Merhaba hanımlar 
Şu yatakta kahvaltı ediyorum desem ay ne kadar romantik ya da olur mu nimet yatakta diyebilirsiniz. Uyumayan bebeği kucaktan inmeyen anneye kahvaltı hazırlamış eşim( sunum filan yok dolaptan tepsiye, tavadan laps diye tabağa koymuş bir şeyler) düşünmesi yeter diyorum. (Koyduğu 1 dilim ekmeğin kenarını da sanırım kızım ısırmış )
)
Sucuklu yumurta beyaz peynir çay bir dilim ekmek. Bir iki şey daha vardı ama yemedim yiyemedim tek elle

Şu yatakta kahvaltı ediyorum desem ay ne kadar romantik ya da olur mu nimet yatakta diyebilirsiniz. Uyumayan bebeği kucaktan inmeyen anneye kahvaltı hazırlamış eşim( sunum filan yok dolaptan tepsiye, tavadan laps diye tabağa koymuş bir şeyler) düşünmesi yeter diyorum. (Koyduğu 1 dilim ekmeğin kenarını da sanırım kızım ısırmış
 )
)Sucuklu yumurta beyaz peynir çay bir dilim ekmek. Bir iki şey daha vardı ama yemedim yiyemedim tek elle

aslinsa cok kilo vermedim ama yagdan cok gitti ve yuzum.benim cok incelir zayiflayinca
 aslinsa cok kilo vermedim ama yagdan cok gitti ve yuzum.benim cok incelir zayiflayinca