• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Revizyonlarda fiyat değişiyor. Ben telefonda asistanına sorduğumda ikinci ameliyat için 10bin demişti. Emre beye muayene olduğumda burnumun durumuna geçmişte yapılan ameliyatın sonucuna bakıp 8500 dedii (geçen yıl) . Asistanlar ortalama fiyat verebiliyorlar. Nihai fiyatı Emre bey burunda daha önce yapılmış ve yapılacak işlemleri değerlendirerek verir.

Çook sağolun canlarım, emre beyden yana bukadar memnun olmanızı duydukca sizin adınıza çok seviniyorum darisi başima inşallah, ben parasinda değilim, yoksa şimdiye kadar iki ameliyatim için 12.000€ harçamazdim, olmadi malesef ama inşallah busefer olacaksa verdigim para helali hoş olsun, minnettar kalırım emre beye...

Bu arada emre beyde sizin gibi hastalari olduğu için çok şansli, bazi doktorlarin memnun hastaları başarılı ameliyatdan sonra hayatin başka yönlerine veriyorlar kendilerini, buda güzel aslinda, rahatsiz olduğun durumu cözüp hayatina yeni bir yön vermek adına, ama sizler bizim gibi bu soruna cözüm arayanlar icin en büyük desteksiniz, allah kalbinize göre versin inşallah...

param olsaydı hiç düşünmeden emre beye olurdu, beya burun dışında başka hiç sağlık sorunum olmasydı biriktirip olurdum kesinlikle. bence riske atmayın emre bey abdulkadir bey veya muhammet beye olun diğer doktorların napcağı hiç belli olmuyor. bu doktorlar isim yapmış olduğu için hatayı kaldıramazlar dolayısı ile işlerini doğru yapmak zorundalar..

Emre Bey burnu degerlendirirken uygun gorurse cene,yanaklar, elmacik kemikleri ya da alna da mudahale etmeyi teklif ediyor mu? Yoksa sadece yuzunuzun sekline gore burunu mu ayarlamaya calisiyor? Daha once burun ameliyati ile birlikte yuzunde baska ameliyatlarida olan oldu mu? Gidenler gorusme hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim.

Ayrica asistanin soyledigi fiyata guvenmemek lazim. Genelde zaten asistana sordugunuzda doktorla gorusmeniz gerektigini soylemesi lazim.
Revizyon ameliyatlari sanki standartmis gibi asistanin 15 bin demesi yanlis olmus bence. Gercek fiyati doktorun burnu gordukten sonra soylemesi gerekiyor.

Ayrica Emre Bey den su anda en erken Ocak ayina gorusme icin randevu alinabiliyor, ameliyat icinse Kasim'a kadar doluymus.
Daha gorusmeden su anda ameliyati Emre Bey e olmaya karar versek bile ameliyata girilmesi 1 yili mi bulacak anlamadim???

Emre Bey burnu degerlendirirken uygun gorurse cene,yanaklar, elmacik kemikleri ya da alna da mudahale etmeyi teklif ediyor mu? Yoksa sadece yuzunuzun sekline gore burunu mu ayarlamaya calisiyor? Daha once burun ameliyati ile birlikte yuzunde baska ameliyatlarida olan oldu mu? Gidenler gorusme hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim.

Ayrica asistanin soyledigi fiyata guvenmemek lazim. Genelde zaten asistana sordugunuzda doktorla gorusmeniz gerektigini soylemesi lazim.
Revizyon ameliyatlari sanki standartmis gibi asistanin 15 bin demesi yanlis olmus bence. Gercek fiyati doktorun burnu gordukten sonra soylemesi gerekiyor.

Ayrica Emre Bey den su anda en erken Ocak ayina gorusme icin randevu alinabiliyor, ameliyat icinse Kasim'a kadar doluymus.
Daha gorusmeden su anda ameliyati Emre Bey e olmaya karar versek bile ameliyata girilmesi 1 yili mi bulacak anlamadim???

benım arkadasım adanadan ıst gıtttı emre beyle bızzat gorustu /// bu arada 3. amelyatı 12 bın fıyat vermıs

yenı yaptıgı burunların ucretı daaa dusukmüş

Resimleri neden acamiyorum sitede yeniyim yardim edin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım 25 mesaj hakkını doldurman gerekiyor o yüzden göremiyorsundur yada albümler özel olduğu için göremiyorsundur arkadaş listene eklersen görebilirsin özel albümleri

çok güzel açıklamışsın ağzına sağlık bi sorum olucak çalışıyomusunux bilmiyorum ama Emre bey kaç günlük rapor veriyo bi bilginiz var mı

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben aradım sordum 20gün rapor veriyormuş Emre Bey

Emre Bey burunla birlikte çene ve kulak ameliyatlarıda yapıyor zaten. Uygun görürse zaten hastasına öneriyor. Ben sadece burun yaptırdım ama çene ve burun ameliyatını aynı anda olan çok hastası var. Şuan gerçekten çok yoğun yani randevuyu bile zor alıyorsunuz. Ancak bizlerde bekledik ve beklediğime değdiğini görünce daha çok mutu oluyorum açıkcası. Bence zamanı çok kafanıza takmayın en önemlisi doğru doktoru bulabilmek;) Emre Bey'in bu kadar yoğun olmasıda çok tercih edilmesinden kaynaklanıyor zaten bütün hastalarına yetişmeye çalışıyor sonuçta. Demek ki hep olumlu yorumlar alıyor ki bu kadar insan güveniyor.

Emre Bey burunla birlikte çene ve kulak ameliyatlarıda yapıyor zaten. Uygun görürse zaten hastasına öneriyor. Ben sadece burun yaptırdım ama çene ve burun ameliyatını aynı anda olan çok hastası var. Şuan gerçekten çok yoğun yani randevuyu bile zor alıyorsunuz. Ancak bizlerde bekledik ve beklediğime değdiğini görünce daha çok mutu oluyorum açıkcası. Bence zamanı çok kafanıza takmayın en önemlisi doğru doktoru bulabilmek;) Emre Bey'in bu kadar yoğun olmasıda çok tercih edilmesinden kaynaklanıyor zaten bütün hastalarına yetişmeye çalışıyor sonuçta. Demek ki hep olumlu yorumlar alıyor ki bu kadar insan güveniyor.

Ben facebooktaki sayfasından baktım çok beğendiğim yüzlerde oldu beğenmediklerim de oldu. Gerçekten kendisiyle görüşüp fikrini almak istiyordum.
Ama sırf görüşme için bile Ocak ayını beklemek bilemiyorum. Hani görüşülüp yüzünüze ne yapılacağını bilseniz ve ameliyat tarihi Ocak olsa neyse. Arada başka doktorlarla da görüşülür herkesin verdiği öneriler ve fiyatlar dikkate alınır düşünülür öyle karar verilir.

Ama daha ilk aşamada Emre Bey listeden en azından şu an için silinmiş oluyor. Çünkü Ocak ayını bekleyip mesela fiyatta da hiç anlaşamayabilirsiniz. Bu durumda boşuna beklemiş olma olasılığı var. Yaş ve unvan olarak Emre Bey'den daha tecrübeli doktorlarında ofislerini aradım. 1 ay önce aradığımda Haziran ayına randevu veren vardı, fakat Haziran ayında Türkiye de olamayacağımdan dolayı gelemeyeceğimi söyleyince akşam saatine de olsa ayarladılar.
Emre Bey ile çok görüşmek istiyorum keşke kendisinden de randevu alabilsek ya da randevusunu iptal eden oluyorsa arada haber verilse.

Siz Emre Bey bir kaç ameliyatı birlikte yapınca ne kadar fiyat veriyor biliyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba ben Emre beye yeni ameliyat oldum bugün 15.günüm ve çok memnunum hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden biriydi diyebilirim hiç korkmadım çünkü Emre bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor...Ameliyat olmadan önce görüştüğüm 4.kişiydi ve benimle 30 dk ön görüşme yaptı önce benim fikirlerimi sorguladı daha sonra kendi fikirlerini anlattı hiç korkmadım hiç olumsuz düşünmedim ve bu gerçekten doktorumla alakalıydı ameliyattan çıktıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim hiç morluğum yoktu ve burnumda tampon olduğu halde nefes alabiliyordum bana fındık gibi bir burun yaptı..Bence burun tüm yüz ifadesini değiştiren bir organ ve insanlar doğru tercih yapmadıklarında bedelini 2. Veya 3. Ameliyatlarıyla ödüyorlar bu yüzden herşeyden önce doğru Doktor diyorum Emre bey için!! Beni herkes çok korkuttu özellikle tampon ve morluk konusunda ama inanın çok içten söylüyorum hiç böyle problemlerim olmadı..fotograf bugüne aittir biraz şiş yüzüm ilerleyen zamanlar da indikten sonra ki halinide koyacağım...Emre İLHAN teşekkür ederim bence Türkiye değil dünya çapında bir harikasın:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400443208.656410.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400443229.309211.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400443261.881963.webp

Arkadaşlar merhaba ben Emre beye yeni ameliyat oldum bugün 15.günüm ve çok memnunum hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden biriydi diyebilirim hiç korkmadım çünkü Emre bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor...Ameliyat olmadan önce görüştüğüm 4.kişiydi ve benimle 30 dk ön görüşme yaptı önce benim fikirlerimi sorguladı daha sonra kendi fikirlerini anlattı hiç korkmadım hiç olumsuz düşünmedim ve bu gerçekten doktorumla alakalıydı ameliyattan çıktıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim hiç morluğum yoktu ve burnumda tampon olduğu halde nefes alabiliyordum bana fındık gibi bir burun yaptı..Bence burun tüm yüz ifadesini değiştiren bir organ ve insanlar doğru tercih yapmadıklarında bedelini 2. Veya 3. Ameliyatlarıyla ödüyorlar bu yüzden herşeyden önce doğru Doktor diyorum Emre bey için!! Beni herkes çok korkuttu özellikle tampon ve morluk konusunda ama inanın çok içten söylüyorum hiç böyle problemlerim olmadı..fotograf bugüne aittir biraz şiş yüzüm ilerleyen zamanlar da indikten sonra ki halinide koyacağım...Emre İLHAN teşekkür ederim bence Türkiye değil dünya çapında bir harikasın:) Eki Görüntüle 1119455 Eki Görüntüle 1119457 Eki Görüntüle 1119458

Ne kadar sevindim bu satırları okuyunca.Geçmiş olsun diyorum ve ben de inşaallah böyle bir ameliyat geçiririm.Daha görüşmedim doktorla ama ameliyat tarihi aldım ve sabırsızlıkla bekliyorum.Senin adına çok sevindim hele de tamponlarla nefes almak ne kadar önemli süper ya

Evet kesinlikle öyle mükemmel bir tercih yapmışsınız derim 👏☺️ umarım sizde bir an önce atlatırsınız 🙏

Ameliyat olan kizlara bir sorum olacak, ben cuma günü türkiye'ye geliyorum ve cumartesi aslinda emre bey ile randevum vardi, ancak emre bey amerikaya gidiyormus onunla görüsmem iptal oldu, bana ameliyatlara giren başhemşire ve diğer bir doktor ile görüşme teklif ettiler bende kabul ettim, cünkü ben almanya'ya dönene kadar emre bey amerika'da kalacakmis, başhemşire bana nekadar bilgi verebilir, zor bir burnum var ve cogu doktor beni red ediyor, ve geri döndüğümde aslinda patronuma hemen bilgi vermem gerekiyor ameliyat tarihimle ilgili, başhemşire nekadar bilgili bilen varmi kizlar??

Ameliyat olan kizlara bir sorum olacak, ben cuma günü türkiye'ye geliyorum ve cumartesi aslinda emre bey ile randevum vardi, ancak emre bey amerikaya gidiyormus onunla görüsmem iptal oldu, bana ameliyatlara giren başhemşire ve diğer bir doktor ile görüşme teklif ettiler bende kabul ettim, cünkü ben almanya'ya dönene kadar emre bey amerika'da kalacakmis, başhemşire bana nekadar bilgi verebilir, zor bir burnum var ve cogu doktor beni red ediyor, ve geri döndüğümde aslinda patronuma hemen bilgi vermem gerekiyor ameliyat tarihimle ilgili, başhemşire nekadar bilgili bilen varmi kizlar??

Bashemsire derken emre beyin ameliyat hemsires ozgul hanimdan mi bahsediyorsunuz? Eger ozgul hanimsa ve yaninda da baska bi doktor bakicaksa onlar bakinca bilirler emre beyin yapip yapmayacagini

Back
X