Emrivakiden nefret ediyorumm...

valla bnmkide aynı. Aynen ona ve evine gelene gidene hizmet etmemi sürekli dibinde olmamı istiyo. Etrafnda pervane olayım istiyo. Biri geldi mi bni de yanında istiyo anası gibi. Bende elimden geldiğince uzak durmaya mesafemi korumaya çalışıorum suratını da çekiyorum ama benm için vız gelir tırıs gider umrumda bile değil. Ara ara baskasının ağzından başkalarının olaylarıyla laf çarpıtır bu huyu da çok kötü. Aynen bnde sakinliği seviyorum kalabalığı pek sevmiyorum kendi halimde olmayı seviyorum öyle akraba oturmaları bi.r gün sende bir gün onda olayları bayıyo bni hoşlanmıorum. Bu kaynanamda istiyo ki onlarla akrabalarla iç içe olayım istiyo. Aynen bnde iş bulup çalışsam rahat edecem. Açıköğretimden üni okuorum ders çalışıorum diyorumda biraz kenidi ondan uzak tutuyorum artık ne kadar olabilirse. Ne kadarlık evlisin ? bnm yakında 1 bucuk yıl dolcak.

Gerçekden beter bir durum .Keşke eşinizi arıyıp durumu anlatsaydınız.O arayıp durumu anlatsaydı

emri vakiden ve çat kapı yapılmasından nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuummmmm

Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
Akşama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım(
Ben olsam hastayım anne, kusura bakma, yemek falan yapamam, dışardan söylicez biz, bütün gece de dinlenicem, yatıcam ben derdim.

Gelirse gelsin, ama senin yaptığın gibi, temizlik falan yapıp, yemekle uğraşmazdım. Neden böyle demedin ki?

Açık açık söyleyecektin, gelmek onun tasarrufuna kalmış.

Amannn El insanı sonucta el deyince bile agzı acık kalıyor adamın.

Kaynana bu kelimeleri allar pullar bana gelme dedi diye piyasaya surer

Gelişecek diyalog
Sen dinlen yat ben rahatsızlık vermem, sen yanımda uzan yemek de hiç sorun değil dışardan hemen söylenir aman ben sizi görmeye geliyorum hizmete değil der.
Gelince ise ay dışardan mı söylediniz, çok yeme oğlum şunları yeme şunu yeme az ye, yavaş ye, salata mı yapsaydık ev yemeği olsaydı ay bu bana dokundu ay ağır geldi ay kilo aldım ( anında etkili) ay meyve yeyin ay çorba olsaydı vs vs ay uykum geldi o kadar yolu kim gidecek ( kal dememizi bekliyor) ay trafik de çoktur. vs vs

Benim de 2 buçuk yıl olcak, herkes kendi evinde kendi karakteri neyse onu yaşasın. Ne gerek var zorla içimizden gelmeyen şeyleri yaptırmaya di mi ama? Benim kaynana düğünümüzden beri bi kere annemi aramadı, bi de benden bekliyor ki onlarla sıkı fıkı olayım kendi ailemden uzaklaşayım yok yaaa O benim ailemle görüşmek zorunda değil evet ben de onun akrabalarını çekmek zorunda değilim. Şimdilerde arar beni ne zamandır fırçalamadı

Kaynana bu kelimeleri allar pullar bana gelme dedi diye piyasaya surer

Sürsün banane. Ben hastayım, madem müsait misin diye soracak incelikten yoksun, kendi evi gibi at koşturuyor, bende gayet net bir şekilde yapamayacağımı söylerim.

Hatta, daha da yüzsüzleşir, ben hastayım anne, sen erken gel de sen hazırla derim. Açıkçası ben emrivakiyi sevmem ve bunun karşılığında da ezilmem. Evime gelecek olana gelme demem ama bu şekilde gelen birine de hele hastayken hizmet edemem. O gün için planım neyse, ona göre davranırım. Habersiz, son dakika gelende buna laf edemez. Eden de kendi bilir.

Kocada bitiyor iş Bende babasına boyle cvplar vermek istiyorum ama kp arayıp esime sikayet ediyor sonrada ilgi bekliyor ayyy sayacagim simdi adama

Desin, sallamıcaksın ki. Sen hastasın, ilgi bekleyen sensin. Ve yorgunsun. Kıracaksın dizini, açacaksın tvyi, kocacım su getirir misin, kocacım nane limon yapsana, kocacım üşüdüm, battaniye getirsene diceksin. Normalde kv olmasa, eşin nasıl ilgi gösterecekse, aynı ilgiyi bekleyeceksin kısaca.

Kv yapmak için yönelirse, yok anne sen otur, kocam getirir diceksin, 1 dinlemez, 2 dinlemez, sonra eşin anlar zaten kendisi yapar. Hastaysan, hastalığında hakkını vereceksin.

Ben hastayken elimi bir şeye sürmem. Kim gelecekse gelsin, umrumda da olmaz. Sen çok takıyorsun kafana, rahat ol biraz, naparsa yapsın kvden.

hmm bu işler öyledir zaten. Kendine Müslüman. Hep özel muamele bekliolar haa fırça dediğin iyi oldu fırçası da ayrıdır tepesi atmışsa fırça da atar ben hiç ona uymam evime gelirse çok mıç mıç olmadan ilgilenirim ama kolay kolay aramam lanet olsun ki yakın oturuyoruz aramızda üç-dört sokak var.
Anneme gittim mi yada gideceğim zaman kv batar bunun da lafını yaptı direkt demiyo bnm kaynana imalarla çalışır laf çarpar. Çokta tın. Bencilin en önde gideni. iki ayak üstünde yalanda uydurur dün şunu dedin dersin yok ben demedim öyleydi söyleydi sen öle anlamıssın der. Tabi karsısındaki salak ya. Bide ben hiç kaynanalık yapmıorum sunun kaynanası söyle sunun kaynanası böyle eziyet ediomuş diye arada kendini de över. Kısacası kişiliği de beş para etmez. Onun yüzünden eşimle nişanlıyken az kalsın ayrılıyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…