Emrivaki ve düşüncesizlik...

canım arkadaş dolma falan bile sarmış evlenince biraz evliliğn ağırlığı çökmüş üzerine diğeri bekar ünüversiteli daha rahatevlilik sorumluluğu olmadığından..konu sahibi arkadaşta hanım hanıma sohbet ederiz demiştir neyapıcaksın işte bundan sonra arkadaşlı kabul etmez..evlenince anlarsınız kızlar şimdi ne desem boş..
konu sahibi arkadaşım sende yükle konuyu tekrar gereksiz yere ban yeme boşver...

yükledim tekrar. ya silme nedenim sinirlendiğimden değil de dert yandığım kişi mesajı görür falan diyeydi. yoksa eleştirilmek sıkıntı değil :).

Son düzenleme:
ya insan zaman içinde değişiyor başından geçen olaylarla sorumlulukları artıyor. Benim üni öğrencilik hayatım biteli 4 yıl oldu onun daha var. Birbirimizi anlayamamamız ikimizin beklentilerinin farklı olması çok normal diye düşünüyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Çok büyütülecek bir şey değil tabi ama yine de yazmak istemiştim.

yükledim tekrar. ya silme nedenim sinirlendiğimden değil de dert yandığım kişi mesajı görür falan diyeydi. yoksa eleştirilmek sıkıntı değil :).

aman gören görsün boşver bizimde kafamız bazen detaylara takılıyo bir kaç gün sonra geçiyo insanın siniri canım..rahat ol ..

bende aynını düşündüm bir daha arkadaşsız gelirse güzel vakit geçirirsiniz..

misafirin misafiri olmaz. hele onun misafirin misafirinin misafiri hiç olmaz. nasrrettin hocanın tavşanın suyunun suyununa dönmüş olay..
böyle b ir teklif bile edilmemesi gerekir bana göre.

hatta dur konu açılmışken yazıyım da rahatla..benimde bi arkadaşım eşim varken bi kaç hafta bizde kalmayı teklif etti..işi vardı benim bulunduğum şehirde..ve de çook relax bi tiptir zaten..onun yüzsüzlüğüne karşılık 'yok canım gelme eşim var uygun olmaz' desem alınacak kibarca eşim rahatsız olur kusura bakma canım dedim..cevaben ne dese beğenirsin..'siz bize istediğiniz zaman eşinle gelebilirsiniz ama'..komedi yaa,güya toplumsal mesaj veriyo :))..ben de sırıtarak sağol cınımm dedim..oldu bittiii üzülmek istemiyosan baştan kabul etmicen dostum..neyse tecrübe olmuş inşallah bundan sonra böyle bişey yaşamazsın :)

misafirin misafiri olmaz. hele onun misafirin misafirinin misafiri hiç olmaz. nasrrettin hocanın tavşanın suyunun suyununa dönmüş olay..
böyle b ir teklif bile edilmemesi gerekir bana göre.

bence de teklif edilmemesi gerekir. teklif ettikten sonra hayır olmaz deseydim bu sefer ilk başta birlikte geldiği arkadaşına ayıp olacaktı, o kız da yanlış anlayacaktı.

kendimi düşünüyorum ben kim olursa olsun ne kadar samimi olursam olayım birinin evine gidip aynı davranışı yapamazdım.

ben evliyim ama anlamadim vallahi :) yok kocasi hoslanmadigi icin evde icki ictiler diye surat sallamis falan.. bariz dislandigi icin kiskanmis. evlilik sorumlulugu birlikte buyudugun kuzenine kendi evi gibi davrandigi icin surat asmak mi oluyor?

sen sevmiyorsan icmezsin olur biter sanki kizlar eve tangali erkek striptizci cagirip striptiz yaptirmislar :)))

ayy kıyamam canımm..ben de bazen çok korkuyom dedikodusunu ettiklerim okuyup anlarlarsa ben olduğumu diye :)))))) şurda rahatça atıp tutuyoz ne güzelll :))

Evet doğru bundan sonra aynı şekilde zaten bize gelmek kalmak isterse kesin bir bahanemiz olacak.

tabii. bencede edilmemeliydi. bazıları hayır diyemez. benim bir arkadaşım öyle. o yüzdende çok sorun yaşıyor. keşke senin gibi hayır diyebilsem der hep. yani bazıları incinmesin kuzen kırılmasın ,arkadaşlarına ayıp olmasın diye evet deniyor ama kişi içinden kahroluyor.
dipnot. şahsen bir yabancıyı hatta 2 yabancıyı evimde istemem ben. evim özelimdir. bir diyoloğum olmalıki evime gelebilsin.

Son düzenleme:
misafirin misafirini istemiyorsaniz canim ikiniz gelin tanimadigim kisinin yaninda rahat edemiyorum gibi biseyler kivirsaydiniz

tabi gelin dediyseniz de birkac saat sabrediverin herkes gittikten sonra kuzeninize soylerdiniz rahat edemedim tanimiyorum diye

Ben de sana hakverdim.Misafirin gelip evsahibini yoksayması hoş değil.
Sen onunla vakit geçirmek istemişsin,O ise arkadaşlarıyla birlikte gidebileceği kapı bulmuş gibi davranmış.

Emrivaki demenden dolayı yanlış anlaşılmışsın sanırım.Gelsinler demişsin tamam ama böyle davranacaklarını bilemezdin.

çok ince düşüncelisin canım bu arada..işte malesef insanlar bunu suistimal ediyo bununla geçmiş olsun :)

canım ne kadar birlikte büyüsende evlenince bir mesafe oluyor hiç bekar gibi olurmu..kardeşin evlense ve evinde içki içilmesini istemese içemezsin..teklif gelirse içiyosan içersin..

ya ne bileyim tamam misafirin başımın üstünde yeri var ama benim evimde kuralları ben koyarım gidip onayım yokken içki içerse elbette garibime gider yani. ne bu rahatlık dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…