Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler cevabiniz icin hic duymamistimCemre adını vermeyin kor ateş demek .Üstelik peygamber Efendimiz Cemre ismini değiştirmiştir
Hayir. Hic biri Kur an da gecmiyor. Onemli olan da anlam zaten.Bun
Bunlarin hepsi kuranda gecen ozelliklede anlami guzel isimlermi
Nedir ki esranin anlami
Güzel anlamlı isimler seçmek varken, yunan mitolojisinden saçma birşey koymak ne kadar doğru, siz karar verinDefnenin tanrica gibi anlami olmasi cocukta kotu bi etki olurmu acaba.hayatini etkilermiki
Merve nasıl dinen önerilmeyen isimler arasında olabilir? :) Hac'da Müslümanların ibadetlerini yaptıkları tepenin adıdır Merve,Kur'an'da geçer ve dinen de hayırlı bir isimdir. Merve ve Safa tepelerini biliyorsunuz tabi ki?En cok ikisi uzerinde duruyoruz bizde :) ama dinen onerilmeyen isimler arasinda dalan degillerdir dimi bilginiz varmi
Sanmıyorum,sadece bir bitki adı.Kuranda geciyomu acaba defne ismi
Defne saçma bir isim değil,bitki ismi. defne yaprağı falan filan insan bunu düşünüyorGüzel anlamlı isimler seçmek varken, yunan mitolojisinden saçma birşey koymak ne kadar doğru, siz karar verin
Defne saçma bir isim değil,bitki ismi. defne yaprağı falan filan insan bunu düşünüyor[/QUOTE size gore olmayabilir bana göre saçma. Bitkiden önce mitoloji geliyor benim aklıma. Turk musluman çocuğa niye yunan kökenli isim verilsin.ben bu açıdan bakıyorum.