Emziren anne hamile kalamazmış ??? !!

VaniL

Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
427
8
68
- Yurtdışı
Emziren anne hamile kalamazmış - diyorlar
Gerçekten öylemidir?? emzirek hamile kalan varmıdır aranızda?? Ne zaman korunmaya başlanmalı? :87:

aman aman sakın buna ınanmayın bu sekılde hamıle kalan okadar cok tanıdıgım var kı drlar zaten bunun dogru olmadıgını soyluyorlar

bu zamanda gercekten cocugunuz olmasını ıstemıyorsanız korunacagınız bıncesıt yontem varken sute ınanmak ınege tapmakla es deger bence

emziren kadın hamile kalmaz ya da süt korur sözlerine itimat etmeyin. doğumdan sonra 4.-5. ayında tekrar hamile kalan arkadaşlarım var. kaldı ki dr. rahim duruma alıştığı için daha kolay hamile kalırsın korunma yöntemlerine dikkat et dedi bana. henüz 40 günlük bebeğim var.

benım bildiğim kadarıyla lohusalıkta emzirmeden dolayı süt hormanu aktıf olarak calışıyor. Süt hormonu yanı prolaktının artması da yumurtlamayı engelledıği ya da gecıktırdıği için hamile kalınmıyor dıye bılıyorum.
ama prolaktın artsa bıle yumurtlanabılıyor da bu durumda hamıle kalmak an meselesı :)

konuyla alakasız ama arkadaslar benım cok kafam karısık bebegım daha 1 aylık ama sutum cok az ne yapmam lazım lutfen yardım edın . mamaya baslamalımıyım her gece huzursuzluk yapıyordu ama ac oldugu hıc aklıma gelmedı mama verdım ılk kez 4 saat aralıksız uyudu meger acmıs ama anne sutu alsın ıstıyorum ne yapmalıyım lutfen bılgılerınızı paylasın

mamadan uzak durun ve kafanıdan stum yetmıyoru sılın bırkac kez mama vermeznı onemlı degıl ancak sureklı verırsenız cocuk tok oldugu ıcın sızı duzgun emmez ve sutunuz ıyıce azalır

süt emzirirken prolaktin hormonu artar bunun fazla olması yumurtlamada sorun çıkarır. o yüzden hamile kalma ihtimali düşüktür.

sütünü artırmak için bitki çayları var. denedinmi canım. mama için çok erken daha. senin sütünü alması lazım bebişin

kesinlikle dr gitmeni tavsiye ediyorum.çünkü en doğru kararı o vereceği gibi eğer sütün yetmiyosa gerçekten,direnmeye gerek yok çocuğa yazık.bazı annelerin sütü az oluyo yapcak bişi yok ama brokoli sütü müthiş artırıyo bi dene istersen.allah kolaylık versin.

Emziren anne hamile kalamazmış - diyorlar
Gerçekten öylemidir?? emzirek hamile kalan varmıdır aranızda?? Ne zaman korunmaya başlanmalı? :87:
sütün koruması hikaye.herkes kendi başına geleni genel sanıyo ama herkes için durum çok farklı olduğu gibi aynı vücutta bile bütün çocuklarda aynı olmuyo.ben 2 çocuğuma da emzirirken kaldım ama birinde ilk adetimden sonra birine nerdeyse 10 11 kez adet olduktan sonra.

kesinlikle süt korur diye birşey yok. tanıdığım bir ablam var üstelik eşi de kendisi de doktor süt korur diye korunmadılar 3 senede 3 bebişleri oldu

bnm anneannem de peşine hemen yaparsn diyor gözüm dönüyor sinirden
nasl olurda böyle konuşursun diyorum ama napıcaksn eski kafa.
valla loğusalk bitince prezervatifsiz asla beraber olmam eşimle

bencede süt korur mantigi yanlis..kalan kaliyor valla..benim 40'im cikti..ama doktora gitmeme daha var ona da soracagim zaten ama size de sormak istiyorum..süt verirken nasil korundunuz malum erkeklerimiz prezerratifle iliskiyi sevmezler yani benimkisi oyle..bana benzeyen var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…