2 buçuk sene önceki Kendimi gördüm yorumlarınızda :) Benimde sinüzit sorunum vardı emre bey kbb olduğu için sizin söylemenize gerek kalmadan burun içindeki bütün sorunları hallediyor. Ben emre beyin en zor hastalarındanım belki de en zor hastasıyım zor derken çok takıntılıyım ufacık bişeyi dağ yaparım çok sinirliyim bide hep bi yargılama modundayım:) emre bey hep der seni bile mutlu ettiysek tamamdır diye :) o yüzden çok eminimmm istekleriniz emre beyi sıkıntıya sokmaz çünkü kendisi ameliyat öncesi de sonrası da hep destek oldu bana hiç bir şekilde moralimin bozulmasına fırsat vermedi ki ben inanılmaz derecede morardım ve şiştim benim gibi olanı görmedim daha şans işte o kadar takarsam böyle olur :) aman şişmiyim morarmıyım sakın ağrım olmasın midem bulanmasın diye söyleye söyleye narkoz aldım:) çok düşünmemek lazım işte benimle aynı gün ameliyat olan bayanda ne morluk ne şişlik yoktu tamamen bünyeyle alakalı kardeşim ve annemde emre beye oldu onlarda benim gibi morarıp şişmediler,morarma ve şişme illaki oluyor ama ne kadar olur onu bilemem tamamen bünyeyle alakalı:) bu arada ağrı sıfır onu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim:)
beeeeeeeeeennnnn:)hiç unutmam emre beyin muaynehanesine giderken arabayı park etti annem ben 3 5 adım yürüdüm otopark çıkışına doğru annemi bekliyorum ilerden bi kadın geliyordu beni gördü 3 adım geri kaçtı:))))) annemde kızdı neden yanımdan ayrılıyorsun biri korkcak eli kolu çarpcak sana diye:))) tır mı çarptı sana diyolardı:)))) ama benim gibi olanı görmedim ben ekstra bi durumdum heralde :) çevremden belki 10 15 kşi emre beye ameliyat oldu çoğunda morluk bile olmadı diyebilirim:) bünyenle alakalı benim dokularımla alakalıymış öyle söylemişti emre bey ama o korkunç görüntü 1 haftada azaldı en azından tır çarpmışa benzememeye başladım:)) ama ağrı sızı hiç olmadı o konuda korkmayın:)