milkk . Kayıtlı Üye 26 Kasım 2019 2.020 2.822 48 12 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mmah80 #41 dgdln .!.: Bende de yapıyo iki tane çekiyo ağlıyo ,iki tane çekiyo ağlıyo ama sonra süt iniyo. Şükür bebeğimin kilo alımı da iyi yoksa mamaya başlardım. Ama kendimi biliyorum sonra mamanın önünü alamam ve sütüm kesilir Genişletmek için tıkla... İyi yapıyorsun Sipariş verdim valla şu tabletten İnşallah belki yarar işe Yaramasa da alıştım fayda görememeye
dgdln .!.: Bende de yapıyo iki tane çekiyo ağlıyo ,iki tane çekiyo ağlıyo ama sonra süt iniyo. Şükür bebeğimin kilo alımı da iyi yoksa mamaya başlardım. Ama kendimi biliyorum sonra mamanın önünü alamam ve sütüm kesilir Genişletmek için tıkla... İyi yapıyorsun Sipariş verdim valla şu tabletten İnşallah belki yarar işe Yaramasa da alıştım fayda görememeye
womennn 19.12.2019 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 1.638 1.491 333 18 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mmah80 #42 milkk .!.: İyi yapıyorsun Sipariş verdim valla şu tabletten İnşallah belki yarar işe Yaramasa da alıştım fayda görememeye Genişletmek için tıkla... Ulaştı mı ilaç faydasını gördünüz mü?
milkk .!.: İyi yapıyorsun Sipariş verdim valla şu tabletten İnşallah belki yarar işe Yaramasa da alıştım fayda görememeye Genişletmek için tıkla... Ulaştı mı ilaç faydasını gördünüz mü?
milkk . Kayıtlı Üye 26 Kasım 2019 2.020 2.822 48 18 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mmah80 #43 womennn .!.: Ulaştı mı ilaç faydasını gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler 4 gözle bekliyorum .... kargo geç ulaşıyormuş. Başka forumda da araştırdım bayağı var fayda gören. Umutlandım sanki
womennn .!.: Ulaştı mı ilaç faydasını gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler 4 gözle bekliyorum .... kargo geç ulaşıyormuş. Başka forumda da araştırdım bayağı var fayda gören. Umutlandım sanki