emsan markası hakkında fikirleriniz ?

baskasey

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
143
25
merhaba arkadaşlar.. çeyiz için hazırlıklardaym bende :) yemek takımımı kütahya istememe rağmen emsann modelini beğendiğim için emsan aldım çatal bıçak takımını su takımında emsan aldım çelik tencere hisar aldım..sizce çatal bıçak takımım paslanırmı ? güvenerek aldım ama birkaç kişi şikayetçi olmuş içime ukte düştü karacadan uzak durdum hep herkes şikayetçi diye. aranızda emsan yemek takımı yada çatal bıçak takımı kullanan varmı ?

merhaba arkadaşlar.. çeyiz için hazırlıklardaym bende :) yemek takımımı kütahya istememe rağmen emsann modelini beğendiğim için emsan aldım çatal bıçak takımını su takımında emsan aldım çelik tencere hisar aldım..sizce çatal bıçak takımım paslanırmı ? güvenerek aldım ama birkaç kişi şikayetçi olmuş içime ukte düştü karacadan uzak durdum hep herkes şikayetçi diye. aranızda emsan yemek takımı yada çatal bıçak takımı kullanan varmı ?

canım ben çeyizimin pek çok parçasını emsandan aldım. annemde hatta çelik tencere takımını kullanır hem tecrübemizden hem de modeli çok beğendiğim için misafir ve günlük çkb takımım seramik tencere takımım ve bazı mutfak gereçlerim emsandan. hepsinide çok severek aldım fakat çeyiz olduğu için henüz kullanamadım :KK33: ben almadan da araştırmıştım ama aldıktan sonra bazı olumsuz yorumlar duydum o da emsandan ziyade emsanı satın alan karacadan kaynaklı yorumlar acaba emsanın kalitesi bozulur mu gibilerinden ancak ben çok da sanmıyorum çünkü kullanım şartlarına uyulduğunda çok da ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünmüyorum tatlım :KK16: bence sende takılma her marka için olumsuz yorumlar yapılabiliyor ve her markadan da çok memnun olanlar mutlaka bulunuyor bence birazda iş bizde bitiyor :KK5: allah aşkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimize :KK36:

amin canm.. bende okudum karacadan o kadar şikayet olmasna rağmen iyi çıktı diyenler de olmuş ki ablamn çatal bıçak takmı 8 senedir kullanıyo karacadan birşey yok. bende kullanmdan kaynaklandgnı düşünüyorum ama bi makineye atmaylada paslanmaz heralde o kadar para veriyoruz sonuçta o_O

canm çatal bıçak takımı için herhangi bir kullanm söylendimi sana. bana birtek su takımı ve yemek takımı için sıvı deterjanla yada elde yıkama olsun dediler desenleri çıkmasn diye ama o kadar hassa olurlarmıki . bu sekilde kullanan arkadaşlarda varmı acaba o_O

canım her markanın kalitesiz ve kaliteli serileri olduğunu düşünüyorum. Misafir takımı alıp annelerimiz gibi 20 yıl kullanmak istiyosan ve taş gibi kalsın istiyosan evet parayı bayılmak lazım onlarda zamanında bayılmış çünkü :) Emsan el değiştirdiğinden beri benim güvenim sarsıldı ama tabii alan arkadaslar kullanıp yorum yazarlarsa bizde gerçeği öğrenmiş oluruz :)

canım her markanın kalitesiz ve kaliteli serileri olduğunu düşünüyorum. Misafir takımı alıp annelerimiz gibi 20 yıl kullanmak istiyosan ve taş gibi kalsın istiyosan evet parayı bayılmak lazım onlarda zamanında bayılmış çünkü :) Emsan el değiştirdiğinden beri benim güvenim sarsıldı ama tabii alan arkadaslar kullanıp yorum yazarlarsa bizde gerçeği öğrenmiş oluruz :)

evet canm bende aldım bir iyi bir kötü anlayamadm karacayı direk eleyince geriye kütahya emsan kalyo modelide emsandan beğenince başka çare kalmyo şimdi alacağm kahvaltı takımım ve günlük yemek ve çatal bıçak takımım var yorumlara göre hareket etmek istiyorum kullanan arkadaşlar paylaşırlarsa iyi olur bizim için
:)

evet canm bende aldım bir iyi bir kötü anlayamadm karacayı direk eleyince geriye kütahya emsan kalyo modelide emsandan beğenince başka çare kalmyo şimdi alacağm kahvaltı takımım ve günlük yemek ve çatal bıçak takımım var yorumlara göre hareket etmek istiyorum kullanan arkadaşlar paylaşırlarsa iyi olur bizim için
:)
canım bence porland ve bernardonun iyi serilerinede bakmalısın porselen için:) bernardonun 6 kişilik günlük ckb leri 12 lere göre kalitesi çok düşük onları tavsiye etmiyorm, e günlüktede 89 parça ckb ye ihtiyacın yok :) ckb için aryıldız hisar korkmaz jumbo bunların yine iyi serilerine bakabilirsin

Kuzenim 3 yldır kullanıyo çok memnun o tamamen kullanımlailgili. ıslak bırakmıcaksın hiçbi takımı makinedn çıkınca vs kurulayıp koymak gerek

X