

Merhaba ben de arastirmaya daha yeni basladim ama cok zormus karar vermek :( fotograflarin var mi? oncesi sonrasi diye?

Arkadas olarak ekledim, fotolarimi gorebilirsin. Aslinda yandan bi resmimi eklemem lazim..Eklersem haber ederim burdan.
Sevgi ciğim ,nasılsın canım :54: Bende burundan ameliyat oluyorum,konumu okudunmu bilemiyorum.27 Martta üçüncü burun operasyonum olacak.İnşallah hem görüntü olarak,hemde sağlık açısından çok mutlu olacağım sonuçlara gideceğim :29:

27 eylule randevu alabildim bide ameliyat olmak istesem kim bilir hangi tarihe vercekler ama mecburen beklicem ..bu yaza yeni burnumla girmek isterdim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Canım,

Nasılsın alçılar ve bant çıkmıştır sanırım. Morlukların geçti mi?

Alçım tamponlarım 5. gün çıktı benim. Bugün 9. günüm yarın da bantlar çıkacak
aslında alçım çıkar çıkmaz emre bey burnuma bakmamı istedi ben korktum şiştir diye gözlerimi kapadım bakamadım 5. gündü :)
şişlik bir haftada geçti morluk göz altında çok hafif oldu az kaldı gecmek üzere morluk da. benim kaburgadan kıkırdak da alındı revizyon olduğu için. ona ragmen çabuk toparladım bir haftada kendime geldim ki diğer günler de aman aman kötü değildim :)

Son düzenleme:
Back
X