- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Kim olsa sinir olur. Sizde cok esnek durmussunuz sanki. Tekrar arayip canim durumum iyi degil kusura bakma gelemem demelisinz bence. Bu ne canim gel beni al de kapat telefonu
ateş, titreme ve üşüme var ilaç aldım araba kullanamam de..
çooook geçmiş olsun..
Sizde yemek yapacak gücü bile bulamiyorum kendimde,kusura bakma diyebilirsiniz. Ben olsam hic gitmem. Cok hainimya işte önce direk demedi..
napıyon nediyon faslından sonra" sevgi abla hastayım biraz kendime gelirsem yemek yapcam" dedim..
o da demekki içinden "yemek yapacak kadar iyiyse, bunu da yapabilir" diye düşündü ve sonra teklif etti..
yani o aşamada da bişey diyemedim...
Ben olsam bende sinir olurum. Ne bu böyle uşağı mı varBen olsam inadına gitmezdim hastayım bi de şöförlük yapcam oldu canım
Emirvaki yapilmamis ki, sormus sadece.
Hasta oldugunuzu da bilmiyorlarmis. Ben sorun nedir anlayamadim. Durumunuzu ve birakamayacaginizi soyleseydiniz anlardi sanirim.
"Abim soyledi, beni sen birakacakmissin" deseydi emirvaki olurdu. Kiz ricada bulunmus sadece.
Ekleme:
Yukaridaki cevabi yeni okudum. Yine de durumunuzu anlatip reddedebilirdiniz. Anlayisla karsiliyorsa sorun yok.
hasta olduğumu söyledim..
"çok acil mi? rahatsızım yatıyorum işe gitmedim, biraz iyleşebilirsem yemek yapcam" dedim..
"neyse yemeğini yap sonra alırsın beni" dedi..bişey diyemedim..
bnece gelin almasın bunlar bir aşçı bir hizmetçi bi şöför alsınlar heeeppp beraber kurtulalım benim abim var evlenmedi henüz ama evlenirse bunu yapmaktan gerçekten çok utanırım yapmam asla o ne öyle ne kadar ayıp
Sesiniz ona hasta gibi gelmedi demekki. Peki siz ve arabanız olmasa ne yapacaktı? İnsan rahata alışınca her şey zor geliyor valla..
aynennn..Hastayken istediğim tek sey kendi halime bırakmalarıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?