bu zamanda gercekten cocugunuz olmasını ıstemıyorsanız korunacagınız bıncesıt yontem varken sute ınanmak ınege tapmakla es deger bence
konuyla alakasız ama arkadaslar benım cok kafam karısık bebegım daha 1 aylık ama sutum cok az ne yapmam lazım lutfen yardım edın . mamaya baslamalımıyım her gece huzursuzluk yapıyordu ama ac oldugu hıc aklıma gelmedı mama verdım ılk kez 4 saat aralıksız uyudu meger acmıs ama anne sutu alsın ıstıyorum ne yapmalıyım lutfen bılgılerınızı paylasın
konuyla alakasız ama arkadaslar benım cok kafam karısık bebegım daha 1 aylık ama sutum cok az ne yapmam lazım lutfen yardım edın . mamaya baslamalımıyım her gece huzursuzluk yapıyordu ama ac oldugu hıc aklıma gelmedı mama verdım ılk kez 4 saat aralıksız uyudu meger acmıs ama anne sutu alsın ıstıyorum ne yapmalıyım lutfen bılgılerınızı paylasın
kesinlikle dr gitmeni tavsiye ediyorum.çünkü en doğru kararı o vereceği gibi eğer sütün yetmiyosa gerçekten,direnmeye gerek yok çocuğa yazık.bazı annelerin sütü az oluyo yapcak bişi yok ama brokoli sütü müthiş artırıyo bi dene istersen.allah kolaylık versin.konuyla alakasız ama arkadaslar benım cok kafam karısık bebegım daha 1 aylık ama sutum cok az ne yapmam lazım lutfen yardım edın . mamaya baslamalımıyım her gece huzursuzluk yapıyordu ama ac oldugu hıc aklıma gelmedı mama verdım ılk kez 4 saat aralıksız uyudu meger acmıs ama anne sutu alsın ıstıyorum ne yapmalıyım lutfen bılgılerınızı paylasın
sütün koruması hikaye.herkes kendi başına geleni genel sanıyo ama herkes için durum çok farklı olduğu gibi aynı vücutta bile bütün çocuklarda aynı olmuyo.ben 2 çocuğuma da emzirirken kaldım ama birinde ilk adetimden sonra birine nerdeyse 10 11 kez adet olduktan sonra.Emziren anne hamile kalamazmış - diyorlar
Gerçekten öylemidir?? emzirek hamile kalan varmıdır aranızda?? Ne zaman korunmaya başlanmalı? :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?