Banada bilemem derin ameliyatta nasıl cevap verir dedi belki çok güzel sonuç verir dedi ilk sorduğumda
Ama yuvarlak konuşmaları sevmiyorum, sonra olmasa senin derindeydi problem diyecekti biliyorum
Ben çok direttim üsteledim, sonuçta ben 5 bin ameliyat yaptım diyen biri artık biliyordur bu burun nasıl cevap verir,
Sonrasında bana 2 yada 3 ameliyat yaparız küçültürüz dedi
Eee yaşım emre bey geçiyor dediğim de verdiği cevapta zaten 20 yaşında gelmemişsin geçmiş zaten geçen

Yapılan vede memnun olmayan çok insan olduğunu bildiğimden konuyu çok irdeledim
Ama burdaki arkadaşlara kalsaydı sen emre beye bırak o zaten en iyisini yapar yüzüne göre diyordu
Sonra sen çok bakmışsın internette senin kafan çok karışmış yapamam dedi bir ara
Kii emre bey bir numara herşeyi yapar diyen hastaları sayesinde yanına gitmiştim

Emre beyin bana dediği gibi burası bilgi çöplüğü, çok yanlış bilgilendiriliyoruz,
Emre bey herşeyi yapar istediğin gibi yapar deyip, insanları yanlış yönlendiriyorlar
Sizin adınıza da çok üzüldüm
Belki düşündüğünüz gibi kötü değildir
Ben estetikli burunları beğenemedim, orda benim beğenmediğim estetik yaptırmış bayanlar çok memnundu öncesinden iyi diyorlardı
Belki sizinkide öledir, çevreniz ne diyor bu duruma
Kendinizi bukadar çok üzmeyin.
Eğer 2. yaparım diyorsa emre bey kendisine belirtin
Benim kötü kumaşım 2. Ameliyatta düzelirmiki sonuçta kötü kumaşa yani kalın deriye bişey yapamıyoruz diyosunuz. 2. Ameliyatta da deriye bişey yapamıyorsunuz
Eee alttaki kıkırdaklarıda düzeltiniz 2. Ameliyatta yapılacak nedir altan fazla alsalar üsteki deri fazla potluk yapmazmı
İşin mantığını eşim demişti doktor olmaya gerek yok burnu biraz kaldırıp yandan törpülüyüp bırakacaklar deriden alamadıklarından eskisinden farkı olmayacak hatta önden kaldırmaları falan yüzünü bozacaklar deyip duruyordu bana