• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy evet aynı durumdayım. Verdiklerimi almasam bari:KK43: dün akşam en son eşime' amaaan emziriyorum tatlı canım çekiyo napayım, hem sütüme tatlı geçer bebişte sever' dedim:) bahanelere bakar mısın:))) adamcağız saf saf baktı sen iyi misin dedi:))))
Arada bir olur ama bence o arada bir ayda bir olmalı ama nerde sanki yemesek ölücez nefis işte hamileyken aman hamileyim diyodum şimdide emziriyorum dememek istiyorum benim 10 kiloyu vermem lazım başka yolu yok

Kızlar gittim bugün bebeğimle doktora. Zihinsel hiçbir sorun yok sadece kozmetik olarak başın arkası yamuk dedi. istersem özel kask yaptırıp düzelttirebilirebilirsin ama çok uraşırsın benim bebeğim olsa ben uğraşmazdım dedi

Benimde 20 canım ama ilk etapta hamile kaldığım kiloya dönersem benim için acayip iyi olacak Emin'im benimki ayaklandığında daha fazla vericem ama kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmek istiyorum me kadar düzensiz be sağlıksız beslenirsem o kadar hantallaşıyorum iki çocukla fit anne olmak istiyorum instsgram sayfalarındaki kadınlar nasıl da güzel kilo vermişler bizde yapabiliriz ki neden yapamayalım

Kızlar gittim bugün bebeğimle doktora. Zihinsel hiçbir sorun yok sadece kozmetik olarak başın arkası yamuk dedi. istersem özel kask yaptırıp düzelttirebilirebilirsin ama çok uraşırsın benim bebeğim olsa ben uğraşmazdım dedi
Çok sevindim canım tabiki öncelikle sağlık estetik ikinci sırada severim ben onu:anne:benim kızlarımızda ikiside kulaklar kepçe:KK36:herhqngi bir sağlık problemleri Yok ya çok şükür zamanla saçlar kapatır

pentagram42 pentagram42 sanada geçmiş olsun canım ben şaselerden aldırdım eşime onu içtim hamileliklerimden beri bırakmadı peşimi bu enfeksiyon acillik olduğumu bilirim tamamen kurtuluruz inşaallah

Yeme yeos yeos yedikten sonra yaşayacağın pişmanlığı düşün :110: bende evime döndüm ama temizlik iki çocuk yemek derken rahatsızlandım idrar Yolu enfeksiyonu oldum malesef :KK12: bu hafta pek umudum yok o yüzden inşallah geçer biran önce :KK43:

Bende kendime çok sinirliyim hamurişinin dibine vurdum :sinirli::sinirli:hakettim bu sopaları bugün 5 mil yapıcam şakın yeme yeos yeos sonra benim gibi pişman olursun
Bu arada kadın Doğuma gittim polikistik kistler fena kilo vermen lazım dedi bide söktürücü verdi soran arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama doktor kontrolünde alınması gerekiyomuş şu meşhur söktürücü tar...sal inşallah regl olunca - görürüm

Baklava yemedim ama 3 minik yırta yedim ara öğün niyetine:oops:

Hadi geçmiş olsun canım. Eğer zihinsel bir sorun çıkartmayacaksa inş, çok aşırı bir anormallik de olmycaksa gerek yok. Nette okumuştum İsviçreye gidiyorlarmış heralde bu kask için.

Kızlar menüm

Sabah bpeynir domatesli tost
Ara şade kahve
Ara kuru kayısı 1
Öğle çorba köfte salata ayran
Ara 1 avuç leblebi
Ara 3 minik yırta 1sb süt
Akşam çorba 4yk taze fasulye 3yk bulgur pilavı ayran salata

Su çok içemedim 2 kg'ye yakın

Ya ben tartımı mı değişitireyim bi pilini mi değiştireyim 10 kez tartıldım 10 unda da farklı kilolar göstersi 78 i de 75.6 yıda ama hepsi farklıydı geçen haftada böle oldu akşam birazcık puding yedim bende ama acayip tatlı istedi cnm şerbetli yerine bende sütlü olsun bari dedim

Ben tam bozmuştum bu sefer kilo almışım hemen. cumaya kadar düşürebilmeye çalışcam iki gün

günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah burgu peybir 3 parça, çer, domates,5 yeşil zeytin 1 dilim tb ekmek bi kupa rezene
ara yok
öğlede 1 tabak sulu köfte 1 dilim tb ekmek (peynirli kol böreği ve şekerli komposto da vardı ben almadım)
ara 1 hurma
akşam 6 buçukta 1 tabak kıymalı bamya 1 dilim tb ekmek
ara yok
tüm gün boyunca 3 lt su 4 kupa rezene 1 kupa ıhlamur

günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah burgu peybir 3 parça, çer, domates,5 yeşil zeytin 1 dilim tb ekmek bi kupa rezene
ara yok
öğlede 1 tabak sulu köfte 1 dilim tb ekmek (peynirli kol böreği ve şekerli komposto da vardı ben almadım)
ara 1 hurma
akşam 6 buçukta 1 tabak kıymalı bamya 1 dilim tb ekmek
ara yok
tüm gün boyunca 3 lt su 4 kupa rezene 1 kupa ıhlamur
süpersin canım böreği almamakla ne iyi etmişsin. ben bu ara öyle mantıklı tercihler yapamıyorum.

ya kızlar ben iyi gidiyodum bu hafta sabah tartıldım zaten hafif şiş hissediyodum +700 gr yok artık dedim bu ne:mad: ya birden böyle kilo almış olamam dimi :olamaz: mensim yaklaşıyo onun etkisi midir acaba :( gerçi bu hafta yoğunluktan doğru düzgün yürüyüş de yapamadım o da var tabi

ya kızlar ben iyi gidiyodum bu hafta sabah tartıldım zaten hafif şiş hissediyodum +700 gr yok artık dedim bu ne:mad: ya birden böyle kilo almış olamam dimi :olamaz: mensim yaklaşıyo onun etkisi midir acaba :KK43: gerçi bu hafta yoğunluktan doğru düzgün yürüyüş de yapamadım o da var tabi
Bende anlamıyorum emzirirken kolay verilir diyolar ben 3 haftadır veremiyorum veremediğim gibi geçen hafta almıştım kilo hemde o kadar dikkat ediyorum ki yemeğe gidiyoruz millet kebaplar ben ızgara salata oturmaya gittim millet yedi ben çay içtim bol bol her akşam leslie 3 mil sonuç bugün yine tartım 76 ile 78 arasında olduşunu ama karar veremediğini gösterdi

Bende anlamıyorum emzirirken kolay verilir diyolar ben 3 haftadır veremiyorum veremediğim gibi geçen hafta almıştım kilo hemde o kadar dikkat ediyorum ki yemeğe gidiyoruz millet kebaplar ben ızgara salata oturmaya gittim millet yedi ben çay içtim bol bol her akşam leslie 3 mil sonuç bugün yine tartım 76 ile 78 arasında olduşunu ama karar veremediğini gösterdi

kilo verilirken durulan bi dönem oluyomuş öyle bişey mi acaba?:KK64:

ya kızlar benim sütüm azaldı :( bikaç gündür işyerinde sağdığım süt tek seferde en fazla 70 :( iki kere sağıyorum dün anca 120 çıktı eve götürdüğüm.. beslenmemi de değiştirmedim ama tatlı hamurişi falan yemiyorum su içiyorum salata ot falan yiyorum hurma da yiyorum yani bunlar değil mi süt yapan..

ya kızlar benim sütüm azaldı :KK43: bikaç gündür işyerinde sağdığım süt tek seferde en fazla 70 :KK43: iki kere sağıyorum dün anca 120 çıktı eve götürdüğüm.. beslenmemi de değiştirmedim ama tatlı hamurişi falan yemiyorum su içiyorum salata ot falan yiyorum hurma da yiyorum yani bunlar değil mi süt yapan..
dönemsel olabilir canım. benim de az ki çok çok çok az ama regl olacağım hafta nerdeyse yok kadar oluyor.

ya kızlar ben adapte olamıyorum diyete. dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de bir eksiklik var. cuma tartıda az da olsak eksik çıksam da biraz motive olsam:(

Back
X