• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bendeki programda 4 adet normal boy haşlama içli köfte 464 kalori gösteriyo canım
Ben de yulaf lapayı yaptım yarısını yiyebildim bu defa şeker koymadım üstüne 4 çilek dilimledim bir avuçta çekirdek Yedim maalesef yürüyüşe çıkamadım hava buz şimdi evde yapıcam 500 tk ve zumba artık ne kadar yapabilirsem
Ha bak 464 mantıklı geldi çünkü haslama olan bulgurlu kıymalı yemeğe 700 800 çok korkunç rakamlar.
500 tk ne oluyor canım ?

Ya kızlar şimdi pul biberli limon lu yoğurt yiyorum. Daha önceden yiyip yararını görmüştüm. Ama şimdi bebeğe zarar verir mi bu içinde ki bir çay kaşığı pul biber

Ha bak 464 mantıklı geldi çünkü haslama olan bulgurlu kıymalı yemeğe 700 800 çok korkunç rakamlar.
500 tk ne oluyor canım ?
Kardiyo programı canım içinde plank squat falan var yarım saat yapabildim normalde 40 dakika 500 kalori ben yaklaşık 370 yaktım bide zumba yaptım spor cezam tamamlandı iki günümüz kaldı tartıya çok dikkat edelim

Ben o kürü bi türlü yapamadım fırsat bulup geçen gün diyetisyene sordum midene zarar verir dedi ama kk da yapıp faydasını görenler varmış okumuştum ben perşembe cuma ayran detoksu yapıcam hem sütü azaltmaz hemde tartıya eksi getirirse Mayıs'ta bir kere daha yaparım

Ya kızlar şimdi pul biberli limon lu yoğurt yiyorum. Daha önceden yiyip yararını görmüştüm. Ama şimdi bebeğe zarar verir mi bu içinde ki bir çay kaşığı pul biber
Yatmadan yiyosun demi limon kabız yapıy bebekleri senden geçer pulbiberde poposunu yara yapabilir

Günaydın kızlardiyete uyuyorum ama hiç spor yapamadım yarn diyetisyene gidicem bakalım 10 günde ne kadar verdim

Yatmadan yiyosun demi limon kabız yapıy bebekleri senden geçer pulbiberde poposunu yara yapabilir
Evet yatmadan yarım saat önce yedim. Aslında çok işe yarıyor ama bebeğim henüz dört aylık. Miktarları azalttım yarım limon yerine bir kaç damla bir çay kaşığı pul biber yerine yarım çay kaşığı koydum yoğurt miktarını da artırdım gözlemleyecem bakalım benim bebe yi

kızlar bu sabah çok sağlam kahvaltı yaptım:oops:
4 çubuk peynir,5 zeytin,5 yeşil kıl biber,2 ince dilim aknaz burger peynir,bol maydanoz 2 dilim tb ekmeği bi bardak açık şekersiz çay
ara olarak da rezene ve su içiyom
öğlene iş yerinde mercimek çorba ve biber dolma var ama biber dolması ne kaloriliymiş ya ben küçüklerinden iki tane yiyodum yaa :(

Dolma ve sarma çok kalorili. Zeytinyağlı ve bol yağlı yapılınca . Geçen tadı damağımda kaldı. Porsiyonu da doyurmuyor.

Dolma ve sarma çok kalorili. Zeytinyağlı ve bol yağlı yapılınca . Geçen tadı damağımda kaldı. Porsiyonu da doyurmuyor.

aynen öyle kurumdaki kıymalı oluyo gerçi ama neyse burda yemicem çıkıcam dışarda tavuklu salata yicem salata yiyesim vardı zaten:kk77:

Evet yatmadan yarım saat önce yedim. Aslında çok işe yarıyor ama bebeğim henüz dört aylık. Miktarları azalttım yarım limon yerine bir kaç damla bir çay kaşığı pul biber yerine yarım çay kaşığı koydum yoğurt miktarını da artırdım gözlemleyecem bakalım benim bebe yi
Dikkat et yani işe yarıyomuş ama bebeklere zarar vermeyelim

Limon niye yiyorsunuz? Yağ yaksın diye mı? Ben günde yarım greyfurt suyu içiyorum. Limonu salataya sikinca da aynı etkisi olmaz mı? Mideme dokunur yersem. Bir de yeşil çay da yakiyormus, tokluk veriyormus. İceniniz var mı? Tadı nasıl?

Limon niye yiyorsunuz? Yağ yaksın diye mı? Ben günde yarım greyfurt suyu içiyorum. Limonu salataya sikinca da aynı etkisi olmaz mı? Mideme dokunur yersem. Bir de yeşil çay da yakiyormus, tokluk veriyormus. İceniniz var mı? Tadı nasıl?
Yok sadelimon değil canım yoğurt limon ve pul biber karışımı yiyorm karın yağlarını yakıyor. Yeşil çay seviyorum ben içmeye çalışıyorum her gün

Acı kesinlikle yiyemiyorum. Bildiğin canimi acıtıyor. Sonrasında mide ve barsak sorunlari..

Merhaba kızlar ben bayadır kötü gidiyorum canım sıkıldıkça yedikçe yedim ne yazık ki ama aynadaki halimi görünce çok utandım ya o eski halimden eser YÖK şimdi bugun Yen'i bir başlangıç olsun inş
Yalnız değilsin .ben de kötü gidiyorum .akşamları saat 10 gibi eşim yemek yemek istiyor bi süredir .çocuklarda sofra kurulunca yemek istiyor haliyle .benimde karnımın açık aya başladığı saatler oluyor ve ucundan ucundan atıştırıyorum ve sonuç;gün içinde iyi gitmemde akşam atıştırdıklarım kilo olarak geri dönüyor ...:kızgın::kızgın:

Yalnız değilsin .ben de kötü gidiyorum .akşamları saat 10 gibi eşim yemek yemek istiyor bi süredir .çocuklarda sofra kurulunca yemek istiyor haliyle .benimde karnımın açık aya başladığı saatler oluyor ve ucundan ucundan atıştırıyorum ve sonuç;gün içinde iyi gitmemde akşam atıştırdıklarım kilo olarak geri dönüyor ...:kızgın::kızgın:

canım az daha sık dişini bak çok az kaldı senin :dua:

2 sene önce 65 fazla geldiği icin diyet yapan ben şimdi 85i geçmiş kilomu vermek için uğraşıyorum:işsiz:

Back
X