• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bildirim gelince girdim konuya bir yorum yapacağım ama beni taşlamayın.
ben emziren annelerin kilo alması diye bi konuya ihtiyaç duyuyorum alsında :KK42:
Kilo zaten var canım yeterince.bebeğin kilomuz ihtiyacı yok sütü yapan kilo değil.maşallahımız var zaten niye kilo alalım:KK70::KK70:

@ObseSif-annee bende de durum aynı büyük kızım sabah anne göbeğin kocaman dedi çok üzüldüm ama geçici bu durum moral bozup ne bulursak yemek Yok sonuçta haftaya düzelecek regl olunca
Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun canım bizde de var aynı sorunlar doktora da gittik sadece boğazında dedi balgamdan dolayı midesi de bulanıyor galiba kuzumun havalar çok değişken merkezi sistem olduğu için kaloriferleri de yakmıyorlar havalar ısınsaydı bi
Ewet cnm bi gün iyi 5 gün kötü bebekleri çok etkiliyo oda allah yardımcımız olsun

saol canm size de geçmiş olsun biz de diş çıkarıyoz daha ilk dişimiz yavrum nası zorlanıyo Allah hepsine yardım etsin.. aynen haftaya gder inşallah bugün ben de tavuklu salata yapcam kısmetse :)) bi değişiklik olsun hep sebze yemeği hep çorba olmuyo :)
Benm diyetisyen her gün et yada tavuk verdi cnm mutlaka yiyorum

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Boy:1.65
Kilo:66.3
İlk hedef:57
İkinci hedef:53

Kilo zaten var canım yeterince.bebeğin kilomuz ihtiyacı yok sütü yapan kilo değil.maşallahımız var zaten niye kilo alalım:KK70::KK70:
canım bende diyorum ki bende eksik olan şey kilo.
çok şükür sütüm var oğlum 23 aylık hala emiyor.
ama ben çöktüm. 47 kiloyum.
kilo almak istiyorum. ama alamıyorum.
bildirim geldiği için konuya girdim yorum yaptım.
anlatabiliyo muyum?

Diyet yapabiliyo musunz millet ya,ben bi ara kistim kendimi sutum gitti 3gun..
İlk sayfaya bakarsan herkesin verdiği kilolar falan yazıyo suyu ihmal etmiyoruz burda birbirimizi uyarıyoruz ve çok şükür süt kesilmeden az az da olsa gidiyo

Slm hanımlar bende yeni haberdar oldum burdan diyete başlıyım diyorum diyorum beceremiyorum ama bildirimde geldi hadi başlayım artık demi ben obezim ama 118 kilo idim en son almadıysam daha da ikinci bebeğim dogdu 5 aylık oldu
Boy 1.63
Kilo 118
Yaş 31
İlk hedef 109
İkinci hedef 99:)))???

İlk sayfaya bakarsan herkesin verdiği kilolar falan yazıyo suyu ihmal etmiyoruz burda birbirimizi uyarıyoruz ve çok şükür süt kesilmeden az az da olsa gidiyo
Himm tamam p zaman insallah ben de zayiflarim.. peki spor yapaniniz var mi. 5 ay oldu benim dikislwr aciyor hala ve karin hareketlerinde zorlaniyorum :(
Yuruyus yada bacak icin olan hareketlerde.pek sorun yok da.. karnim skinti..ama esas gitmesi gereken yer de alt karin :(

Merhaba hanımlar 9 aylık bebikim var.Emziriyorum.hamileligim de inanılmaz ödemliydim.48 kiloluk çıtı pıtı yılların sıskası kadın 80 kilo ile doğuma gittim.69 la ciktim dogumdan.aylarca tartilmadim.oburiksliğim de devam ediyordu.ta ki mağazada kıyafet deneyene kadar:(34 beden olan ben 42lerin icine bile giremedim.inanılmaz moralim bozuldu.tamam dedim fütursuzca saldırma,ne istersem yeme,kiloyu e hamile kadın,e yeni dogurmus kadın,e emziriyor kadın maskelerine sığınmaktan vazgeçmeli deyip başladım .motive icin tartı aldım.mezurayla ölçtüm kendimi.tarti 62 yi gosteriyordu.o kadar yemeye gitmiş bi de aslında ama bana cok bu kilo deyip basladim diyete.15 gunde iki kilo gitti 60ım su an.
Yaşım 41 ama 28 diyen bile var:)
Boyum 1.55
Kilo 60 hedefim 50

Günaydııınn :)) bende katılayım aranıza :)
10aylık bi oğlum var.
Doğuma +23 kiloyla gittim :olamaz: doktorum yapma az ye yeter dese de belli bi noktadan sonra zevkine yemeye başladım:skandal: şuan pişmanmıyım evet pişmanım hemde çooook.
6 kilo fazlam kaldı bi türlü gitmiyo çünkü sürekli ekmek, aburcubur vs yiyorum :(

Boy: 1.69
Kilo: 60
Hedef:54

Bugün kontrol günümüz akşama ancak girebilirim tekrar.herkese güzel bol sütlü bir gün diliyorum :))

Back
X