• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bashemsire derken emre beyin ameliyat hemsires ozgul hanimdan mi bahsediyorsunuz? Eger ozgul hanimsa ve yaninda da baska bi doktor bakicaksa onlar bakinca bilirler emre beyin yapip yapmayacagini

Evet özgül hanim... Hayırlısı olsun bakalım, çok merak ediyorum ne olacağini, bi okadarda heyecanliyim, inşallah bende sizin gibi mutlu olurum :-)

Ben facebooktaki sayfasından baktım çok beğendiğim yüzlerde oldu beğenmediklerim de oldu. Gerçekten kendisiyle görüşüp fikrini almak istiyordum.
Ama sırf görüşme için bile Ocak ayını beklemek bilemiyorum. Hani görüşülüp yüzünüze ne yapılacağını bilseniz ve ameliyat tarihi Ocak olsa neyse. Arada başka doktorlarla da görüşülür herkesin verdiği öneriler ve fiyatlar dikkate alınır düşünülür öyle karar verilir.

Ama daha ilk aşamada Emre Bey listeden en azından şu an için silinmiş oluyor. Çünkü Ocak ayını bekleyip mesela fiyatta da hiç anlaşamayabilirsiniz. Bu durumda boşuna beklemiş olma olasılığı var. Yaş ve unvan olarak Emre Bey'den daha tecrübeli doktorlarında ofislerini aradım. 1 ay önce aradığımda Haziran ayına randevu veren vardı, fakat Haziran ayında Türkiye de olamayacağımdan dolayı gelemeyeceğimi söyleyince akşam saatine de olsa ayarladılar.
Emre Bey ile çok görüşmek istiyorum keşke kendisinden de randevu alabilsek ya da randevusunu iptal eden oluyorsa arada haber verilse.

Siz Emre Bey bir kaç ameliyatı birlikte yapınca ne kadar fiyat veriyor biliyor musunuz?

Yani sonuçta bekleyip beklememek size kalmış bir durum. Emre Bey'i bekleyenlerin memnuniyeti ortada zaten. Arada başka doktorlarla da görüşün tabi kimsede aklınız kalmasın. Fiyat hakkında bir bilgim yok yani toplam fiyatı değişebiliyor. Tabi maddi durumunuzda önemli hazırlıklı olmalısınız ona göre. Diğer doktorlar zaten Emre Bey kadar tercih edilmediği için hemen randevu almanız daha kolay. Benim de aynı hafta gittiğim bir sürü ünlü doktor vardı zaten. Ama bu insanların ne kadar tercih ettiği ile alakalı bir durum. Sonuçta Emre Bey yeri geliyor pazar günleri dahi çalışabiliyor. Yeri geliyor gece 1'lere kadar muayenede zaten. Dediğim gibi size kalmış bir durum çok doktor gezmiş biri olarak bana sorarsanız beklediğinize değdiğini görüceksiniz. Şuana kadar bekleyipte pişman olanı görmedim açıkcası:) Adınızı açık listeye yazdırırsanız eğer daha erken çağırabilirler bile. Ben öyle yapmıştım ama arada arayıp sormuştumda. Benden size tavsiye asistanını arayıp açık listeye yazdırın adınızı belki daha çabuk bir geri dönüş alabilirsiniz.

Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??

Sonunda bekledigim oldu ve hem burun hem gögüs ameliyatlarimi gerceklestirdim. Suanda cok mutluyum ve doktorlarimda cok dogru bir karar verdigimi görüyorum. Iyiki bu forumu bulmusum.

Burun ameliyatindan sonra hic bir agri sizi hissetmedim. Gayet rahat yalniz nefes alamamak biraz daraltmisti beni onuda 5. günden sonra atlattim. Dün evime döndüm ve haftaya carsamba bantlarimi cikartacagim. Ozamanda ilk defa gormüs olacagim burnumu. Suanda sislik ve bantlar varken bile güzel gözüküyor. Ameliyatimin ilk ve ikinci günü yuzum gözüm cok sisti. Ama 3. gün biraz inmeye basladi yanaklara dogru ve sonra günden güne duzelmeye basladi. Ameliyatimdan 5. günden sonra tamponlar ve alci alindi. Goz altlarimda az morluklar vardi oda günden güne belirsizlesiyor.

Kızlar merhaba,

6 ay önce burun estetiği oldum.
Burnum hala orta bölümü sert, üst dudak eskisi gibi değil, bunun iç orta bölümündeki o sertliği üst dudakla birşetiği kısımda hissediyorum çekiyo
Sizce normal mi? Ne zaman tam düzelicek
Birde burnun üstünde ki kemer kırılıyor hani kırık kısım deriye dokununca hissediyor musunuz? Be dokunmadan bile ortası boş iki çizgi gibi kıık o bölümü hissediyorum.

Arkadaşlar merhaba ben Emre beye yeni ameliyat oldum bugün 15.günüm ve çok memnunum hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden biriydi diyebilirim hiç korkmadım çünkü Emre bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor...Ameliyat olmadan önce görüştüğüm 4.kişiydi ve benimle 30 dk ön görüşme yaptı önce benim fikirlerimi sorguladı daha sonra kendi fikirlerini anlattı hiç korkmadım hiç olumsuz düşünmedim ve bu gerçekten doktorumla alakalıydı ameliyattan çıktıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim hiç morluğum yoktu ve burnumda tampon olduğu halde nefes alabiliyordum bana fındık gibi bir burun yaptı..Bence burun tüm yüz ifadesini değiştiren bir organ ve insanlar doğru tercih yapmadıklarında bedelini 2. Veya 3. Ameliyatlarıyla ödüyorlar bu yüzden herşeyden önce doğru Doktor diyorum Emre bey için!! Beni herkes çok korkuttu özellikle tampon ve morluk konusunda ama inanın çok içten söylüyorum hiç böyle problemlerim olmadı..fotograf bugüne aittir biraz şiş yüzüm ilerleyen zamanlar da indikten sonra ki halinide koyacağım...Emre İLHAN teşekkür ederim bence Türkiye değil dünya çapında bir harikasın:) Eki Görüntüle 1119455 Eki Görüntüle 1119457 Eki Görüntüle 1119458

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim tam olarak inceleme fırsatım olmadı ama burdan cvp alabileceğimi düşünerek ilk buraya yazıyorum. Emre İlhan için revizyonda çok başarılı diye duymuştum peki ilk ameliyattaki başarısı nedir? Aldığınız, duyduğunuz izlenimler neler bu konuda? Benim burnum kalın derili, yağlı, yüksek bi kemere sahip. İçerisinde de kemik eğiriliği ve büyüyen et bulunmaktadır. :1: Yani tadilat ve inşaat işlemlerine maruz kalması gereken bir burnum var. Ne dersiniz bu alanda Emre Bey iyi bi tercih olur mu? Teşekkür ederim. :16:

Merhabalar ben Emre beye 22 gün önce ameliyat oldum ve ilk ameliyatımdı bahsettiğiniz problemlerin hepsi bende de vardı sadece et problemlemim yoktu inanılmaz memnunum ki ben 1 yıl falan araştırdım Emre ilhanı iyi ki ona yaptırmışım diyorum sizin için iki tane fotograf koydum bir tanesini şuan çektim :) umarım yardımım dokunur :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401179430.557124.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401179590.089082.webp

Merhabalar ben Emre beye 22 gün önce ameliyat oldum ve ilk ameliyatımdı bahsettiğiniz problemlerin hepsi bende de vardı sadece et problemlemim yoktu inanılmaz memnunum ki ben 1 yıl falan araştırdım Emre ilhanı iyi ki ona yaptırmışım diyorum sizin için iki tane fotograf koydum bir tanesini şuan çektim :) umarım yardımım dokunur :) Eki Görüntüle 1131983 Eki Görüntüle 1131986

Yeni ve çok cici maşallahh.. Allah pişman ettirmesin ki havalara uçuyorsun böyle devam edecektir diye umut ediyorum.. Ömürlük olsun inşallah canım. Yanlız ben eski halinin benimkine benzerliğini görmek isterim yani ne kadar şanslı olurum onu görmek için. fotoğrafını mesaj atabilirsen çok sevinirim arkadaşım..

merhaba 11 haziranda emre beye burun estetiği olacağım bazı yerlerde ameliyattan sonra ciltte özelliklede burunda sivilcer çıktığını duydum bunu önlemek ne yapmalıyız ?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401219203.228050.webp bu eski hali canım çok kötüydü bende şuan inanılmaz mutluyum evet 😍

Güzelim nasilsin nasil oldun??
Muhteşem bir emre ilhan burnu seninde var artik, cok beğendim, nezaman cikacak bantlarin? Nezamana kadar kalacaksin türkiyede daha??

Eki Görüntüle 1133216 bu eski hali canım çok kötüydü bende şuan inanılmaz mutluyum evet 😍

Canımsınnnn teşekkür ederim.. :46: Tatlım çok memnun oldum süper olmuş maşalahhhhhhhhhhhhhh.. :nazar: Burun deliklerinde kısaltma daraltma olayı gerçekleşti mi? Iyy bi de çok acıdı mı? :30:

Günaydın cnm yok burun deliklerim de birşey olmadı hafif ucu kaldırıldı oda ben çok doğal istediğim için fazla oynamadı Emre bey benim tuaf belki ama şişlik dışında bir problemim olmadı yani morluğum bile olmadı çok rahat atlattım sakın korkma zaten Emre bey seni psikolojik olarak da çok rahatlatıyor merak etme

Günaydın cnm yok burun deliklerim de birşey olmadı hafif ucu kaldırıldı oda ben çok doğal istediğim için fazla oynamadı Emre bey benim tuaf belki ama şişlik dışında bir problemim olmadı yani morluğum bile olmadı çok rahat atlattım sakın korkma zaten Emre bey seni psikolojik olarak da çok rahatlatıyor merak etme

Hım tamam tatlım ben de doğal isterim ama burun deliklerimde mutlaka oynama olur büyükçe bişey çünkü.. Şehir dışından gideceğim ameliyata ve ameliyattan sonra 10 gün orada kalmam gerekiyormuş. Hastanede ne kadar kalınıyor ve ücrete olabilecek muayeneler, revizyon gibi olaylar dahil mi biliyor musun?

Hastane de 1 gece kaldım canım ücretle alakalı Emre beyle konuşmadı tavsiye ederim o daha net birşey söyler sana ama kesinlikle doğru bir tercih yapmışsın...Emre İlhan gerçekten çok başarılı

Hastane de 1 gece kaldım canım ücretle alakalı Emre beyle konuşmadı tavsiye ederim o daha net birşey söyler sana ama kesinlikle doğru bir tercih yapmışsın...Emre İlhan gerçekten çok başarılı

İnşallah kuzum ondan başkasını gözüm görmüyor nedense benimde gözüm kapalı ona gideceğim ve gelişmeleri buradan ben de yzacağım senin gibi.. Görüp de yorum yapmayan ve bilgiye ihtiyacı olanlar olabilir.. İnşallah yüzüme yakışan bi burna sahip olurum ben de..

Back
X