Aynen öyle. Yani birde bütün yük bana kalacak. Kendileri birşeyler hazırlayıp kendi evlerinde yapacak olsalar ortadan kaybolurlar. Ama bu organizeyi yapan yengem genelde herşeyi planlayıp sadece keyif kısmına dahil olduğu için gayet rahatBu kadar anlattığınız şeyden sonra bozuldular mı diye düşünmeniz de bir tuhaf. Bozulurlarsa bozulsunlar ayol kendi kendinize kutlamak istiyorsanız kutlayıp geçersiniz nedir bu insanların partileme merakı anlamıyorum iki börek kısır yiyecez diye
Ya o zaman açık açık söyleyin kim kırılırsa kırılsın eşim sadece kendi kendimize kutlayalım dedi diyin net şekilde gitsin başka yerde yapsın keyfini deAynen öyle. Yani birde bütün yük bana kalacak. Kendileri birşeyler hazırlayıp kendi evlerinde yapacak olsalar ortadan kaybolurlar. Ama bu organizeyi yapan yengem genelde herşeyi planlayıp sadece keyif kısmına dahil olduğu için gayet rahat
Ay inanın geçen onca kişiyiz orda acıktık gece 10da makarna yaptım cocuklarla yeğenlerimle falan yemek için. İsteyen herkese tek tek dağıttım ablama üç kere sordum yemiyorum dedi. Neyse işte herkese tabağını kaşığını dağıtıyorum sırayla. O sırada annem salonun ortasında beni azarlaya azarlaya evde kaşık mı yok(tabağını vermişiz kaşığı gelmemiş), ablana makarna kalmadı miydi" diye konuştu. Ama öyle bı beden dili var ki Hani sanki ben ablama vermemişim gibi . E ben neysem orda oda o kalkıp kendine bı tabak makarna koyamiyor mu yiyecekse. Kırk kere yemiyorum dedi . Sanki ben ablalık yapacağım. Zaten en küçük yaşlarimdan beri o kadar sorumluluk yüklediler ki bana. Ben yokken herşeyi kendileri yapıyor ama ben varken yardımı geçtim kendilerine kalkıp bir kaşık çatal alamiyorlar . herkes rahat takılıyor ben her an tetikte olması gereken kişi.Ailenizin evinde kutlasanizda butun yuk sizde olacak en iyisi ben ailemle kucuk bir kutlama yapicam buyuk kutlamaya gerek yok yaparsanizda gelemem diyin cikin isin icinden. Kim kirilirsa da kirilsin. Bayramlarda da herseyi siz yapmayin size soylerlerse elin var kendin yap yengeme soyle ablama soyle yoruldum diyin.
Iste o yuzden kimseye vermiyecektiniz kendinize cocugunuza koyup kenara cekilcektiniz. Siz yaptiginiz icin herkes daha cok bekliyor. Gercekten neden abla hatta anne rolune burundurmusler ki sizi buna artik dur diyin. Baktiniz olmuyor mesafe koyun fazla gidip gelmeyin sorduklarinda da acik acik soyleyin herseyin benden beklenmesinden yoruldum artik diyeAy inanın geçen onca kişiyiz orda acıktık gece 10da makarna yaptım cocuklarla yeğenlerimle falan yemek için. İsteyen herkese tek tek dağıttım ablama üç kere sordum yemiyorum dedi. Neyse işte herkese tabağını kaşığını dağıtıyorum sırayla. O sırada annem salonun ortasında beni azarlaya azarlaya evde kaşık mı yok(tabağını vermişiz kaşığı gelmemiş), ablana makarna kalmadı miydi" diye konuştu. Ama öyle bı beden dili var ki Hani sanki ben ablama vermemişim gibi . E ben neysem orda oda o kalkıp kendine bı tabak makarna koyamiyor mu yiyecekse. Kırk kere yemiyorum dedi . Sanki ben ablalık yapacağım. Zaten en küçük yaşlarimdan beri o kadar sorumluluk yüklediler ki bana. Ben yokken herşeyi kendileri yapıyor ama ben varken yardımı geçtim kendilerine kalkıp bir kaşık çatal alamiyorlar . herkes rahat takılıyor ben her an tetikte olması gereken kişi.
Ne hakla reddediyorlar onlara ne? Nedir bu israr illa kole gibi ordan oraya kosturmanizi hizmet etmenizi izlemek istiyolar sanirim. Taviz vermeyin hatta gercekten o gun bi yere gidin evde bulunmayin.Annemlerde kutlama teklifimizi reddetmişler kızlar. Bizde kutlayacaklarmis. Herşeyi belirtmeme rağmen israra bakar mısınız. Delireceğim. O arada eşimin ablası falan da kutlama teklif etti ve ben onuda istemedim . Zaten eşimde istemedi kabul etmedik. Biz her sene kendi aramızda yapiyoruz çünkü. Bunuda belirtmeme rağmen abim alkollü kafayla abuk sabuk şeyler söylüyor yok eşimin ailesi abimi istemiyormus ondanmiş açık açık söyleyin gelmeyin buraya diye gibi şeyler söylüyor (yıllar önce yaşanan tatsız olaylardan dolayı böyle düşünüyor, yengeminde fişniklemeleri ile , ama şuan alakası bile yok )
İnsanlarla uğraşmaktan çok yoruldum ya gerçekten o kadar bunaldım ki şurada huzurumla oturmama müsade yok ...
Evde yokuz diyeceğim o raddeye geldim nedir bu anlamadım ya . Ailemle arama kırgınlık girmesin diye uğraşıyorum ama olmuyor yani . O kadar yeğenlerinin doğum gününu kutlamak istiyorlarsa ne fark ediyor ha benim evim ha annemlerin evi
Israrla red edeceksiniz eğer kabul ederseniz eşinizin ailesinede ayıp olur aynı binada oturup çağırmamakAnnemlerde kutlama teklifimizi reddetmişler kızlar. Bizde kutlayacaklarmis. Herşeyi belirtmeme rağmen israra bakar mısınız. Delireceğim. O arada eşimin ablası falan da kutlama teklif etti ve ben onuda istemedim . Zaten eşimde istemedi kabul etmedik. Biz her sene kendi aramızda yapiyoruz çünkü. Bunuda belirtmeme rağmen abim alkollü kafayla abuk sabuk şeyler söylüyor yok eşimin ailesi abimi istemiyormus ondanmiş açık açık söyleyin gelmeyin buraya diye gibi şeyler söylüyor (yıllar önce yaşanan tatsız olaylardan dolayı böyle düşünüyor, yengeminde fişniklemeleri ile , ama şuan alakası bile yok )
İnsanlarla uğraşmaktan çok yoruldum ya gerçekten o kadar bunaldım ki şurada huzurumla oturmama müsade yok ...
Evde yokuz diyeceğim o raddeye geldim nedir bu anlamadım ya . Ailemle arama kırgınlık girmesin diye uğraşıyorum ama olmuyor yani . O kadar yeğenlerinin doğum gününu kutlamak istiyorlarsa ne fark ediyor ha benim evim ha annemlerin evi
Aynen öyle yapacağım. Tamda dediğiniz gibi burada zaten bütün yük bana kalacağı için yengeler abilerimi öyle yönlendiriyor. Birde doldurmuş saçma sapan şeylerle. Alkolü alıp arıyor oda. Açmadım mesaj atmış. Şimdide yeğenime aratıyor eminim kıza da zorla aratıyor . Herkes yiyip içip keyfine bakacak ya ondan. Allahım ya bayramdan bayrama zor tahammül ediyorum durup durup birşey çıkarıyorlar. cidden bu ısrar ne ben hiç anlamadim. Hiç konuşmakta istemiyorum zaten alkollüymüş. eşimde ara söyle acmazsan daha çok ayıp oluyor diyorNe hakla reddediyorlar onlara ne? Nedir bu israr illa kole gibi ordan oraya kosturmanizi hizmet etmenizi izlemek istiyolar sanirim. Taviz vermeyin hatta gercekten o gun bi yere gidin evde bulunmayin.
Aynen öyle. Birde onlarda teklif etti hatta onlar bizim eve değil, piknik tarzı gidelim demişler . Onuda kabul etmedik yani hatta eşim bana sormadan direk reddetmiş ki sorsada istemeyeceğimi biliyor. Şu aralar zaten yeni yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum sıkıntılarım var psikolojik tedavi görüyorum. Bunlarda iyice üstüme geliyor .Israrla red edeceksiniz eğer kabul ederseniz eşinizin ailesinede ayıp olur aynı binada oturup çağırmamak
Bizde kutlayacaklarmış diye bir şey yok. Ben kutlama yapmak istemiyorum diyeceksiniz. Arayın annenizi diyin ya da grubunuz varsa ordan yazın. Eşimle böyle uygun görüyoruz diyinAnnemlerde kutlama teklifimizi reddetmişler kızlar. Bizde kutlayacaklarmis. Herşeyi belirtmeme rağmen israra bakar mısınız. Delireceğim. O arada eşimin ablası falan da kutlama teklif etti ve ben onuda istemedim . Zaten eşimde istemedi kabul etmedik. Biz her sene kendi aramızda yapiyoruz çünkü. Bunuda belirtmeme rağmen abim alkollü kafayla abuk sabuk şeyler söylüyor yok eşimin ailesi abimi istemiyormus ondanmiş açık açık söyleyin gelmeyin buraya diye gibi şeyler söylüyor (yıllar önce yaşanan tatsız olaylardan dolayı böyle düşünüyor, yengeminde fişniklemeleri ile , ama şuan alakası bile yok )
Ayip olursa olsun size ayip olmuyor mu yaptiklari?Aynen öyle yapacağım. Tamda dediğiniz gibi burada zaten bütün yük bana kalacağı için yengeler abilerimi öyle yönlendiriyor. Birde doldurmuş saçma sapan şeylerle. Alkolü alıp arıyor oda. Açmadım mesaj atmış. Şimdide yeğenime aratıyor eminim kıza da zorla aratıyor . Herkes yiyip içip keyfine bakacak ya ondan. Allahım ya bayramdan bayrama zor tahammül ediyorum durup durup birşey çıkarıyorlar. cidden bu ısrar ne ben hiç anlamadim. Hiç konuşmakta istemiyorum zaten alkollüymüş. eşimde ara söyle acmazsan daha çok ayıp oluyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?