Emziren anneler nasıl kilo vericez

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Arkadaşlar aşırı bi kilom yok ama böyle salarsam kilolar artacak bebek emziriyorum ama biraz vermek istiyorum gömlek ve eteklerim dar oluyor :(

Hamilelik boyunca 10 kilo aldım. Doğumdan 15 gün sonra eski kilomdaydım, 1 ay sonra -3. En son 48 kiloydum yani. Baştan kilo almayınca kolay oluyor. Emziriyorsun ye hamilesin ye diyenleri duyma. Emzirirken günde 3 lt su ve uyku süt üretimine yeter. Ben bir de lactamil içmiştim. Abartılı yeme bebek sayesinde uykusuzluk ve emzirme bir kaç ayda eski halinden daha zayıflatır zaten.

Doğumdan sonra 12 kilo verdim gözüme o kadar güzel gelmiştim ki şimdi 5 6 kilo kadar tekrar almışım aldıklarımı geri verebilirsem çok iyi olacak ama emziriyosun sütün azalır kesilir dedikleri için napıcam bilmiyorum aşırı yemeğimde yok ama alıyorum kiloları :/

Bol bol emzirin ve 2-3 litre su tüketin. Emziriyorum diye çok yemek zorunda değilsiniz dengeli beslenmek yeterli. Ben ilk hamileliğimde yaklaşık 25 kilo almştım ve yazdıklarımı uygulayarak 7 ayda eski kiloma döndüm.

Canım ben doguma giderken 79 kiloydum çıktıktan sonra 72 olmustum eve geldim 2 kilo verdim ödem attım yani sonra emzirme diyeti yaptım kendim uydurdum arastirmadim yani ben yumurta peynir süt yoğurt kırmızı beyaz et balık booool bool da Yeşillik yedim cok şu içtim tatlıydi tuzluydu pogacaydi ekmektı kesinlikle yemedim 6 ayda 10 kilo verip 60 oldum sonra da 54.9 a düştüm 8 ay önce eeee dikkat etmedim tekrar 62.5 e çıktım şu an halen diyetteyim tekrar 54.9 a düştüm hamile kaldığım kilo 59 bu arada

Walla sadece süt yapan seyleri yiyip icersen kilo verirsin
Bizim millet hamurişini tatlıyı insanın ağzına tıkar süt yapsın diye,kendine engel olursan neden olmasın

Emziremedim ben ama kv çocuk zayıf ben etli etli seviyorum dedi 5 ay emzirdim zorla mama verdirdiler sorarsan söyleyeyim benim kızı emzirdim imde daha fazla kilo alıyordu 5 ayda 7 kilo oldu 1 senedir mamayla sadece 3 kilo aldı sonuç benim kız halen zayif

Tatlıyı ekmeyi kesiyorum yavaş yavaş zaten akşam 7den sonra yemekte yemiyorum inşallah verebilirim

Ben 60kg ile hamile kaldim. 82kg ile doguma gittim. 2 ayda 20kg verdim, sonraki iki ayda 6kg daha verdim. Su an 56 kiloyum. Bebegim 6.5 aylik ve emziriyorum.

Bol su ic, dengeli beslen. Zaten o kosturmacada veriyorsun.

Oooooof offf sütüm olsun diye neler yapıyorum neler. 2-3 lt su içiyorum 2 litreye yakın humana,hoşaf içiyorum sağlıklı besleniyorum bi bardak süt içiyorum ama hala azıcık sütüm var 45 dakikada en geç saat başı emziriyorum ama olmayınca olmuyor sanırım bilmiyorum artık. Sütüm olsun da kilosuna razıyım ama bekliyorum sabrediyorum bakalım ne zaman artacak.
Hamur işi ekmek yeme kilo verirsin mutlaka süt üretmek için Zaten vücut epey kalori yakıyor.

Ben emzirerek verdim kiloyu ve bol hareket 76 dan 51 kadar düşmüştüm :) şimdi 37+1 hamileyim ama çok kilom yok

Emzirirken çok güzel kilo veriliyor, emzirirken dikkat etmeye çalışın, sonra daha zor olur.

Yarım saatte bir emmek için yeri göğü inletirken tatlıya düşmüş halimle 1 ayda +3 kiloya kadar verdim, 18 kilo almıştım.
Sonra kucakçılığı sağolsun, eski kiloma döndüm.

Şimdi almaya başladım yine, aynı yiyorum ama emmesi azaldı, ona bağlıyorum.

Bende hamilelik şekeri vardı diyetteydim.Doğum erken oldu baya 34+5 te doğum yaptım.Toplamda 2 kğ almıştım hamilelikte.79 ile hamile kalıp 82 ile doğuma girdim.
Ekmek,şekerli gıdalar,paketli yiyecekler yemiyorum.Bol su ve tempolu yürüyüş ile 69,5 oldum.Bebeğim 4 aylık bu arada.

Arkadaşlar aşırı bi kilom yok ama böyle salarsam kilolar artacak bebek emziriyorum ama biraz vermek istiyorum gömlek ve eteklerim dar oluyor :KK43:
Canım ben çok kilo almadım ama tabi bi Doğum şişliği oluyor. Oğlum 4. Aya geldiğinde attım Bebek arabasına tuttum spor salonunun yolunu. 171 boya 36 beden oldum 3 ayda. Dengeli ve sağlıklı beslen+ spor istediğin gibi olursun. Baktın olmuyor hormonlarına baktır çünkü bi sebep yok.

Anne degilim henüz ancak bol miktarda su, yesillik ve uyku süt yapıyor.
Bunyenizi yormayacak sekilde saglikli beslenmeniz sizi toparlayacaktir.
Emziriyorsun sunu da ye diyenlere aldiris etmeden et, yumurta, su, salataya devam..

Bende emziriyorum 3 aylk bebegim emzirmek kilo verdiriyor ztn bende doguma giderken 72ydim dogmdan snra 64 kiloydm emzirerekte 59 olmusum cok sasrms ve sevnmstim cunku hic spor yapmiyorum ve yiyorm tatliya duskun olmasam smdiye incecik olmustm hrld ama tatliyi birakamiyorum.((.

Back
X