- 12 Aralık 2012
- 451
- 596
- 323
Merhaba günlük 
Sekiz aylık bir kızım var. Rabbim herkesin evladını bağışlasin sağlık ve sihhat versin. Kanama ve mide bulantilari sebebi ile zor bir hamilelik yaşadım onlarca şişe serum yedim günlerce hastanede yattım ve küçük meleğime kavuştum. ama hamilelik boyunca çok iyi kilo aldım. Geçen hafta diyete 91,1 ile başladım. Şuan 88.5'im. Boyum 172 cm yaşım 27. Kızımı emzirdigim için amacım hem sutumu arttırmak hem de kilo vermek. Bebegim emmek haricinde pek bir şey yemiyor çünkü. Allah izin verirse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Amacim 68 kiloya düşmek. Şuan ucretsiz izindeyim ve 14 temmuzda ise başlayacağım suan hiçbir kiyafetim uzerime olmuyor. Yeni olarak bir kot iki de gömlek aldim kendime daha başka bir şey almayacagim ki kilo vermem gerektiği beynime iyice kazinsin :)
Bu sabahki kahvaltım
3 dilim kıtır kıtır kızarmış tam buğday ekmeği
Büyük bir parça beyaz peynir
5 adet zeytin
Bir tutam dereotu
Yarim sarılı bir yumurta
Domates ve semizotu
Bir bardak açık çay
Kahvaltıdan önce 2 tane yer fıstığı yedim.bir bardak su ictim.
Kahvaltıdan bir saat sonra bir bardak rezene içtim.
Sabah 6:30 da uyaninca insan günü yariliyor bu saatte :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sekiz aylık bir kızım var. Rabbim herkesin evladını bağışlasin sağlık ve sihhat versin. Kanama ve mide bulantilari sebebi ile zor bir hamilelik yaşadım onlarca şişe serum yedim günlerce hastanede yattım ve küçük meleğime kavuştum. ama hamilelik boyunca çok iyi kilo aldım. Geçen hafta diyete 91,1 ile başladım. Şuan 88.5'im. Boyum 172 cm yaşım 27. Kızımı emzirdigim için amacım hem sutumu arttırmak hem de kilo vermek. Bebegim emmek haricinde pek bir şey yemiyor çünkü. Allah izin verirse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Amacim 68 kiloya düşmek. Şuan ucretsiz izindeyim ve 14 temmuzda ise başlayacağım suan hiçbir kiyafetim uzerime olmuyor. Yeni olarak bir kot iki de gömlek aldim kendime daha başka bir şey almayacagim ki kilo vermem gerektiği beynime iyice kazinsin :)
Bu sabahki kahvaltım
3 dilim kıtır kıtır kızarmış tam buğday ekmeği
Büyük bir parça beyaz peynir
5 adet zeytin
Bir tutam dereotu
Yarim sarılı bir yumurta
Domates ve semizotu
Bir bardak açık çay
Kahvaltıdan önce 2 tane yer fıstığı yedim.bir bardak su ictim.
Kahvaltıdan bir saat sonra bir bardak rezene içtim.
Sabah 6:30 da uyaninca insan günü yariliyor bu saatte :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.