- Konu Sahibi samimikxixz
-
kızlar, ben bugün tatlı yeme isteğimle başetmekle geçirdim.bakın gecenin bu saati olmuş kzımı emzirmek için uyandım ama vücudum tatlı tatlı diye hala inliyortatlısızlıktan bütün gün başım ağrıdı :18: çok az çikolata yedim ama yetmedi galiba
tatlı krizine bu sefer direnmeye kararlıyım:26:.yemicem seni çikolata hiç boşuna bırak peşimi,bu sefer sana yenilmeyeceğim
sabah görüşürüz.bakalım yarın nasıl gececek
canım ben hurma yiyorum. içi yumusak olan hurmalardan aynı cikolata tatında....hem sütü artırıyor tecrubeyle sabit hemde bir cok faydası var...
- dila506 74......60
- samimikız 62......55
- kkkmevsim5 78.......65
- hy_patia 58.......53
- sipiga 60.......52
- ilknurgk 77.......65
- dorukum 77.......60
- kübraderin 73.......55
- nomore 68.......55
kilo konuşuluyormuş hamile kalmadan önce 55 kiloydum doğuma 81,5la girdim doğumdan sonra 74'e düştüm bebeğim 3 aylıkken 62 ye düştüm şimdi 7,5 aylık 60 kiloyum hala 53 e düşmek istiyorum haftaya diyetisyene gideceğim bebeğim 3 haftalıkken başlamıştım diyete diyetisyen eşliğinde sütümde de hiç azalma olmadı hatta kalitesi bile arttı diyebilirim
tatlı ısteğini bastırmak için tarcın oneriyor uzmanlar.. tarcınlı yağsız sıcak sut mesela..çok lezzetlide oluyor tavsıye ederim..ve yesil çay emzirirken ılk aylarda ıcme demişti drumuz kafeın varmıs 6 aydan sonra basladım ıcmeye..bazen sadece tarcın yesılcay bazen de rezene kıraz sapı yesılcay demlıyorum bu karısım odem atmayada ıyı gelıyormus...ve her sabah ılık lımonlu su..istersenız balda ılave edebılırsınız...
58 im insallah 53 ....:)
tartıya çıkacak cesaretim bile yokk nerdeyse her emzirme sonra kendimi tatlıın bşında buluyorum. böyle kilo gider mi? hemde bol şerbetli tatlılar. yemeyeyim diyorum ama durduramıyorum kendimi(((
çarşamba günleri tartılıyoruz güzel anneler unutmayın.kimler iii haber verecek bakalım
kilo konuşuluyormuş hamile kalmadan önce 55 kiloydum doğuma 81,5la girdim doğumdan sonra 74'e düştüm bebeğim 3 aylıkken 62 ye düştüm şimdi 7,5 aylık 60 kiloyum hala 53 e düşmek istiyorum haftaya diyetisyene gideceğim bebeğim 3 haftalıkken başlamıştım diyete diyetisyen eşliğinde sütümde de hiç azalma olmadı hatta kalitesi bile arttı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?