- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam direk iyiyim anne sen nasılsın derim :)Aynen resmen emir kipiyle konuşuyor
üyeliği sınırlı nerden hatırladınız hemen :)Ahahahahaha siz anasına babasına bağrılan üyeymişsiniz oğlu ne ki anası ne olsun . E kayınvalideden ne saygısı bekliyorsunuz oğlu sizin fikirlerinize saygı duyuyor mu aman kayınaileye ağzınızı açmayın kocanız sizi mahveder
Çok sinirim bozuldu o konuyla kendimi bütünleştirip adama kızmıştım benim ağrıma gittiüyeliği sınırlı nerden hatırladınız hemen :)
maşallah hafızaya
Eşiniz herşeyi haber vermesin. Aradığında da açmayın ben olsam açmamama eşiniz de söylesin sürekli böyle yapma anne diye
Kendini yok saymana o kadar çok üzülüyorum ki...Bir ara aradığında baya açmadım bu sefer eşimi arıyor çok zoruna gitmiş cevap vermemem. Eşim bunu hala başıma kakıp duruyor zaten her tartışmamızda konu annemin aramalarına cevap vermiyorsuna geliyor… takıntılı bu duruma yani
Eşim istediği kadar bir tarafını yırtsın hiç umrumda olmaz bu konuda net olmazsanız size istediklerini yaptırır.Bir ara aradığında baya açmadım bu sefer eşimi arıyor çok zoruna gitmiş cevap vermemem. Eşim bunu hala başıma kakıp duruyor zaten her tartışmamızda konu annemin aramalarına cevap vermiyorsuna geliyor… takıntılı bu duruma yani
Bu ne biçim uslup tabiki.Bu sefer de konum kaynanamın sürekli emrivaki yapması. Beni arıyor teli açtığım gibi daha ne yapıyorsun nasılsın demeden biz bir saate geliyoruz diyor. İlk başlarda pek takmıyordum ama son günlerde iyice abartınca sinir olmaya başladım. Mesela en son yaşadığım olay, annemlerin bize geleceği günü önceden duymuş eşim söylemiş bize gelecekler diye… kaynanam o gün beni aradı ve dediği laf aynen şu: Bugün akşam bize geliyorsunuz tamam. Ne diyeceğimi şaşırdım valla bir yanım iyi güzel davet ediyor işte kadın ailenle ilgileniyor sevinsene diyor, diğer yanım bu ne biçim üslup böyle insan bir sorar belki bende kendime göre plan yaptım… diyor. Ama bu bir iki değil sürekli olmaya başladı artık rahatsız olmaya başladım. Rozi çay koy geliyoruz, aaa annenler gelmiş akşam bize geliyorsunuz… eşimle dışarı çıkarız arar yemek yaptım akşam gelin der vs. Ne yapmam lazım ? Arayıp geliyorum veya geliyorsunuz diyince işim mi var desem yoksa rahatsızlığımı dile getirmek mi daha doğru olur ?
Ay negüzel kapı bulmuslar kendilerine ailecek:)Eşime en son annemlerin geldiği günün konusunu açtım bana ne güzel işte davet etmiş bide bu açıdan bak dedi yani sanmıyorum bana ayak uyduracağını. Tartışmadım sadece annenin böyle yapması hoşuma gitmedi dedim o da öyle deyince konuyu uzatmadım ama artık ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum
Vermek zorunda mıyım ?Bir ara aradığında baya açmadım bu sefer eşimi arıyor çok zoruna gitmiş cevap vermemem. Eşim bunu hala başıma kakıp duruyor zaten her tartışmamızda konu annemin aramalarına cevap vermiyorsuna geliyor… takıntılı bu duruma yani
Ahahahahaha siz anasına babasına bağrılan üyeymişsiniz oğlu ne ki anası ne olsun . E kayınvalideden ne saygısı bekliyorsunuz oğlu sizin fikirlerinize saygı duyuyor mu aman kayınaileye ağzınızı açmayın kocanız sizi mahveder
Aslında sinir bozucu olan bir durum olduğu için güldüm cidden benim ağrıma gitti annenize babanıza bağrılması ama böyle oğlu olan kadından nasıl bir kv lik bekliyordunuz anlayışlı mı? Buna da güldüm.Komik olan ne ? Bu konuyu açma sebebimin başında o konu geliyor zaten… neyse size daha fazla cevap vermek istemiyorum belli ki eğlence arıyorsunuz, iyi forumlar
Eşiniz anne babanıza bağırıp çağırabilir ama siz onun annesinin telefonunu acmazsanız dünyanın en kötü insanı olursunuz demek.Bir ara aradığında baya açmadım bu sefer eşimi arıyor çok zoruna gitmiş cevap vermemem. Eşim bunu hala başıma kakıp duruyor zaten her tartışmamızda konu annemin aramalarına cevap vermiyorsuna geliyor… takıntılı bu duruma yani