Emziren anne hamile kalamazmış ??? !!

sakın inanmayın kendimden biliyorum emzirirken 6, ayda hamile kaldım üstelik hiç adet görmeden ilk çocuğumu 9 sene sonra tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım 6 ay korunduk nasılsa hamile kalamıyorum bikereden bişey olamz dedik ama oldu pişman değilim ikisi bi arada büyüyorlar şimdi 9 senenin acısı çıkıyor en zoruda uykusuzluk:)

Son düzenleme:
hanımlar cevaplarınız için teşekkürler

bide şunu öğrendim dün. eğer emziren anne hamile kalırsa ikinci bebeği çok zayıf oluyormuş. o ne kadar doğru bilmiyorum. üstelik sütü tuzlu oluyormuş. hakikat payi varmıdır???

benim 6 sene sonra tup bebekle bir oglum oldu sonrasi hic korunmadim emzirirken cunku o kadar ugrastan sonra korunmak bana cok tuhaf gelmisti 14 ay hic korunmadim ama 11.ay ilk adetimi gordum uc ay sonra kaldim yani bende adet olmadan emzirirken hamile kalmadim.adetimle beraber hamile kaldim.ilk oglum 3605 gr dogdu 41+3gunlukken ikinci oglumda 2880 gr 37+5 gunlukken arada 1 ay var nerdeyse kilo farki ondan sanirim birde ikincisinde cok midem bulanmisti ama sukur sagliklari yerinde biri 3 kucukte bir olucak asklarim Allahimin bana verdigi en guzel degerler.

Merhaba çikolata , tahin helvası , humana tea, petibör bisküvi bol su ve uyku süt yapar dinlenemezseniz sütünüz daha gelir bol bol su tüketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…