• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar foruma yeni katıldım ama sizleri aylardır takip ediyorum.en son emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.ikisi de anladığım kadarıyla çok iyi drlar.sizden ricam emre beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi fotolarınızı görmek fikir edinmek için :) ve benim gibi bu 2 dr arasında kalıp emre beyi seçen var mı? lütfen yardım edin kızlar kafam çok karışık :KK43:
ilk doktor arayışını başladığımda bırak 2 doktor arasında kalmayı kafamda bir sürü doktor ismi vardı. kafam karışmıştı. ta ki dr.emre ilhan bey'e rastlayana kadar. kendisini araştırdım,yaptığı ameliyatlara baktım, ameliyat olan hasta yorumlarını okudum. ve içimden dedim ki işte tam benim istediğim doktor emre bey. tüm kafa karışıklığım bir anda yerini net kararlara bırakmıştı ki kendisine randevu almak için aradığımda asistanın en yakın tarih mayıs 2015e veriyorum demesiyle tüm hayallerim yıkılmıştı.ama ben kesinlikle emre bey'e ameliyat olmak istiyorum o yüzden bekleyeceğim sanırım.
iki doktoru karşılaştırmak yanlış olur bence ama genelde dr. emre ve dr.muhammet bey'e ameliyat olan herkesin memnun olmasıdır. eğer 4-5 ay beklerim diyorsanız dr.emre bey'i tercih edebilirsiniz, ama yok ben bu burunla daha fazla yaşayamam derseniz dr.muhammet bey'i tercih edebilirsiniz.

arkadaşlar emre ilhan ile abdulkadir göksel bey arasında kararsız kaldım. ilk ameliyatım olacak. emre ilhanın ameliyatı 8000 idi ne ara 9000 oldu acaba indirim yapar mı? yada burdan toplanıp gitsek toplu bi indirim yapar mı diye düşünmüyo değilim.
hangi doktoru seçmeliyim fikirlerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler

Kızlar burnum 11 aylık oldu yorumlarınızı rica ederim.

Arkadaşlar burnunla ilgili olumlu olumsuz herkesin yorum yapmasını rica ederim.
Dışardan bakan biri olarak yorumlarınız benim için
Kızlar burnum 11 aylık oldu yorumlarınızı rica ederim.

Merhaba arkadaşlar 18 gün sonra burnum bir yaşında olacak .
Yeni burnumla ilgili olumlu olumsuz yorum yapmanızı rica ederim. Farklı bir göz olarak yorumlarınız benim için çok değerli

tılsım merhaba
istediğin burnu emre ilhana nasıl anlatmıştın
Canım ben emre beyin eski hastalarindan burnunu begendiklerimin fotograflarini gösterdim. Kalkık olsun ama çok aşırı olmasın dedim. Emre bey de zaten tasarım yaparken yüzüne en uyumlu olani seçiyor. Hiç merak etme yüzüne uyan bir tasarim yapacaktir.

merhaba kızlar, ben estetik olmak istemiyorum sadece nefes almamda sıkıntı var. Emre beyde deviasyon ameliyatı da mı 9 bin tl?

Yani açıkçası evet basit bir ameliyat, her kbbci yapabiliyor ama benim burnum çok düzgün, kalkık ve küçük bir burun. Hep ameliyat mı diye sorarlar. Bu nedenle ismini bilmediğim bir doktora ameliyat olup facia ile karşılaşmak istemiyorum.

estetik yapılırken bazı burunların boyunu kısa tutup burnun ön kısmını kalkık yapıyorlar bazı burunlarıda biraz daha uzun tutup sadece burun ucunu kalkık yapıyorlar. böylece burun delikleri daha az gözüküyor. hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum

merhaba arkadaşlar.Emre beye 17 ekim cuma gunu ameliyat oldum bugun 9. günüm ve burnumda bandaj olmasına rağmen tam hayallerimdeki burunu yapmış okadar mutluyum ki keşke daha önceden yaptırsaymışım hiç kafamda buyuttugum gibi bir şey değilmiş ve Allaha çok şükür iyiki Emre beye yaptırmışım :)
Merak edenler için size karar verme sürecimden ameliyat olma surecıme kadar herşeyi anlatıyım.
Ben gecen yıl bu siteye girdm ve Emre beyin yorumlarını okudukça daha goruşmeye gıtmeden bıle bı güven geldı oyuzden başka hıcbı doktora gıtme gereği duymadım.hemen muayehanesı aradım ve randevu aldım randevuyu 6 ay kadar sonraya verdıler cunku Emre bey gerçekten cok meşgul.normalde aşırı sabırsız bi insan olmama rağmen bu sefer burnum için sabrettim ve ekimdeki ameliyat günüme kadar 3 defa goruştuk kendısıyle her görüşmemizde içim daha rahat ve güvenli sekilde dondum ve sonunda ameliyat gunu geldi çatıtı.ameliyattan bir gun once 2 saat falan uyudum cunku heyecandan uyku tutmuyo :) neyseki sabah hastaneye gıttım cok kıbar hemşireler beni karşıladı.ameliyattan 1 saat once Emre bey geldi ve nasılsın iyimisin diye ziyaret etti ve daha sonra ameliyat odasına indim gozumu kapattım ve açtım gerçekten hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorsunuz.odama geldiğimde hiçbir ağrım yoktu.o gece hastanede kaldım buz maskesı falan uygulandı.ve emre bey ameliyat sonrası da odama ziyarete geldi nasılsın ıyımısın ameliyatımız cok başarılı geçti gibi konuştuk gerçekten cok iyiydim.ertesi gun öğlen emre beyin asistanı doktor hanım geldı son kontrolü yaptı ve hastaneden çıktım.ilk 2. ve 3. gun gozumun cevresınde hafıf morluk ve şişlikler oldu ama 4. gun tamamen kaybodular.inanın ne uyuşukluk ne de ağrı hissetmedim.6. gün tampon ve alçılarım alındı ozaman da hiçbi acı olmadı.Şuana kadar herşey hayallerimdeki gibi ve Emre bey de 3 -4 günde bir kontrole çağiriyor.Perşembe günü son yarabandı gıbı olan bantlarımda çıkacak ama ben sabredemedim ve bandajlı halimle de olsa size bir fotoğraf atmak istedim. resim ameliyattan sonraki 5. gun çekilmiş bir resimdir :)

hayalinizdeki burnu anlatırken nasıl anlatmıştınız

Rudi merhaba. Tasarım yapıldı ama tasarımdan ben pek bişey anlamadım yani fotoğraf verilmedi ben sadece nasıl bir burun istediğimi söyledim. Uzun olmasın sivri olmasın burun delikleri yandan ve önden gözükmesin çok kavis ve oyuk olmasın kalkık hiç olmasın. Estetik olduğu belli olsunmu diye sordu emre bey hayır belli olmasın dedim. Umarım istediğim gibi olur. Son görüşmede emre beye istediğim burun fotoğraflarını göstericem.

burun delikleri gözükmesi istiyosan bir miktar uzun olur ama sırıtmaz.

arkadaşlar emre ilhan ile abdulkadir göksel bey arasında kararsız kaldım. ilk ameliyatım olacak. emre ilhanın ameliyatı 8000 idi ne ara 9000 oldu acaba indirim yapar mı? yada burdan toplanıp gitsek toplu bi indirim yapar mı diye düşünmüyo değilim.
hangi doktoru seçmeliyim fikirlerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürler
Bence düşünmenize bile gerek yok tabii Emre bey :) alanında en en en iyi doktorr

Back
X