Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ilk cocukta kafayi yiyecek gibi olursun, 2.de sadece yemek olsun yeter dersin, 3.de yemek de yoksa disardan soyleruz moduna geciyosun

Harikasin tebrik ederim. Kizina ve sana da hayat boyu Allah kolayligini versin insallah

Iftar
1kepce sehriye corbasi
4kasik bakla yemegi
1kofte
3hurma
Salata yogurt
1d.ekmek
1d.tahin helvasi

Ara yarim muz yarim elma 10 findik

Sosyal medya hesaplarimi kapadim venim ruhuma suan hicbi sey iyi gelmiyo inan cabaliyorum dun sabah yalandan bi mutluluk geldi zorlamaylada yok yani olmuyo zorluyorum suan olmuho

Helal olsun

Ilk cocukta kafayi yiyecek gibi olursun, 2.de sadece yemek olsun yeter dersin, 3.de yemek de yoksa disardan soyleruz moduna geciyosun
İnsallah ben o moda gelirim ya bide konu komsu var mi sende bilmiyorum kimae evime gelsin istemiyorum(korona olmadigi zaman dilimi) cunku ev daginik mutfakta bi yemek yapsan dagiliyo yani eve catkapi biri gelse ne yapicam sonucta bu halde

Sosyal medya hesaplarimi kapadim venim ruhuma suan hicbi sey iyi gelmiyo inan cabaliyorum dun sabah yalandan bi mutluluk geldi zorlamaylada yok yani olmuyo zorluyorum suan olmuho
Yalniz degilsin. Ben de ayni durumdayim ama burda sizlerle birseyler paylasmak iyi geliyor. Sadece gecici oldugunu dusun. Her sey zamanla yoluna girecek

Tebrik ederim. Konunuzu okudum. Evlatlarınız çok şanslı. Ben de mebe girmek isterdim. Ama tayin durumundan kpssye çalışmıyorum. Batı açılmıyor.

Son düzenleme:
İnsallah ben o moda gelirim ya bide konu komsu var mi sende bilmiyorum kimae evime gelsin istemiyorum(korona olmadigi zaman dilimi) cunku ev daginik mutfakta bi yemek yapsan dagiliyo yani eve catkapi biri gelse ne yapicam sonucta bu halde
Ben de catkapi geleni hic sevmem, nadiren de olsa gelen var. 50kere soyledim 5dakka once arayin ben cocukluyum sagim solum belli olmaz diye.biz yabanci miyiz deyip geciyolar.umrumda degil artik

Canım o zaman bir an önce online terapi al. Hatta korona çıktığında Türk tabipler birliği ve Türk psikologlar Derneği ücretsiz seans vereceklerini söylediler bir bak istersen. Bu ruh hali seni çok yorar üzer. Hem bebek de etkilenir. Okuyabilirsen sekine ve Yasin oku bir de kalbin ferahlasın

Koronadan önce benimde haftada 1 gün geliyordu canım bazen yemeğimi bile yapıp çıkıyordu uzun zamandır geliyor kendi evi gibi benimseyip yapıyordu. Biraz ortalık düzelsin bu dönemi atlatalım tekrar çağırmayı düşünüyorum.
Ben ücretsiz izinde olduğum halde bebekle yetişemiyorum valla işe dönmüş olsaydım senin yerinde olsam kesin çağırırdım kalan vaktimi kendime bebeğime ayırırdım.

Daha baslamadim calismaya canim. Bebegim 4 aylik benim. Bende cok alistim yardimci almaya. 400 tl yi kendime mi harcasam diyorum. Ama is zamani da bi tarafimi kaldiramiyorum. Eşim alalim nolcak yapma iste nasil olsa düzeni kurduk diyor.

Haklisin canim. Biraz evvel esimle konustuk lutfen alalim. Paramizi neden yemiyoruz diyor
Adam hakli biz para yemeyi bilmiyoruz vallaha. Bende almaya karar verdim devamli artikin. Ev isi gercekten nankör. Gelsin biri temizlesin. Kendime vakit ayirayim eskisi gibi bende.gelmisim 33 yaşına ben ölmicem mi yaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…