• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tamponlr yanlis hatirlamiyorsam 10.gun aliniyor net hatirlamiyorum ama ben 2 yil once oldum Emre bey 'de kesinlikle guvenin ben de zor gunleri baya hem kendime hem Emre bey e sikayetlenerek gecirdim ama sonuc sislikler iniyor,morluklar geciyor korkmayin sabredin sonuc cok memmunum iyiki olmusum diyorum, iyiki sacma sapan bir doktora gitmedim Emre bey i bulmusum sonuctan cok memmenum 2 yil oldu :)

iyiyim canim biraz sislik var daha yoksa burnum cok guzel sen nasilsin ameliyat oldunmu?

Aman nazar degmesin, zaten dünyalar güzelisin masallah, burnun alcidayken bile süper ötesiydi, eminim simdi dahada oturmus, güzel olmustur...
Ben biraz talihsizim biliyosun sirf emre beyle görüsmek icin ucmustum türkiyeye ama malesef türkiyede kaldigim sürece oda amerikadaydi, özgül hanimla tek görüsebildim,simdi tekrar ekimde ucuyorum istanbula sirf onunla görüsebilmek icin ve ameliyat tarihimi aldim ocak 2015 ama ameliyat olup olmamam emre beyle ekimde görüstügümde belli olacak, malum 3. ameliyat benimki, ama bakalim hayirlisi...bu arada dün hanadi deydim cok memnunum tavsiye ederim canikom :-)

TSK sende cok güzelsin ..Herseyin hayirlisi canim insallah istedigin gibi olur hanadi iyidir kesin ama simdi onda termin alirsam baya bi gec verir sen kaslarini yapdirdin demi?benim burnum güzel oldu ama önden bakinca hafif yamukluk var normal mi?

En cok 2. Gun sisiyosun zaten cok normal yarindan sonra inmeye baslayacaktir burnuna degdirmeden yuzune buz koyabilirsin direk koyma tabi biseye sarip koy buz pedleri satiliyo eczanede ben onlardan alip koymustum yuzundeki sislikten korkma 4 5 gunde yok oluyor. Tamponlarini pazartesi alir 5 gun duruyor cok gecmis olsun:)

tesekkur ederim sisliklerim inmeye basladi emre bey dun hersey yolunda hatta cok az morarmissin dedi.tamponlari senin dedigin gibi pazartesi alacakmis tamponlari alinca pembe alciyida aliyor mu ? ten rengi bandi ne zaman yapistiriyor ?

tesekkur ederim sisliklerim inmeye basladi emre bey dun hersey yolunda hatta cok az morarmissin dedi.tamponlari senin dedigin gibi pazartesi alacakmis tamponlari alinca pembe alciyida aliyor mu ? ten rengi bandi ne zaman yapistiriyor ?

Pazartesi pembe alciyi da aliyor ten rengi bant yapistiriyor

TSK sende cok güzelsin ..Herseyin hayirlisi canim insallah istedigin gibi olur hanadi iyidir kesin ama simdi onda termin alirsam baya bi gec verir sen kaslarini yapdirdin demi?benim burnum güzel oldu ama önden bakinca hafif yamukluk var normal mi?

Ilk zamanlarda hafif yamukluklar normal canim, hafif olanlar düzeliyor kafana takma güzelim..
Evet persembe günü yaptirdim cok güzel yapiyor ama 3 ay bekledim terminimi, 2. terminim temmuzun sonunda, sophia da cok güzel yapiyor ve cok uygun ama ondada termin almak dahada zor, kime yaptircaksin sen?
Birde sen almanyaya dönmeden görüsebildinmi emre bey ile, dönmüsmüydü amerikadan??

Ilk zamanlarda hafif yamukluklar normal canim, hafif olanlar düzeliyor kafana takma güzelim..
Evet persembe günü yaptirdim cok güzel yapiyor ama 3 ay bekledim terminimi, 2. terminim temmuzun sonunda, sophia da cok güzel yapiyor ve cok uygun ama ondada termin almak dahada zor, kime yaptircaksin sen?
Birde sen almanyaya dönmeden görüsebildinmi emre bey ile, dönmüsmüydü amerikadan??[/QUOTE

Ben sophianin annesinde yaptircam asistanina sordum güzel yapiyo dedi 20 senedir bu isi yapiyo dedi sophiadan alirsan ancak seneye olur dedi oda cok gec benim icin ama kafam cok karisik güzel olurmu diye ....hayir canim Emre beyle ne yazikki görüsemedim artik seneye insallah bu yazisdiklarimiz simdi özelmi herkez görüyomu??:-)

Birde sen almanyaya dönmeden görüsebildinmi emre bey ile, dönmüsmüydü amerikadan??[/QUOTE

Ben sophianin annesinde yaptircam asistanina sordum güzel yapiyo dedi 20 senedir bu isi yapiyo dedi sophiadan alirsan ancak seneye olur dedi oda cok gec benim icin ama kafam cok karisik güzel olurmu diye ....hayir canim Emre beyle ne yazikki görüsemedim artik seneye insallah bu yazisdiklarimiz simdi özelmi herkez görüyomu??:-)

Canim burda herkes okuyor, özel mesaj yazamiyorum, yengene numarami vermistim, istersen whatsapp den görüsebiliriz :-*

Canim hanadi de terminler bu ara boşmuş, arkadaşimin biri bugün aradi 23.7. aldı terminini haberin olsun, sind wohl mehrere frei grad:-*

Back
X