Merhabalar,
Birkaç gün önce kuzenim bizim yaşadığımız şehirde bir işi olduğu için arkadaşı ile birlikte bize geldi. Arkadaşımla gelcem sorun olur mu dedi. Ben de olmaz dedim. Zaten 2 3 gün kalacaklardı ve birlikte büyüdük çocukluğumuz birlikte geçti yani o benden birkaç yaş küçük. Bi gece eşim işi dolayısıyla evde yoktu. Kuzenim ve arkadaşı da dışarıda idi ben yemek falan hazırladım bunlar gelsin yiyelim diye kız kıza oturalım muhabbet edelim istedim. Hatta bunlar öğrenci özlemişlerdir diye yaprak sarması vs güzel şeyler yaptım.
Kuzenim ve arkadaşı bi başka kız arkadaşı ile buluşup gezecekti gündüz. Ne olduysa buluşamamışlar bana dedi o da gelecek senin için sorun olur mu? Hayda şimdi sorun olur desem yanında birlikte geldiği arkadaşı çok tatlı bir kız ona ayıp olacak. Yok olmaz dedim arkadaşı da geldi tüm akşam muhabbet ettiler, sanki kendi evi gibi hareketler fln. Ben de şiştim oturdum kenarda. Misafir eve misafir çağırıyor yani...
Gittiler yolcu ettik ama yani sabahtan beri sinirim tepemde.
Kuzenim benim evimi öğrenci evi sanıyor galiba hala evlendiğimi benim de bir aile kurduğumu anlayamamış, eşim evde olsa da aynı davranışı sergileyebilecek miydi acaba. Çocukluğumuz birlikte geçti diye kendini benimle bir tutuyor.
Gerçekten çok sinirim bozuldu ya işlerime konsantre olamıyorum. Ben o kadar ince düşündüm rahat etsinler diye elimden geleni yaptım ama gel gör ki emrivaki ve düşüncesizlik ile aldım cevabımı sinirlerim tepemde.
Ben artık böyle konuları okuyunca acaba arkamdan konuşulacak kadar farketmeden sorun yaratıyormuyum çevremdekilere diye korkuyorum. O kadar basit şeyler sorun edilerek konu açılıyor ki insan düşünmeden edemiyor. Kız sizin aranızdaki samimiyete güvenerek ve size sorarak diğer arkadaşını da getirmek istemiş. Alt tarafı sofraya bir tabak fazla yemek koydunuz nedir bukadar sorun yaratan şey? Evlenmiş olmanız ile akrabalarınızın evinize geliş gidişinin alakası ne? Eşiniz evde olsaydı zaten öyle bir teklifte bulunacağını sanmıyorum. Siz kendinize boş yere sorun çıkartmışsınız.
ya aslında fazlası da var da ben anlatmadım daha önce yazmadığım için doğru anlaşılmamam normal. kendisi bi de arkadaşları ile içki içmek istedi. üstelik ben istemediğim halde ve eşim ve ailesi muhafazakar biz böyle konulara pek sıcak bakmayız bunu biliyor sanki inadına yapar gibi. Ben istemediğimi söyledim. Ona rağmen gitti ve içki satın aldı sanki yaptığı marifet gibi bizim evimize gelip arkadaşları ile içmek için, ben de surat astım tabiki. Misafir olduğu için yine de ağzımdan kötü bir laf çıkmadı sadece surat astım istemediğimi onay vermediğimi baştan söylemiştim zaten. Asıl sorun da bu sanırım. Sadece arkadaşını getirseydi yine sorun etmeyebilirdim mesajlarınızda da söylediğiniz gibi. Zaten birlikte geldiği arkadaşını da çok sevdim ve sevgi ile karşıladım.
Evlenince insan elbette ki sınıf atlamıyor onu demek istemedim. Ama o ev sadece sizin değil eşinizin de evi oluyor. Eşim evde olmasa bile o evde olsa yapamayacağı şeylerii yapma fırsatı bulmuş gibi davranması ve ben istemediğim halde içki içmesi bence saygısızca. Evli olmasaydım da tek başıma yaşasaydım bunu yine sorun etmeyebilirdim o zaman o ev sadece benim olurdu çünkü, ama eşimin onaylamayacağı şeyler yaptı. Eşim katı biri olsaydı bu olanları anlattığımda arkadaşları ile gelip içki içtiğini fln aramızda sorun bile çıkabilirdi.
Bir de birlikte büyümüş olsak da sanırım zaman içinde gelişen bazı olaylardan yaptığı diğer bazı düşüncesizliklerden dolayı onu kendime o zamanki kadar yakın hisssetmiyorum. Her birlikte büyüdüğünüz kişi ile hayatınızın sonuda kadar anlaşmak iyi geçinmek zorunda değilsiniz değil mi?
benzer şeyler çevremde gördüm arkadaşım öğrenci psikolojisiyle bazıları böyle davranıyor..bence tek gelmeyecekse işim var deyin kırmadan etmeden..Merhabalar,
Birkaç gün önce kuzenim bizim yaşadığımız şehirde bir işi olduğu için arkadaşı ile birlikte bize geldi. Arkadaşımla gelcem sorun olur mu dedi. Ben de olmaz dedim. Zaten 2 3 gün kalacaklardı ve birlikte büyüdük çocukluğumuz birlikte geçti yani o benden birkaç yaş küçük. Bi gece eşim işi dolayısıyla evde yoktu. Kuzenim ve arkadaşı da dışarıda idi ben yemek falan hazırladım bunlar gelsin yiyelim diye kız kıza oturalım muhabbet edelim istedim. Hatta bunlar öğrenci özlemişlerdir diye yaprak sarması vs güzel şeyler yaptım.
Kuzenim ve arkadaşı bi başka kız arkadaşı ile buluşup gezecekti gündüz. Ne olduysa buluşamamışlar bana dedi o da gelecek senin için sorun olur mu? Hayda şimdi sorun olur desem yanında birlikte geldiği arkadaşı çok tatlı bir kız ona ayıp olacak. Yok olmaz dedim arkadaşı da geldi tüm akşam muhabbet ettiler, sanki kendi evi gibi hareketler fln. Ben de şiştim oturdum kenarda. Misafir eve misafir çağırıyor yani...
Gittiler yolcu ettik ama yani sabahtan beri sinirim tepemde.
Kuzenim benim evimi öğrenci evi sanıyor galiba hala evlendiğimi benim de bir aile kurduğumu anlayamamış, eşim evde olsa da aynı davranışı sergileyebilecek miydi acaba. Çocukluğumuz birlikte geçti diye kendini benimle bir tutuyor.
Gerçekten çok sinirim bozuldu ya işlerime konsantre olamıyorum. Ben o kadar ince düşündüm rahat etsinler diye elimden geleni yaptım ama gel gör ki emrivaki ve düşüncesizlik ile aldım cevabımı sinirlerim tepemde.
çağırana kadar bir sorun yoktu, seni dışlayınca başladı sorunlar değil mi?sen de katılsaydın aralarına. hem çağırıyorsun hem de rahatsız oldum diyorsun. çok ironik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?