Sadece göbeği çıkan insan doğurunca incecik kalır. Zayıflama topiklerinde işi olmaz kısacası. Biz hamilelikte minimum 15 kilo alanlarızKizlar aranızda hamilelikten önce çok zayiftim hamile olunca sadece göbeğim çıktı diyen yok mu ya herkes mi kilo aldı
Süreci merak ediyorum da kişiden kişiye farketse de ?
Sadece gobeği çıkanin bebek karnından çıkınca göbeği kat kat yigilmiyor mu ben öyle düşündüğüm için zayıflama toparlama ihtiyacı yine duyuluyor saniyordumSadece göbeği çıkan insan doğurunca incecik kalır. Zayıflama topiklerinde işi olmaz kısacası. Biz hamilelikte minimum 15 kilo alanlarız
Benim kuzenim üç hamileliğinde de 30 ar kilo aldı ve haftasına hepsi gitti. Bir gram sarkması selüliti çatlağı yok. Ailemin genetiğine şanslı kişisi. Ben sadece 6 kg aldım ama öncesinde kilom çok olduğu için ve vücudum deforme olduğu için onları vermeye ve sıkılaşmaya çalışıyorumSadece gobeği çıkanin bebek karnından çıkınca göbeği kat kat yigilmiyor mu ben öyle düşündüğüm için zayıflama toparlama ihtiyacı yine duyuluyor saniyordum
AMeliyatı da diyoruz temmuz gibi yaptıralım virüs vakaları biraz daha azalır. Korkuyoruz da. Bir de virüs sıkıntısı olmasın bebe de biraz daha büyür ek gıdaya geçiş yaparız.Ohhh aman cok iyi
BaşarırsınBenim kuzenim üç hamileliğinde de 30 ar kilo aldı ve haftasına hepsi gitti. Bir gram sarkması selüliti çatlağı yok. Ailemin genetiğine şanslı kişisi. Ben sadece 6 kg aldım ama öncesinde kilom çok olduğu için ve vücudum deforme olduğu için onları vermeye ve sıkılaşmaya çalışıyorum
Benim gobegim vardi zaten ama hamilelikten sonra sarkti birazKizlar aranızda hamilelikten önce çok zayiftim hamile olunca sadece göbeğim çıktı diyen yok mu ya herkes mi kilo aldı
Süreci merak ediyorum da kişiden kişiye farketse de ?
Etrafımda öyle biri hiç olmadı ama zayıflamaya ihtiyacı olmaz öylelerinin. Toparlamak içinse pilates falan yapıyorlardır sanırımSadece gobeği çıkanin bebek karnından çıkınca göbeği kat kat yigilmiyor mu ben öyle düşündüğüm için zayıflama toparlama ihtiyacı yine duyuluyor saniyordum
Ay nasıl kıskandıysam feci ötekileştirmişim.Etrafımda öyle biri hiç olmadı ama zayıflamaya ihtiyacı olmaz öylelerinin. Toparlamak içinse pilates falan yapıyorlardır sanırım
Kiskanma biz de gobeksiz olacagiz bir gun!Ay nasıl kıskandıysam feci ötekileştirmişim.
İnşallah aminnnKiskanma biz de gobeksiz olacagiz bir gun!
Çok geçmiş olsun canımAMeliyatı da diyoruz temmuz gibi yaptıralım virüs vakaları biraz daha azalır. Korkuyoruz da. Bir de virüs sıkıntısı olmasın bebe de biraz daha büyür ek gıdaya geçiş yaparız.
Teşekkürler canım.GEçmiş olsun ihmale gelmez dr a görün
15 kilo da neymis tam tamina 59 la hamile kalip 24 kilo aldim ohaaa be banaSadece göbeği çıkan insan doğurunca incecik kalır. Zayıflama topiklerinde işi olmaz kısacası. Biz hamilelikte minimum 15 kilo alanlarız
Eger hastaligini artirmicajsa ertwlersin canimAMeliyatı da diyoruz temmuz gibi yaptıralım virüs vakaları biraz daha azalır. Korkuyoruz da. Bir de virüs sıkıntısı olmasın bebe de biraz daha büyür ek gıdaya geçiş yaparız.
Bende kilolu hamile kaldım diye 14 15 aldım. Yoksa bakma bende 30 alırdım.15 kilo da neymis tam tamina 59 la hamile kalip 24 kilo aldim ohaaa be bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?