Otelle ne ilgisi var ki kız zaten hep aramış sormuş madem bu kadar yakınsın dersin canım beraber vakit geçirelim eşim de rahatsız olmasın falan ki konu sahibi kendi dedi çocukluğumuz beraber geçti diye.
İçkiye sinirlendim diyo insan neye sinirlenirse konuyu o yönde açar tepki alınca çıktı ortaya içki mevzusu.
Valla kuzen milleti toplayıp kapıya dayansa haklı da aramış sormuş. Konu sahibi kendi düşünsün istemiş ama kuzeni de geçmişlerine dayanarak o yüzü bulup aramıştır gelsin mi arkadaşım diye. Bence çok gereksiz şeylere takılıyoruz şu hayatta. Eşin evde yok evine 3 kız gelseler nolacak, 1 kişi gelse nolacak çocukluğu geçmiş bu insanla evlenince mi böyle olmuş bu kuzen
yükledim tekrar. ya silme nedenim sinirlendiğimden değil de dert yandığım kişi mesajı görür falan diyeydi. yoksa eleştirilmek sıkıntı değil :).
ya insan zaman içinde değişiyor başından geçen olaylarla sorumlulukları artıyor. Benim üni öğrencilik hayatım biteli 4 yıl oldu onun daha var. Birbirimizi anlayamamamız ikimizin beklentilerinin farklı olması çok normal diye düşünüyorum. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Çok büyütülecek bir şey değil tabi ama yine de yazmak istemiştim.
aman gören görsün boşver bizimde kafamız bazen detaylara takılıyo bir kaç gün sonra geçiyo insanın siniri canım..rahat ol ..
misafirin misafiri olmaz. hele onun misafirin misafirinin misafiri hiç olmaz. nasrrettin hocanın tavşanın suyunun suyununa dönmüş olay..
böyle b ir teklif bile edilmemesi gerekir bana göre.
canım arkadaş dolma falan bile sarmış evlenince biraz evliliğn ağırlığı çökmüş üzerine diğeri bekar ünüversiteli daha rahatevlilik sorumluluğu olmadığından..konu sahibi arkadaşta hanım hanıma sohbet ederiz demiştir neyapıcaksın işte bundan sonra arkadaşlı kabul etmez..evlenince anlarsınız kızlar şimdi ne desem boş..
konu sahibi arkadaşım sende yükle konuyu tekrar gereksiz yere ban yeme boşver...
yükledim tekrar. ya silme nedenim sinirlendiğimden değil de dert yandığım kişi mesajı görür falan diyeydi. yoksa eleştirilmek sıkıntı değil :).
hatta dur konu açılmışken yazıyım da rahatla..benimde bi arkadaşım eşim varken bi kaç hafta bizde kalmayı teklif etti..işi vardı benim bulunduğum şehirde..ve de çook relax bi tiptir zaten..onun yüzsüzlüğüne karşılık 'yok canım gelme eşim var uygun olmaz' desem alınacak kibarca eşim rahatsız olur kusura bakma canım dedim..cevaben ne dese beğenirsin..'siz bize istediğiniz zaman eşinle gelebilirsiniz ama'..komedi yaa,güya toplumsal mesaj veriyo :))..ben de sırıtarak sağol cınımm dedim..oldu bittiiiüzülmek istemiyosan baştan kabul etmicen dostum..neyse tecrübe olmuş inşallah bundan sonra böyle bişey yaşamazsın :)
ayy kıyamam canımm..ben de bazen çok korkuyom dedikodusunu ettiklerim okuyup anlarlarsa ben olduğumu diye :)))))) şurda rahatça atıp tutuyoz ne güzelll :))
tabii. bencede edilmemeliydi. bazıları hayır diyemez. benim bir arkadaşım öyle. o yüzdende çok sorun yaşıyor. keşke senin gibi hayır diyebilsem der hep. yani bazıları incinmesin kuzen kırılmasın ,arkadaşlarına ayıp olmasın diye evet deniyor ama kişi içinden kahroluyor.bence de teklif edilmemesi gerekir. teklif ettikten sonra hayır olmaz deseydim bu sefer ilk başta birlikte geldiği arkadaşına ayıp olacaktı, o kız da yanlış anlayacaktı.
kendimi düşünüyorum ben kim olursa olsun ne kadar samimi olursam olayım birinin evine gidip aynı davranışı yapamazdım.
bence de teklif edilmemesi gerekir. teklif ettikten sonra hayır olmaz deseydim bu sefer ilk başta birlikte geldiği arkadaşına ayıp olacaktı, o kız da yanlış anlayacaktı.
kendimi düşünüyorum ben kim olursa olsun ne kadar samimi olursam olayım birinin evine gidip aynı davranışı yapamazdım.
ben evliyim ama anlamadim vallahi :) yok kocasi hoslanmadigi icin evde icki ictiler diye surat sallamis falan.. bariz dislandigi icin kiskanmis. evlilik sorumlulugu birlikte buyudugun kuzenine kendi evi gibi davrandigi icin surat asmak mi oluyor?
sen sevmiyorsan icmezsin olur biter sanki kizlar eve tangali erkek striptizci cagirip striptiz yaptirmislar :)))
Evet doğru bundan sonra aynı şekilde zaten bize gelmek kalmak isterse kesin bir bahanemiz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?