Eşim anneci olsaydı da aynısını yapardım. Banane, şikayet etsin. Ben hastayım arkadaş, herkes biliyor bunu. Dinlenmem gerek. Eşimde istediği kadar saçmalasın yani. Umruma gelmez.
hmm bu işler öyledir zaten. Kendine Müslüman. Hep özel muamele bekliolar haa fırça dediğin iyi oldu fırçası da ayrıdır tepesi atmışsa fırça da atar ben hiç ona uymam evime gelirse çok mıç mıç olmadan ilgilenirim ama kolay kolay aramam lanet olsun ki yakın oturuyoruz aramızda üç-dört sokak var.
Anneme gittim mi yada gideceğim zaman kv batar bunun da lafını yaptı direkt demiyo bnm kaynana imalarla çalışır laf çarpar. Çokta tın. Bencilin en önde gideni. iki ayak üstünde yalanda uydurur dün şunu dedin dersin yok ben demedim öyleydi söyleydi sen öle anlamıssın der. Tabi karsısındaki salak ya. Bide ben hiç kaynanalık yapmıorum sunun kaynanası söyle sunun kaynanası böyle eziyet ediomuş diye arada kendini de över. Kısacası kişiliği de beş para etmez. Onun yüzünden eşimle nişanlıyken az kalsın ayrılıyoduk.
demekki benmikinden bitane daha varmış ben numunelik sanıyodum
ya bn dengesiz suursuzca konusan davranan gösterişe özel muamele bekleyene insanlara tepeden bakanlara sürekli eleştirenlere sinir oluorum kaynanam tüm bu sıfatları kendinde tasıdığı için acayip gözüme batıyo. Sevmiyorum kadını. Bir türlü sevemiyorum zorunluluktan yüzüne bakıorum .
Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
Akşama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım(
demekki benmikinden bitane daha varmış ben numunelik sanıyodum
ya bn dengesiz suursuzca konusan davranan gösterişe özel muamele bekleyene insanlara tepeden bakanlara sürekli eleştirenlere sinir oluorum kaynanam tüm bu sıfatları kendinde tasıdığı için acayip gözüme batıyo. Sevmiyorum kadını. Bir türlü sevemiyorum zorunluluktan yüzüne bakıorum .
Benimki de sözde en çok güleryüze önem verir, ama gittiği bi yerde en çok hizmete, ikrama falan bakar. Ailelerimizde kültür farkı da var, benim ailemi hep küçümserler. Ben de sen gibiyim sevemiyorummm, çabaladım ama olmuyor. Hele gereksiz triplerden nefret ediyorum. Bi laf duyarsa gelip bana sormak yerine duyduğu insana inanıyor, sonra bana küsüyor, benim haberim bile olmuyor. Şu anda aynı şekilde küs bana, ama artık kendimi ispatlamak zorunda değilim ona. Haketmiyor çünkü.
Valla ben olsam hiçbir şey yapmazdım.Madem böyle patavatsızlık yapıyorsa gelsin bi güzel o evi temizlesin,canı hangi yemeği istiyorsa onu yapsın.
Ne kadar sinir bozucu bir durum.
Her yılbaşında aynı terane,
Geçen senede 1 2 saat kala aramıştı,
Planımız olsa zaten gelemez de, hayır bir de geçen cumartesi görüştük hani 1 hafta bile olmadı
Eşim açık açık anne gelme bile dese çıkıp geliyor kadın,
Ya da ona gelmicem diyip beni arıyor ben gelicem diye bana emrivaki yapıyor.
Ama sinirleniyorum
Ya telefonda demedin mi anne cok iyi olur ya hasta yatiyorum hasta halimle bisey yapamadim. gelirsin bir corba yapar evi supurursun diye. Benim icin cok guzel olur Allah razi olsun filan deseydin
Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
A.ama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım(