- 14 Eylül 2024
- 441
- 1.360
- 28
- 20
Oyle de küsmeye hazırlar ki şaşarsiniz. Bir kaç bayram önce yengelerim kız kıza kahve içmeye çıktılar . beni çocuk var diye goturmediler. Bizde saat geç olmuştu çocukta beni çok yordu zor uyudu. uyuyunca annem mesaj atmış çocuklar uyudu zile basmayın diye. Allah'ım kıyametler koptu . Gelip valizleri alıp çıkıp gittiler . Bı günde uyumayiversinler de ne demek zile basmayın nasıl dersin diye anneme yapmadıkları kalmadı. Neymiş biz beni goturmediler diye bozulmuşuz ondan annem öyle yazmış. Cekemiyorlar bizi diye storyler atmalar. Pikniğe gidecektik yengeler ben bu halde asla biyere gidemem direk çıkıp evime gideceğim zor duruyorum falan diye yangın yerine çevirdi ortalığı. Bayram zehir oldu. İlk defa bu bayram olaysız geçti diyebilirim. İnsan ağzını açmaya korkuyor vallahiAyip olursa olsun size ayip olmuyor mu yaptiklari?
Çok haklısınız. yani o kadar istesem gruptan ben yazarım şu gün kutluyoruz gibisinden birşeyler istemediğim o kadar açık ki amaç ne çözemiyorum.Prensiplerimiz gereği kendi ailemiz dışında doğum günü kutlamıyoruz; sembolik yapıyoruz demek bu kadar zor olmamalı. Siz anne ve babasınız; çocuğunuz üzerinde böyle bir hakkınızın olması çok normal. Başkasına ne gerçekten hiç anlamadım. Baya baya sizin üzerinizde hakimiyet dalgası mı geçiyorlar ne yapıyorlar; siz de içsel olarak farkındasınız ve bu dalgada boğuluyorsunuz sanırım. Yoksa bunun hayır demekle filan da ilgisi yok ki benim düşünceme göre.
Aynen öyle. Ben bile bu emrivakiden o kadar rahatsiz oldum ki. eşime de mahcup oldum yani benim istemediğimi bile bile gerçekten hiçe sayıyorlar. O kadar istesem şimdiye kadar gruptan yüz kere yazardım plan için. bunu anladıklarıda biliyorum sanki bilerek yapıyorlarBenım adıma plan yapıyorlarsa bozulan bozulsun ya kim nie kendı kendıne plan yapıyor ?
hadi Annenız yengenızle bir olmuş sizi hiçe saymış da damat ne der die hiç mi düşünmemişler milleti sizin eve getirme planı yaparken. bu kayınailelerin kendı çocuklarıyla iş bitirip gelini-damadı hiçe saymaları çok saçma
Kussunler kafaniz rahat eder bence. Varliklari bir problem yok olsunlar daha iyi. Onlar oyle delirince siz daha cok delirseydiniz bu halde olmazdiniz. Ne demisler deli deliyi gorunce comagini saklarmisOyle de küsmeye hazırlar ki şaşarsiniz. Bir kaç bayram önce yengelerim kız kıza kahve içmeye çıktılar . beni çocuk var diye goturmediler. Bizde saat geç olmuştu çocukta beni çok yordu zor uyudu. uyuyunca annem mesaj atmış çocuklar uyudu zile basmayın diye. Allah'ım kıyametler koptu . Gelip valizleri alıp çıkıp gittiler . Bı günde uyumayiversinler de ne demek zile basmayın nasıl dersin diye anneme yapmadıkları kalmadı. Neymiş biz beni goturmediler diye bozulmuşuz ondan annem öyle yazmış. Cekemiyorlar bizi diye storyler atmalar. Pikniğe gidecektik yengeler ben bu halde asla biyere gidemem direk çıkıp evime gideceğim zor duruyorum falan diye yangın yerine çevirdi ortalığı. Bayram zehir oldu. İlk defa bu bayram olaysız geçti diyebilirim. İnsan ağzını açmaya korkuyor vallahi
AdChoices
ADVERTISING
Yapman gereken çok basit eşim o gün müsait olmadığını söyledi deyip gecıceksınAynen öyle. Ben bile bu emrivakiden o kadar rahatsiz oldum ki. eşime de mahcup oldum yani benim istemediğimi bile bile gerçekten hiçe sayıyorlar. O kadar istesem şimdiye kadar gruptan yüz kere yazardım plan için. bunu anladıklarıda biliyorum sanki bilerek yapıyorlar
Birde o kadar hizmet ettirip , çocuklarımdan rahatsız oldular düşünün. Benimkiler olmasa abimlerin çocuğu akşama kadar kendi kendine oyalanirmis hiç sesi çıkmazmış, benimkiler sıkıyormuş. bunu bana yengem ikimiz tekken direk böyle soyledi. Yeğenim 1 buçuk yaşında olduğu için ve başka şehirde oturdukları için , benim çocuklarım özlüyor çok seviyor oynatıyor. halbuki görünürde zaten hiç birşey yoktu çocuklarla gayet güzel oynuyorlardı. Zaten her zaman bende cocuklarimda bir dışlaniyoruz . O gün akşam da çıktım evime geldim zaten . Bunlar beni resmen takmıyor.İnsanlara hayır demeyi öğrenin, alınacakları bir şey yok ortada. Alınan da kendi bilir. Millet kendine eğlence ve hizmetçi arıyor.
Ev sahibi olmadığınız bir yerde sadece hizmet eden kişi siz olmamalısınız. İnsanlar sizi bu şekilde daha çok sevmez, ya da minnet duymaz. Tam tersine bu görev üzerinize yapışır. Bir süre sonra yapmayı bırakırsanız da millete batar. Herkes kendi işini kendi gösün. Ev sahibiyken de durum böyle. Herkes kalkıp kendi çayını koyabilmeli.
Keşke ilk aradıklarında büyük bir kutlama yapmak istemiyorum deseydiniz. Kimse bir şey diyemezdi
o evin kızı sizsiniz?Oyle de küsmeye hazırlar ki şaşarsiniz. Bir kaç bayram önce yengelerim kız kıza kahve içmeye çıktılar . beni çocuk var diye goturmediler. Bizde saat geç olmuştu çocukta beni çok yordu zor uyudu. uyuyunca annem mesaj atmış çocuklar uyudu zile basmayın diye. Allah'ım kıyametler koptu . Gelip valizleri alıp çıkıp gittiler . Bı günde uyumayiversinler de ne demek zile basmayın nasıl dersin diye anneme yapmadıkları kalmadı. Neymiş biz beni goturmediler diye bozulmuşuz ondan annem öyle yazmış. Cekemiyorlar bizi diye storyler atmalar. Pikniğe gidecektik yengeler ben bu halde asla biyere gidemem direk çıkıp evime gideceğim zor duruyorum falan diye yangın yerine çevirdi ortalığı. Bayram zehir oldu. İlk defa bu bayram olaysız geçti diyebilirim. İnsan ağzını açmaya korkuyor vallahi
Cok haklısınız ya. Bu kadar ezilmemde annemin payı çok . ' İstemiyorum , eşimin ailesi de teklif etti kabul etmedik , şimdi onlarada ayıp olacak , evim müsait değil diyorum . Annem hâlâ lafı ağzıma tıkıp dinlemiyor bile . bir sorun olmaz, birşey olmaz bir kaç saat kutlayacağız gideceğiz diyor. Ben mecburen o gün evde yokuz diyeceğim ve gerçekten de başka plan yapacağız.o evin kızı sizsiniz?
size böyle davranılmasına neden müsaade ediyorsunuz siz daha çok delirsenize biraz had bildirsenize.
sizden bir şey istendiğinde x yapsın hep ben çalışıyorum desenize.
doğum günü meselesinde de çocuk benim çocuğum ev benim evim istediğim gibi kutlayacağım saygı duyarsanız sevinirim desenize. sizin biraz had bildirmeniz siz kimsiniz ya demeniz lazım. :/ bu kadar çok çok fazla.
bunu ailenize söylemeniz gerekli mutlaka. bakın ben bıktım artık bu davranışlarınızdan masum insanları suçlamayı bırakın sebep sizsiniz beni hiçe sayıyorsunuz bu bu bundan rahatsızım bundan sonra yapmayacaksınız demelisiniz. doğum günü için değilse de yakın zamanda bir gün. kaçmayın yüzleşin lütfen.Resmen ben yokum , benim ne istediğimin önemi yok. Yada istemeye mecburum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?