- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Hayır efendim emredemezKızlar müdürdür tabi ki emreder ancak yüzünden benim dediğim olacak gibi bi ifade algılayınca moralim bozuluyor.Ya tamam idarecisin ben de üstüme düşenleri yapıyorum ama aşağıyarak söylemek nedir canımı sıktı yaaa
Sosyal sorumluluk projesi sundum bi kaç tane uygulamak istedim sınıfım adına hiç bi şekilde destek olmadı neden bilmiyorum bişeyler yapmamı istemiyor sankiSize birseye kızmış olabilir mi?
Valla deneyim canım harika fikirBikeresinde bana da öyle oldu sinir oldum bende durmadan rahatsiz ettim böyle olur mu söyle olur mu bu nasil diye. Ondan sonra bana "siz nasil uygun görüyorsaniz öyle yapin"dedisinir etmekte üstüme yok
Belki tecrübesinden dolayı o yöntemi tercih ediyordur, belki kısayol yöntemde net sonuçlar çıkmayabiliyordurKızlar bi evrak hazırlanacaktı bugün topladı bizi fikir yürüttük dediğinin kısa yolu benim fikrimdi herkes destekledi.Ama sayın müdür benim dediğim yoldan YAPILACAK dedi. Peki dedik biz de ama acayip sinir oldum
İkimizde aynı yıllık tecrübeye sahibiz hem beni çok iyi bilir daha önce çözdüğüm önerdiğim şeylerden ama başka bişey var sanki otoritesini zedeleyecekmişim gibi davranıyor halbuki alakası yok ben okulum adına yararlı olsun diye çabalıyorumBelki tecrübesinden dolayı o yöntemi tercih ediyordur, belki kısayol yöntemde net sonuçlar çıkmayabiliyordur
Desene yürüyen ego.. He deyip geçmek lazım o zaman napalım böyle insanların altında çalışmak çok zor Allah yardımcın olsun..İkimizde aynı yıllık tecrübeye sahibiz hem beni çok iyi bilir daha önce çözdüğüm önerdiğim şeylerden ama başka bişey var sanki otoritesini zedeleyecekmişim gibi davranıyor halbuki alakası yok ben okulum adına yararlı olsun diye çabalıyorum
Sonra da bişey olmamış gibi davranıyor canım. Ama vazgeçmek yok o istemezse kendi sınıfım adına yaparım herşeyiDesene yürüyen ego.. He deyip geçmek lazım o zaman napalım böyle insanların altında çalışmak çok zor Allah yardımcın olsun..
Şuana öğrenci olarak çeşitli 4 işte çalıştım, 4 tane müdürüm oldu, 4 kere büyük sinir yaşadım, 4 kere de müdürden dolayı işten ayrıldım bunlar hep böyle demek kiSonra da bişey olmamış gibi davranıyor canım. Ama vazgeçmek yok o istemezse kendi sınıfım adına yaparım herşeyi
Hepsi değildir canım yaaa ilk kez oluyor ben deŞuana öğrenci olarak çeşitli 4 işte çalıştım, 4 tane müdürüm oldu, 4 kere büyük sinir yaşadım, 4 kere de müdürden dolayı işten ayrıldım bunlar hep böyle demek ki
Kızlar müdürdür tabi ki emreder ancak yüzünden benim dediğim olacak gibi bi ifade algılayınca moralim bozuluyor.Ya tamam idarecisin ben de üstüme düşenleri yapıyorum ama aşağıyarak söylemek nedir canımı sıktı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?