Emrivaki

Benim de anlamadığım taksiye verecek paran yoktur anlarım.
Ben param varken bile taksiye verilen paraya acıdığım için kolay kolay binmem. ( Ağır yüküm falan olacak ancak)
Otobüs denen bir şey var..
Vallahi birine yük olmaktansa otobüslerde sürünmeyi tercih ediyorum ben.
Yüzüme güler, ne önemi var der. Arkamdan rahatsız ediyor, düşüncesiz der neme lazım.

Yanlış anlama ümitli senin için demiyorum.
Ama sen de rahatsız olmuşsun sonuçta. Kendince de haklısın.
Yorgunsun, hastasın. Kırmak da, hayır demek de yapına ters sanırım..

Benim tarzım, tercihim budur..
En güzeli 10 dk da gitme 1 saatte git. Otobüste sürün de kimseye yük olup, konuşturma..

Uyuz oldum bende Bi kiside alinti yapmamis Nediye aciyorsunuz konu anlamiyorum ki

Buarada sizede süprizzzzzzzz, konu geri gelecektir Konusahibi, bosuna zahmet etmissiniz silmekle

konu hatırladığım kadarıyla
arkadaş hastaymış.görümcesi aramış beni bir yere bırakırmısın demiş.
parası yokmuş sanırım taksiye binecek.arkadaşta kızmış emrivaki yapıyor diye

madem sileceksiniz neden konu açıyorsunuz? sohbet etmek istiyorsanız forumun sohbet bölümü mevcut. böyle yapınca burdaki üyeler bir daha konularınızı dikkate alıp cevap vermez haklı olarak...

Yedi kat yabancı olsa parası olmayanı götürürüm istediği yere. Konu sahibi alacağı cevapları tahmin etti ki konuyu silmiş.

Ben de konuyu okumuştum önceden
Madem parası yokmuş sizden 'rica' etmiş, ben olsam götürürüm siz de yazmışsınız üstelik yarım saatimi almaz diye
Ne gerek var kendinize dert yapmaya
Hem sizi arayıp beni bırak dememiş ki.. üstelik ona da eşiniz söylemişti sanırsam..
Bana abartı geldi tepkiniz kusura bakmayın...

Konu silmek yasaktır, lütfen tüm üyeler öğrenin artık bu kuralı, silmeniz birşey değiştirmiyor ki, konuyu geri getiriyoruz birde üstüne sildiğiniz için banlanıyorsunuz.

yorumlar da konu sahibine destekmişdi,neden silme gereği duydu acaba

Bayramda acil şehir dışına çıkmam gerekiyordu ancak hiçbir otobüs firmasında yer kalmamıştı. Bir arkadaşımdan rica ettim, benzin parasını karşıladım 4 saatlik yola sırf ben madur olmayayım diye götürdü beni, kendi de geri döndü. Bugün aman dese iki elim kanda olsa gider yardım ederim. Kaldı ki sizin akrabanızmış, benimki 7 kat el. Bence hayat birbirinin yardımına koştukça, güvenebileceğin birilerinin var olduğunu bildikçe daha güzel.. Yardım isteyeni geri çevirmek (gerçekten geçerli bir gerekçe olmadıkça) bana göre değil..

Aynısını sizin kardeşiniz eşinizden , eşiniz sizin durumunuzda ike, istese siz nasıl olmasını isterdiniz.

Allah aşkına kv kp görümce ve kayınlar ve diğer akrabaların artık öcü gibi görülmesinden bıktım.Korkmayın kimse sizi hizmetçi görmüyor.Ve samimiyetinden öyle konuşuyor.Azıcık yardım etseniz ne arabanız eskir,ne hastalığınız ilerler.Kendi kardeşiniz veya anneniz çağırsa emin olun yatak döşek yatsanızda kalkar giderdiniz.Nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranacaksınız.Çünkü ektiğinizi biçersiniz

boş yere banlanmışsın ümitli..hasta olduğumu kimse bilmiyor diyorsun kırıklık var üstümde az dinleneyim yemek yapacam diyorsun ee karşıdaki kişide müneccim değil ..kusura bakma ama kırgınlığın vermiş olduğu libido ile biraz alınganlık etmişsin..ortada olay yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…