Herkese merhabalar... Ben Emre Bey'e 1 ay kadar önce ameliyat oldum. Ameliyattan sonra burnumun her iki yanı anormal derecede şişti. Emre Bey'in yaptığı burunları internetten, facebook ve instagramdan yıllardan beri takip eden biri olarak ben de 12.ci, 15.ci günde bandajları alınınca sanki hiç ameliyat olmuş gibi durmayan o mükemmel doğal görünümlü burunların hayalini kurmuştum ama maalesef sonuç öyle olmadı. Emre Bey şişliklerin inmesi için 3-4 ay kadar beklemem gerektiğini, kalıcı olmadığını ve zamanla ineceğini söyledi. İnşallah öyle olur. Ama ben bu süreç içerisinde psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Şu an şişlerden dolayı burnum yamuk duruyor, burun deliklerim aşağıdan bakıldığında eşit değil, karşıdan bakıldığında işe biri daha yukarıda ve oval, diğeri ise daha düz ve aşağıda duruyor. Kaşlarımın arası, köprü denilen yer de hala şiş. Yandan bakıldığında bir taraf diğerine oranla daha iyi duruyor ama istediğim burun oldu mu olmadı mı yandan bakıldığında henüz birşey söyleyemiyorum şişlerimden ötürü maalesef. Sizlere tavsiyem şu ki: kendinizi her türlü sonuca hazırlayın iyi veya kötü. Beklentinizi çok yüksek tutarsanız ve sonucunda hemen istediğiniz sonucu alamayacağınız bir buruna kavuşursanız benim gibi, kendinizi üzüp psikolojinizi bozma oranınız çok yüksek. Ben eve beni görmeye gelmek isteyen en yakın arkadaşlarımı bile istemedim ameliyattan sonra, şu an 1 aydan fazla zaman geçti ama asla fotoğraf çektirmiyorum; doğal olarak herkesten gizliyorum yüzümü. Makyajla kapatmaya çalışıyorum ama kocaman şiş öyle kolay kolay makyajla da kapanmıyor. Şu an sabredip zamanın geçmesini bekliyorum elimden başka hiçbir şey gelmiyor. Hala dik yatıyorum, ağır kaldırmıyorum, kalabalık ortamlara girmiyorum, kendimi hiç yormamaya ve efor sarfetmemeye özen gösteriyorum. Emre Bey masaj vs. vermedi o sebeple hiç dokunmuyorum burnuma; üstüne nemlendirici krem, kapatıcı sürmek, burnumun üstünü ve içini temizlemek dışında. Emre Bey Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri olduğu için onu seçtim ve güvendim, hala çok güveniyorum ve zamanın geçmesini bekliyorum. Tüm yabancı forumları okuyorum oradaki doktorlar da şişlerin ilk 3 ila 6 ay içerisinde %80 oranında indiğini ve burnun son şeklini 1 yıl sonunda aldığını söylüyorlar. Eminim ki eğer 1 yılın sonuda hala tatmin edici bir sonuç alamazsak Emre Bey gereken müdahaleyi yapacaktır ama umarım başka bir müdahaleye gerek kalmaz. Benim ameliyat tecrübem şimdilik bu kadar, gelişmeler ve süreçle ilgili zaman geçtikçe durumumu güncelleyeceğim; umarım yardımım dokunur ihtiyacı olanlara. Herkese iyi günler dilerim.