Bende nefret ediyorum bende bir emrivakiyle karşı karşıya olduğumdan daha çok nefret ediyorum.
başka planımız var deseydin keşke
Sana naptılar kuzuumm? Kaynanan mı geliyor sana da?
Ben işte karıştırmadığım için kötüyüm, ona ve akrabalarına hizmetçi olmamı istiyor. Sırf akrabalrına gidip gelmiyorum diye beni sevmiyor. Oysa ben kayınvalideme hizmet etmeye zaten razıyım, onun evine giderim gelirim ama diğerleri beni aşar kusura bakmasın. Ben kendi akrabalarıma katlanamıyorum. Şu an eşim annesiyle küs rahatız, iyice rahatlamamız için benim çalışmam lazım, bana sarıyorlar yoksa
ben fizana taşınacam yeterki kaynanam olmasınBurada kayınvaliden şikayetleri memnuniyetsizlikleri gördükçe şükrediyorum iyi ki farklı şehirlerdeyiz diye
yok kp geldi canım ya hemde 20 gün evvel
emri vakiden ve çat kapı yapılmasından nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmBayanlar 2 saat önce kv aradı saat 16:30 gibi size gelicem dedi..
Ne programınız var mı diye sordu ne de müsait misiniz diye.
Gribim diye bu hafta temizlik de yapmamıştım doğru düzgün
Dinlenirim evde bugün diye sevinmiştim, sevincim kursağımda kaldı kalktım bütün evi sildim süpürdüm acele acele.
Bir de yetmezmiş gibi akşamki menüyü soruyor
Akşam belki dışardan söylerdik ama hanımefendi burnumuzdan getireceği için dışardan mı yiyorsunuz şöyle de böyle de zararlı vs kalktım bir de yemek yapıyorum resmen burnumdan geldi bugün.
İnsan akşamdan arar en azından haber verir
Son dakika arayıp zorla kendini davet ettiriyor sinir oluyorum, zaten hastayım kimseyi çekesim yok(
Gezmeye mi gelmiş? Kaynanan nerde? Bu gece sizinle olacak yani.
Ay ne çok soru sordum
Ben olsam hastayım anne, kusura bakma, yemek falan yapamam, dışardan söylicez biz, bütün gece de dinlenicem, yatıcam ben derdim.Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
Akşama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım(
ayrılar oda buradaydı o gelmeden bir hafta evvel
gezmeye gelmiş yıllık kalıyor
Kaynana bu kelimeleri allar pullar bana gelme dedi diye piyasaya surerBen olsam hastayım anne, kusura bakma, yemek falan yapamam, dışardan söylicez biz, bütün gece de dinlenicem, yatıcam ben derdim.
Gelirse gelsin, ama senin yaptığın gibi, temizlik falan yapıp, yemekle uğraşmazdım. Neden böyle demedin ki?
Açık açık söyleyecektin, gelmek onun tasarrufuna kalmış.
Ben olsam hastayım anne, kusura bakma, yemek falan yapamam, dışardan söylicez biz, bütün gece de dinlenicem, yatıcam ben derdim.
Gelirse gelsin, ama senin yaptığın gibi, temizlik falan yapıp, yemekle uğraşmazdım. Neden böyle demedin ki?
Açık açık söyleyecektin, gelmek onun tasarrufuna kalmış.
Benim de 2 buçuk yıl olcak, herkes kendi evinde kendi karakteri neyse onu yaşasın. Ne gerek var zorla içimizden gelmeyen şeyleri yaptırmaya di mi ama? Benim kaynana düğünümüzden beri bi kere annemi aramadı, bi de benden bekliyor ki onlarla sıkı fıkı olayım kendi ailemden uzaklaşayım yok yaaavalla bnmkide aynı. Aynen ona ve evine gelene gidene hizmet etmemi sürekli dibinde olmamı istiyo. Etrafnda pervane olayım istiyo. Biri geldi mi bni de yanında istiyo anası gibi. Bende elimden geldiğince uzak durmaya mesafemi korumaya çalışıorum suratını da çekiyorum ama benm için vız gelir tırıs gider umrumda bile değil. Ara ara baskasının ağzından başkalarının olaylarıyla laf çarpıtır bu huyu da çok kötü. Aynen bnde sakinliği seviyorum kalabalığı pek sevmiyorum kendi halimde olmayı seviyorum öyle akraba oturmaları bi.r gün sende bir gün onda olayları bayıyo bni hoşlanmıorum. Bu kaynanamda istiyo ki onlarla akrabalarla iç içe olayım istiyo. Aynen bnde iş bulup çalışsam rahat edecem. Açıköğretimden üni okuorum ders çalışıorum diyorumda biraz kenidi ondan uzak tutuyorum artık ne kadar olabilirse. Ne kadarlık evlisin ? bnm yakında 1 bucuk yıl dolcak.
Kaynana bu kelimeleri allar pullar bana gelme dedi diye piyasaya surer
Kocada bitiyor iş Bende babasına boyle cvplar vermek istiyorum ama kp arayıp esime sikayet ediyor sonrada ilgi bekliyor ayyy sayacagim simdi adamaSürsün banane. Ben hastayım, madem müsait misin diye soracak incelikten yoksun, kendi evi gibi at koşturuyor, bende gayet net bir şekilde yapamayacağımı söylerim.
Hatta, daha da yüzsüzleşir, ben hastayım anne, sen erken gel de sen hazırla derim. Açıkçası ben emrivakiyi sevmem ve bunun karşılığında da ezilmem. Evime gelecek olana gelme demem ama bu şekilde gelen birine de hele hastayken hizmet edemem. O gün için planım neyse, ona göre davranırım. Habersiz, son dakika gelende buna laf edemez. Eden de kendi bilir.
Gelişecek diyalog
Sen dinlen yat ben rahatsızlık vermem, sen yanımda uzan yemek de hiç sorun değil dışardan hemen söylenir aman ben sizi görmeye geliyorum hizmete değil der.
Gelince ise ay dışardan mı söylediniz, çok yeme oğlum şunları yeme şunu yeme az ye, yavaş ye, salata mı yapsaydık ev yemeği olsaydı ay bu bana dokundu ay ağır geldi ay kilo aldım ( anında etkili) ay meyve yeyin ay çorba olsaydı vs vs ay uykum geldi o kadar yolu kim gidecek ( kal dememizi bekliyor) ay trafik de çoktur. vs vs
Benim de 2 buçuk yıl olcak, herkes kendi evinde kendi karakteri neyse onu yaşasın. Ne gerek var zorla içimizden gelmeyen şeyleri yaptırmaya di mi ama? Benim kaynana düğünümüzden beri bi kere annemi aramadı, bi de benden bekliyor ki onlarla sıkı fıkı olayım kendi ailemden uzaklaşayım yok yaaaO benim ailemle görüşmek zorunda değil evet ben de onun akrabalarını çekmek zorunda değilim. Şimdilerde arar beni ne zamandır fırçalamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?