Selamlar Arkadaşlar,
6 aylık evliyim 4.5 aylık hamileyim. Hem hamilelik hem pandemi dönemi olması sebebiyle de eşimin tarafı değil ama benim tarafımdan özelllikle gelip gitme durumunu cok abarttıklarını düşünüyorum. Her şey de bahane bulup gelmeye oturmaya kalkıyorlar, üstüne iş bekliyorlar yemek, çay, kahve vb. Normalde çalışan biriyim pandemi nedeniyle evdeyim. Karnım az çıktığı için hamile değilmişim gibi gelip gitmelerine emrivakilere katlanamıyorum hem pandemi döneminde tedirginim.
gelen yengemin boyunca kızı olmasına rağmen hiç bişey yapmıyor, kaç yaş kücük kıza hizmet etmek vs. Beni çok sinirlendiriyor. Hamileliği hafife alıp devamlı kendi 20 yıl önceki hamileliğinden bahseden yengeme de tahammül edemiyorum. Bu dönem tek kalmaya ihtiyacım var belki de. Lohusalıkta da annem olmadığı için kendisi gelip kalmak istiyor ama maaile olarak eşi kızı vs gelmek istiyorlar hem lohusalıkta kalabalık istemiyorum hem de bilmişliklerine katlanamıyorum bi kap yemek icin de psikolojimi bozmak istemiyorum. Lohusa halimle evde yatılı o kadar kişiyi ağırlamak bana göre değil, ne önerirsiniz hem. Bu dönem hem lohusalık için nasıl bir çözüm bulabilirim?