Hoşgörü ödün canım spor ve yemek olayını düzene kurduk mu tamam dir en güzel şekilde fit lesiriz bnceKızlar merhaba benimde doğum yapalı 3ay oldu hamilelikte 25kilo aldım 12si gitti 13 kilo hala fazlam var nasıl vericem bilmiyorum lahana suyunu denemek istiyorum bende.bu arada diyetisyene giden bi arkadasımdan duymuştum insanın asıl kilosu sabah kalktığında aç karnına tartıldığındaki kiloymuş.
Aç karnına mı içiyorsun canım senHer sabah şekersiz bi türk kahvesi iyi geliyor bana sende deneyebilirsin
Hoşgeldin tatlımm.bende aynı senin gibi oldum hastaneden 75 kilo çıktım.sonra sut olsun yedi yedim 82 kadar çıktım....ama şimdi 75 e duştum.sen şimdilik bence hamur ekmek şekeri çıkar.3 litre su iç günlük.bu hem kilo vermene yardımcı olacak hemde sutun azalmayacakk.............benim kızımda üç aylık 83 kiloyum önce 75 e düştüm şimdi o kadar çok şey yiyorumki çok aldım burada arkadaş arıyorum kendime yarın başlıyorum ama sütte kesilmemesi gerekiyor
Kızlrndayanamadım tartıldım.gece 76.1dim.şimdi 75 i gördüm.tabi bir gecede bir kilo gitmez ama 700gr ve şişkinlik gittiiii...
Aynen b nde bi 6 kilo verip doğum öncesine dönmek istiyorum o zamanda kiloluydum tamam ama elbiselerim oluyordu
Kızlar merhaba benimde doğum yapalı 3ay oldu hamilelikte 25kilo aldım 12si gitti 13 kilo hala fazlam var nasıl vericem bilmiyorum lahana suyunu denemek istiyorum bende.bu arada diyetisyene giden bi arkadasımdan duymuştum insanın asıl kilosu sabah kalktığında aç karnına tartıldığındaki kiloymuş.
kızlar benide aranıza alırmısınız
Bende deniyorum bunu ama sadece akşam yatmadan önce sabah aç karnına icemem soğan suyu ve sade kahvem var zaten en kötüsü balık vardı bu akşam kızarmış hamsi verdiğim bi kiloyida aldım herhalde dayanamam hamsiyede biraz ekmeksizde yiyemem e corbasiz da olmaz kaçırdım ışte bu akşam birazcikKızlar bu arada bugün birsey öğrendim yağ yakıcı ve metabolizma calistiriciymis
1 adet maden suyu
Yarım limon
3 yemek kaşığı yoğurt
Ayran yapıyoruz bunlarla her sabah kahvaltıdan önce ve her akşam yatmadan önce içiyoruz ben bu gece içtim tadıda güzel bebislere de zararı yok denemeye deger bence... başlayanlar buraya yazsın bakalım ise yaticak mi görelim
Birde bildirim yapalım anlasalim bir günde ben tablo yaparım kim ne almış ne vermiş biliriz böylece ne dersiniz
Çok iyi olur canım yaa.bence p.tesi kilo. Bildirim günü olsun.o zaman hgaftasonu kaçamağı olmaz.tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse uyyarızzzz..........Kızlar bu arada bugün birsey öğrendim yağ yakıcı ve metabolizma calistiriciymis
1 adet maden suyu
Yarım limon
3 yemek kaşığı yoğurt
Ayran yapıyoruz bunlarla her sabah kahvaltıdan önce ve her akşam yatmadan önce içiyoruz ben bu gece içtim tadıda güzel bebislere de zararı yok denemeye deger bence... başlayanlar buraya yazsın bakalım ise yaticak mi görelim
Birde bildirim yapalım anlasalim bir günde ben tablo yaparım kim ne almış ne vermiş biliriz böylece ne dersiniz
Hoşgeldiiiiiinn aramıza...............Merhaba ben 23yasindayim emzikliyim 64 kiloyum 1.58 boyum insallah zayiflarim insallah hep beraber zayiflariz
Hosbuldum ne gibi kurallariniz varHoşgeldiiiiiinn aramıza...............
Hosbuldum ne gibi kurallariniz varHoşgeldiiiiiinn aramıza...............
Olabilir bence Peki su, spor, yeme,icme nasil olacak. Bide ac karina tartilacaz demiÇok iyi olur canım yaa.bence p.tesi kilo. Bildirim günü olsun.o zaman hgaftasonu kaçamağı olmaz.tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse uyyarızzzz..........
İnşallah canım amacımıza ulasirizMerhaba ben 23yasindayim emzikliyim 64 kiloyum 1.58 boyum insallah zayiflarim insallah hep beraber zayiflariz
Aynen hepimiz aç karnına pazartesi günleri tartiliriz sonuçlar belli olur zatenÇok iyi olur canım yaa.bence p.tesi kilo. Bildirim günü olsun.o zaman hgaftasonu kaçamağı olmaz.tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse uyyarızzzz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?