Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Y
Cocuklarin bu kadar ust uste olmus kazayla mi oldu yoksa oglan cocugu olsun diye buyukler mi israr etti Allah yardimcin olsun cunku bende de aynisi var ondan sordum

Dogumda kac kilo aldin canim cok soru soruyom ama sirf muhabbet olsun diye
Ok canım ya.ben ilk kızım olacağını duyunca hıçkıra hıçkıra ağladım.tek kızım çünkü.regl olmadım emzirdiğim için bişey de kullanamdım korunmak için. Yedi aylıkken ikinci kızıma hamile kalmışım.hiiiç haberim yok.bi akrabamızın ısrarı üzerine test yaptık çıktı ama ben sapsarı olmuşum öyle diyorlar.negatif dedim kayınvalidem inanmadı banyoya baktı veee çubuğu buldu :))doktora gittik 13 haftalıkmış.sonra ikinci kızım 9 aylıkkende hamile kalmışım.adet olmayınca ben test yaptım.once eşime bile söyleyemedim.sonra yine doktor a gittim buda 13 haftalık olmuş.ama kesinlikle kız erkek ayrımı yok ailemizde çok şükür.ilk kızımdada ikinci kızımda da eve kadar ağladım mutluluktan.çünkü ben tekdim ve kızımın bacısı olmasını çok istedim çok dua ettim.

Doğumda ilkinde 22kilo ikincide 12 kilo üçüncü de 9 kilo aldım.

Günaydın canlar.sabah kahvaltım.haşlanmış yumurta.salatalık domates.bide Türk kahvesi.ekmek yerinede iki ceviz (biyerde görmüştüm) ayıptır söylemesi tartıda -500 gördüm de.74.300 e düştüm............

Gunaydin canim Allah bagislasin cumlemizin evladini seninkini de.Allah salih ve salihalardan eylesin Allah yardimcin olsun kolaylikla buyutmeyi nasip etsin

Doğumda ilkinde 22kilo ikincide 12 kilo üçüncü de 9 kilo aldım.
İlki biraz cok olmus ama insallah hepsini saglikli bir sekilde verirsin
Benimde kahvvaltim bir kase yoogurt 2kucuk lokma menemen.bu sabah tartildim 63.500 +500 ciktim biraz daha da dilkat etmem lazim bu yuzden az ve protein agirlukli beslenmem lazim

Aldım ama 75 düşüyorum.lahana suyunu denesen.yada limonlu su

Keza limonlu suyun faydasini ve nasil yapiyorsun bide hangisi daha iyi limonlu su mu , lahana suyu mu

Keza limonlu suyun faydasini ve nasil yapiyorsun bide hangisi daha iyi limonlu su mu , lahana suyu mu
Canım ben iki üç taprak lahanayı iki buçuk bardak suda haşlıyorum.sabah akşamm aç karnına içiyorum.limonlu suda bir buçuk litrelik şişeye iki limonu ince ince dilimleyip atıyorum.geceden sabaha kadar bekliyor.su yerine onu içiyorum.ayrıca her ikiside yağ yakıyor....ne kadar su içersen o kadar gidiyor.

Evet şekerler öğle yemeğimi de yedim.bi haşlanmış yumurta ve bi kase yoğurt.şimdi çocukları uyutuyorum.uyusunlar ebru şallı iki beden incel yapıcam.öpüldünüz......

Ya niye bu sessizlik.konu sahibinin neti bitti.hepinizinki mi bitti yaaa...hiç bildirim yapan yok.eğer ben üç çocukla girebiliyorsam sizde fırsatını bulup girebilirsiniz.soğutmyalım ortamı hadi kızlar......

Bende ogle yem egi olarak 1erik 2dilim karpuz 1kucuk kurabiye yedim acaba kaloriyi boyle mi aliyorum

Canım az değil mi.hemen açıkırsın bide emziriyor musun sen
Acikiyorum ama arada ufak seyler atistiriyorum kraker bir iki kasik yemek meyve falan yiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum nasil zayiflarim bilmiyorum senin yemek duzenin nasil canim ise yariyor mu

Acikiyorum ama arada ufak seyler atistiriyorum kraker bir iki kasik yemek meyve falan yiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum nasil zayiflarim bilmiyorum senin yemek duzenin nasil canim ise yariyor mu
Tavuk haşlama çorba haşlanmış yumurta bunlar tok tutuyor ve kaloriside yok.ben gündüz aşmadan herşeyi yiyorum ama saat altıya kadar altıdan sonra sadece su

Evet akşamyemeğimde bi kase makarna vi kase çorba iki bardak ayran.

Ben bu hafta da karataya uyacağım bakalım değiştir değiştir kullan oldu bu diyet işi
85.095 im yine offf
Geçen hafta 84.800 düm
Şu 80 i de bir görseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…