- 2 Mart 2022
- 202
- 93
- 48
- 30
- Konu Sahibi Huysuzpanda
25 aylik bebegim var. 1 yasindan beri 3 farkli doktor emzik birakmasi gerektigini damak yapisinin fazlaca bozuldugunu dile getirdi. En son gittigimz doktorda. Ust cenesi öne gelmeye baslamis bu cocuk telsiz duzelmez emzik vermeye devam edersen dedi. O gündür emzik vermiyorum. Istedikçe doktor emziklerimiz çöpe atti artik yoklar diye hep anlatiyorum. Tam 14 gun oldu. Ama alışamıyor, unutmuyor. Gunduz bi şekilde oyalaniyor. Ama geceleri tam bi kabus oldu esimle bizim icin. Ağlayarak uyanıyor ve 1 saate yakin bagıra bagira agliyor. Gecenin 2 si 3 ü 5 i farketmiyor. 2 3 defa gecede yasiyoruz. Uykusuzluga da alistim zar zor sallayarak bi şekilde uyituyorum. Ama onun icin çok endişeleniyorum. Yaptigmiz doğrumu. Bukadar ağlayarak nasil unutucak. Internette 1hafta icinde tamamen unutur yaziyor. Doktorda 3 5 gün ağlar birdaha aramaz dedi. 14 gundur perisan oldu agla krizlerinden. Kendi cocugumu taniyamiyorum artik geceleri. Bu şekilde dewam mı etmem gerekiyor. Yoksa vereyim emzigi oda rahat etsin cok cekiyor. Icim parçalaniyor