Emrivakiden nefret ediyorumm...

Kocada bitiyor iş Bende babasına boyle cvplar vermek istiyorum ama kp arayıp esime sikayet ediyor sonrada ilgi bekliyor ayyy sayacagim simdi adama

Tamam da burada konu hastalık.

Eşim anneci olsaydı da aynısını yapardım. Banane, şikayet etsin. Ben hastayım arkadaş, herkes biliyor bunu. Dinlenmem gerek. Eşimde istediği kadar saçmalasın yani. Umruma gelmez.

Yeminle kayınvaledelerimiz çok benziyor, ne dertliymişiz biz de

Yeminle kayınvaledelerimiz çok benziyor, ne dertliymişiz biz de

demekki benmikinden bitane daha varmış ben numunelik sanıyodum
ya bn dengesiz suursuzca konusan davranan gösterişe özel muamele bekleyene insanlara tepeden bakanlara sürekli eleştirenlere sinir oluorum kaynanam tüm bu sıfatları kendinde tasıdığı için acayip gözüme batıyo. Sevmiyorum kadını. Bir türlü sevemiyorum zorunluluktan yüzüne bakıorum .

Benimki de sözde en çok güleryüze önem verir, ama gittiği bi yerde en çok hizmete, ikrama falan bakar. Ailelerimizde kültür farkı da var, benim ailemi hep küçümserler. Ben de sen gibiyim sevemiyorummm, çabaladım ama olmuyor. Hele gereksiz triplerden nefret ediyorum. Bi laf duyarsa gelip bana sormak yerine duyduğu insana inanıyor, sonra bana küsüyor, benim haberim bile olmuyor. Şu anda aynı şekilde küs bana, ama artık kendimi ispatlamak zorunda değilim ona. Haketmiyor çünkü.

Son düzenleme:
ya yılbaşı akşamı bide..
bende buna gıcık olurdum :)

Valla ben olsam hiçbir şey yapmazdım.Madem böyle patavatsızlık yapıyorsa gelsin bi güzel o evi temizlesin,canı hangi yemeği istiyorsa onu yapsın.
Ne kadar sinir bozucu bir durum.

Her yılbaşında aynı terane,
Geçen senede 1 2 saat kala aramıştı,
Planımız olsa zaten gelemez de, hayır bir de geçen cumartesi görüştük hani 1 hafta bile olmadı
Eşim açık açık anne gelme bile dese çıkıp geliyor kadın,
Ya da ona gelmicem diyip beni arıyor ben gelicem diye bana emrivaki yapıyor.
Ama sinirleniyorum

Ya telefonda demedin mi anne cok iyi olur ya hasta yatiyorum hasta halimle bisey yapamadim. gelirsin bir corba yapar evi supurursun diye. Benim icin cok guzel olur Allah razi olsun filan deseydin

Zaten hastayım dedim dinleniyorum falan amaaa hiç takmamış
A.ama ben gelicem dedi şu saatte orda olurum ne yemek yapacaksın dedi
Apar topar her yeri temizlemeye çaıştım(
Ah ah ah biz kadinlar . Yav ne yemek var diyince deseydin. Bilmiyorum ki anne sen ne yaparsan o olqcak ben hastayim diye. Accik uyanik olmamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…