• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım :) Sen çoktan baslamissin me güzel. Ben çok geç kaldım dogumdan sonra verdiklarimin de çoğunu aldım :KK43:
Hadi ya o kötü olmuş işte. Ama bence azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz geç değil daha bebe ler ne kadarlk ki zaten. Verilir canım böyle umutsuz konuşma

Almasi çok zevkli ama vermesi ııh. Resmen yedikce keyif alıyorum. Offf... Bugün arada ekmek kacirdim. 1 dilim de kek. Dün kalça egzersizini abartmisim her yerim ağrıyor..

Felaket bir baş ağrım var sabahtan beri yediğimden de bişey anlamıyorum:kızgın:dün bende dolma yedim gerçekten çok kalorili ama ne zamandır canım çekiyordu annemde yapınca dayanamadım bugün tavuk var menüde

Valla evden cikinca duzen bozuluyor diyetisyende bana kiziyor ama napayım. Gecen hafta mevlut vardi gittim mecburen .pilav kavurma yedim. Bi misafirlik vardı. Gitttim az az yedim ikramlardan. Bide kv icli kofte yapmis. 3tane ondan yedim. Haslamayi program 440kal falan dedi ama bilemedim simdi. Buna ragmen 1 haftada 1 kilo gitmisti bu kacanaklardan. Su anda 2 hafta bitti diyetisyenle 2.5kilo verdim ki aradda ne kacamaklar oldu. Ama su var ki yürüyüş mutalak yapiyorum haftada en az 3 defa 45 dk yürüyüş. Ben yurumeden ne yaparsam yapayim kilo veremiyrm cunku insulin direncim var .hareket sart. Ins bu hafta daha da guzel olacak kizimin dgunune 4 hafta kaldi

Hadi ya o kötü olmuş işte. Ama bence azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz geç değil daha bebe ler ne kadarlk ki zaten. Verilir canım böyle umutsuz konuşma
Daha önce 15 kilo vermisligim var.Yine yaparım. Benim sıkıntım etrafımda bana köstek olan insanlar.Gidip yemeyince burun kiviranlar bi seferden bişey olmazcilar.Ben bilmiyorum sanki ne olup olmayacagini.Sonra da gelmiyon etmuyon diye sitem ediyolar.

Daha önce 15 kilo vermisligim var.Yine yaparım. Benim sıkıntım etrafımda bana köstek olan insanlar.Gidip yemeyince burun kiviranlar bi seferden bişey olmazcilar.Ben bilmiyorum sanki ne olup olmayacagini.Sonra da gelmiyon etmuyon diye sitem ediyolar.
Off o kötü işte. Gidipte yemelerimize karışılmasa çok İyi olacak. bizim de öyle bir arkadaş vardı. Kadın bana gelmişse herşeyi yemez tek çeşit alır bitiremiyorm derdi. Ama ben ona gitmişsem yaptıklarının hepsini yedirmeye çalışırdı. Allahtan görüşmüyoruz şimdi. Şu süreç te öyle anlayissiz kişilerle görüşmeyi düşünmüyorum.

Off o kötü işte. Gidipte yemelerimize karışılmasa çok İyi olacak. bizim de öyle bir arkadaş vardı. Kadın bana gelmişse herşeyi yemez tek çeşit alır bitiremiyorm derdi. Ama ben ona gitmişsem yaptıklarının hepsini yedirmeye çalışırdı. Allahtan görüşmüyoruz şimdi. Şu süreç te öyle anlayissiz kişilerle görüşmeyi düşünmüyorum.
Bizimkiler yakın akraba canım. Aslında çok sevdiğim insanlar ama yeme konusunda çok israrcilar genlerinde var.Bütün kizkardesler aynı :) Ben de habire diyet muhabbeti yapmak istemiyorum.Gidersem de ikramlarindan tadimlik yiyecem.Diyette değilim diyorum kendime de.İstesem yerim ama şu an istemiyorum diyorum. Yasak olunca çok cazip geliyo her şey :D

Bizimkiler yakın akraba canım. Aslında çok sevdiğim insanlar ama yeme konusunda çok israrcilar genlerinde var.Bütün kizkardesler aynı :) Ben de habire diyet muhabbeti yapmak istemiyorum.Gidersem de ikramlarindan tadimlik yiyecem.Diyette değilim diyorum kendime de.İstesem yerim ama şu an istemiyorum diyorum. Yasak olunca çok cazip geliyo her şey :KK70:
:KK70::KK70:Orası öyle bende kendime herşeyi yiyebilrsn diyorum ama evde abur cubur adına hiçbirşey yok. Ha yok Petibör bisküvi var ki onu öyle yemem. Geçen gün aklıma düştü zor vazgeçirdim kendimi.bakalım cuma tartı da kaç cikcm merak içerisindeym. Geçtiğimiz günlerde hep yedim saçma şeyler. yemeyince bakalım neler olmuş

:KK70::KK70:Orası öyle bende kendime herşeyi yiyebilrsn diyorum ama evde abur cubur adına hiçbirşey yok. Ha yok Petibör bisküvi var ki onu öyle yemem. Geçen gün aklıma düştü zor vazgeçirdim kendimi.bakalım cuma tartı da kaç cikcm merak içerisindeym. Geçtiğimiz günlerde hep yedim saçma şeyler. yemeyince bakalım neler olmuş
İnşallah istedigin kiloyu gorursun.Benim su an en az 6 7 cesit biskuvi gofret cikolata var firinda da bi tepsi borek :D

İnşallah istedigin kiloyu gorursun.Benim su an en az 6 7 cesit biskuvi gofret cikolata var firinda da bi tepsi borek :KK70:
Hadi yaa:skandal:
Börek yapmayalı baya oldu hatta pilav i bile çıkartmak üzereym. Ekmek yemiyorum diyebilirm.haftalık toplamda iki üç dilimi geçtiğini sanmıyorum

Hadi yaa:skandal:
Börek yapmayalı baya oldu hatta pilav i bile çıkartmak üzereym. Ekmek yemiyorum diyebilirm.haftalık toplamda iki üç dilimi geçtiğini sanmıyorum
Pazar günü misafirim vardi onlara yaptim.Dün de yifka artmisti ondan esime yaptim.Yakinlarda misafirim gelcek yine yaparım :)

Pazar günü misafirim vardi onlara yaptim.Dün de yifka artmisti ondan esime yaptim.Yakinlarda misafirim gelcek yine yaparım :)
Hmm ben yapsam biliyorum ki bir oturusta en az altı dilim yerim o yüzden yapmıyorum. Benim de hafta ya okulda ki öğretmen arkadaşlarm topluca gelecekler bebek görmeye, o zaman kalanları bir şekilde yok etmem lazım

Hmm ben yapsam biliyorum ki bir oturusta en az altı dilim yerim o yüzden yapmıyorum. Benim de hafta ya okulda ki öğretmen arkadaşlarm topluca gelecekler bebek görmeye, o zaman kalanları bir şekilde yok etmem lazım
Ben de misafirlerle yedim hepsinden ama az.Kalanları da üst katta ogrenciler vardı oraya gönderdim :)

Günde 6-7 tane badem 4-5 tane kaju sütü yağlı yapmaya yarıyor. Paylaşmak istedim :)

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümm
Sabah kahvaltıda burgu peynir burger peynir bol maydanoz 5 yeşil biber 5 zeytn çeri domates 2 dilim tb ekmek
Ara yok rezene çay sadece
Öğle tavuklu salata ama tavukları az ve soteydi ve sütlü bitki çayı
Arada minicik bi parça yaz helvası
Akşam 6buçukta bi tabak bulgurlu yoğurt çorbası 8 yk mantarlı tavuk sote ve yarım kuru soğan :) bi de tabağımı sıyırıcak kadar bi lokma ekmek kabuğu
Artk mutfak kapandı rexene kimyon içicem su 2 litreyi geçti sabah bi de açık çay içmiştim
Bu arada tavuk sote yanlışlkla brazcık tuzlu oldu inşallah çok şiş yapmaz
Bugünlük 1200 küsür kalori almışım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümm
Sabah kahvaltıda burgu peynir burger peynir bol maydanoz 5 yeşil biber 5 zeytn çeri domates 2 dilim tb ekmek
Ara yok rezene çay sadece
Öğle tavuklu salata ama tavukları az ve soteydi ve sütlü bitki çayı
Arada minicik bi parça yaz helvası
Akşam 6buçukta bi tabak bulgurlu yoğurt çorbası 8 yk mantarlı tavuk sote ve yarım kuru soğan :) bi de tabağımı sıyırıcak kadar bi lokma ekmek kabuğu
Artk mutfak kapandı rexene kimyon içicem su 2 litreyi geçti sabah bi de açık çay içmiştim
Bu arada tavuk sote yanlışlkla brazcık tuzlu oldu inşallah çok şiş yapmaz
Bugünlük 1200 küsür kalori almışım
Cook güzel dolu dolu olmuş hemde. Benim 1700 kalori oldu bugün :(

Back
X