Emrivaki ile çocuk yollayan görümce vakası

Ben kimsenin cocugunun sorumlulugunu alamam cok cocuk istersem kendim yapar ona bakarim bir daha kendiniz olmadığınız yere çocuklarınızı yollamayin de.

Hay ağzını öpeyim. Aynen bunu demek isityorum Ki öyle harbi sevsem yapıp ilgilenmeyi bilmio muyum. Anlamadığım bir anne nası yapıyor bunu içi nası rahat bi de. Her yere götürür istese kocaman çocuk.

benım kızımıda dayısı 1000 km uzaklıkta uçağa bindir ben karşılarım çok özlüyorum onu diyor

millette çocuk yetiştiriyorum diye seviniyor

Valla inanamadım görünce. Hiç aklıma da gelmiyor 9 yaşında olduğu için böyle şeyler yapabileceği. İçerde tv izliyor sanıyorum bu kadar saçmalayacağı aklımın ucundan geçmedi.

*İzinsiz eşya kullanmak
*Hijyene önem vermemek
*Eşyalara zarar vermek
*Dolap karıştırmak
*Bütün bunlar başkasının evinde bir de

Kendi evimde bile yapmadım ben şunları. Ne pis, ne arsız çocuklar yetişiyor çok canım sıkılıyor ya. Ne ara böyle oldu bu toplum.

Hay ağzını öpeyim. Aynen bunu demek isityorum Ki öyle harbi sevsem yapıp ilgilenmeyi bilmio muyum. Anlamadığım bir anne nası yapıyor bunu içi nası rahat bi de. Her yere götürür istese kocaman çocuk.
Aynen bir anne o yasta cocugunu yatili birakmaya ici rahat etmez. Kendi cocugundan bezmisligi var sanirim gorumcenizin

Anası da sıkılmış çocuktan başından savmak nefes almak için sana gönderiyor sen evde sıkıştır kural köy bı daha gelmez bence

benim oglum otizmli 5 yasinda bana cok tanidik geldi bu durum. belki aile cevreye yansitmiyordur.
otizmin dereceleri var. ilgisini ceken konularda algisinin normal olmasi da olasi

Benim 2 cocugum var annemde bile kalmalarini istemiyorum mecbur kalmadikca. Ki annemdeyken bile aklim kaliyor yani cocuklarda. Bende anlamiyorum bu genisligi.

valla kabul etme.ben olsam çocuğumu bırakmam millet nasıl bırakıyor

İlk geldiğinde inanır mısın aramadı bile. Uyudu mu yedi mi içti mi naptı diye. Misafirim vardı o gün gece 3 e kadar gitmediler. 3 gibi koltukta uyudu artık. Annesi merak etmedi bile. Ki ben sinirli gudubet bi tipim benim gibi birine çocuk vermezsin bak diye. Nası bi anneyse artık ya.

benim oglum otizmli 5 yasinda bana cok tanidik geldi bu durum. belki aile cevreye yansitmiyordur.
otizmin dereceleri var. ilgisini ceken konularda algisinin normal olmasi da olasi

Dolap kapaklarını açması mı sana tanıdık geldi. Nasıl anladın? Çocuk özel bi çocuksa bir de ben görmem başına iş gelir korktum şimdi ya. Vala benden bilirler bi de ha

9 yasindayken ben nasildim diye bi dusundum de, ben o yasta sinif ogretmenimle birlikte okulun kucuk kantinini işletiyordum
Duvarlara resim cizmek falan o yasta tobeestagfurullah

Benim gorumcemde böyleydi. Bide iki cocuk düşün yani. Arka mahallesinde oturuyorum ilk evlendiğim zamanlar. Ne zaman haftalık temizlik yapsa çocukları bana yolluyodu kv bendeydi o zamanlar. Sabahtan akşama evi bi güzel incik cıncık keyfi temizleyip akşamda bizde akşam yemeğini ailecek yiyip temizce evine geciyodu. Baktim önunu alamicam ilk başlar surat astım sonra yavaş yavaş reddettim benimde isim var dedim. En son kv'deme dedim böyle olmaz diye her temizlik yaptığında saga sola çocuk mu yollanır dedim. Ondan sonrada ben doğum yaptım zaten yollayamadı. Hayır hani yaz kış genel temizliğini yapar çocuklar ayak altında olmasın der. Ya da haftada bi mamamio gel 2 saat şu çocukların içinde dur evi temizliyim der eyvallah o kadar da insanlıktan çıkmadım. Ama resmen bu insan kullanmak.

Sende soyle yaramaz bi cocuk buyuyup akli başına gelene kadar tek başına yollamayın böyle bir sorumluluk alamam de.

9 yaşında ama 3 yaşında gibi davranıyor ne biçim çocuk bu. kendi başına durmuyor , sıkılıyor, benim de işlerim oluyor, sürekli onunla ilgilenemiyorum, birlikte gelin fln de.

Bıkmış herhallll

Dolap kapaklarını açması mı sana tanıdık geldi. Nasıl anladın? Çocuk özel bi çocuksa bir de ben görmem başına iş gelir korktum şimdi ya. Vala benden bilirler bi de ha
yani oglum yapmiyor ama kapi acip kapama isik acip kapama bi takintidir. cevremde var.
mesajla teshis olmaz tabii ama anlattiklariniz direkt bunu dusundurdu.
ha otizmli diye kuralsiz olacak diye birsey yok. ogretilecek hersey ama normal cocuklarla ayni kefeye konmaz.

Konustunuz mu annesiyle

Valla ben 17 yaşındakine katlanamıyorum sinirlerim bozuluyor, gelip oturuyor saçma saçma konuşuyor şunu istiyorum bunu istiyorum dayı bana şunu al beni şuraya götür diye.
Herkes sahip çıksın çocuğuna canım yollamasın oraya buraya, dayının yengenin günahı ne daha kendi çocukları olmadan çocuk derdi çekmeye.

Valahş açık açık söyle canım sen sinir olup içinde kalacağına karşı taraf duysun çocuğun yaptıklarını anlat bence sen olmadan gelmesin de açık açık ne kadar ayıp ya gerçekten böyle köylü kurnazı insanların karşısında asla ezilme söyle ne demek istiyorsan

Kız sen burda pek dişlisin,birazını da gerçek hayatta göster hiç bir sorunun kalmaz

Anlamaz olurlar mı ya,daha geçen gün çocuklarla konuşuyorduk.
Kızım bir eğlencemizi hatırlattı.Küçük bir oyuncak ayımız vardı.Ben onu kukla gibi konuşturuyordum,küçük oğlum bayılıyordu,kızım da 4 yaşlarındaydı.İçinden diyormuş ki"annem buna gerçekten inandığımızı mı sanıyor acaba
Ama yine de bozuntuya vermeyip katılıyormuş.
13 yaş bazı şeyler için küçüktür ama duvarı boyamak karta kaçmış bence,zekası normalse tabii..m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…