• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Bu hafta biraz daha dikkat edip yürüyüş yapmamın karşılığını aldım çok şükür :KK73:
Geçen hafta: 63.400
Bu hafta : 62.500
Fark: 900

Çok mutlu oldum ben bu hafta :KK73:dün doğum günü vardı azcık hamur işi kaçırmasam daha iyi olurdu sanırım.
yüzdem 1.419 sanırım. Yanlışmı olfu bi kontrol edermisiniz

O kaçamak yok mu? Her şey bir misafirlikte yarım dilim bisküvi pastası ve kekle başladı. Sonra kalorimi asmiyorum 1 tane baklava... Sonra yine kek. Sonra ekmek arttı. Keşke yemeseydim. Bir kere taviz verince devamı geliyor maalesef.
sorma canım bende hiç dayanamam pastaya börege. Gitmeyim oturuyumda olmuyo. Ama ben dün sabah ceviz suyu içip gittim. Sabahta çok hafif kahvaltı yapmama ragmen. Çok fazla yeme isteği olmadı sanki. Normalde pastayı yer dayanamazfım iki çatal aldım sadece .

sorma canım bende hiç dayanamam pastaya börege. Gitmeyim oturuyumda olmuyo. Ama ben dün sabah ceviz suyu içip gittim. Sabahta çok hafif kahvaltı yapmama ragmen. Çok fazla yeme isteği olmadı sanki. Normalde pastayı yer dayanamazfım iki çatal aldım sadece .
Ceviz suyu ne işe yarıyor?

Günaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,5
Bu hafta 89,8
Fark 700 gr
Yüzde 0,773
İnşallah yapabilmişimdir ebruliki ebruliki
Kontrol edebilirmisin sana zahmet olmazsa eğer doğruysa yapmayan arkadaşları da yaparım bu hesapla
evet canım yüzde hesabın doğru olmuş. Ama sen yüklenme çok zor değil herkes kendi yüzdesini yapabilir bence.

Bayanlar tekrar yüzde hesabı anlatıyorum .
diyelim 85, 4 kilodan 200 g verdiniz. 200g mı 0,2 diye alıcaksınız. (Eğer 1 kgdan yüksekse versiğiniz o zaman değiştirmiyoruz.)
100× 0,2=20
20÷85,4=0,234

Günaydın kızlar bende kendi tartıma göre yazıyorum ya sinirim bozuluyo aslında 71.5 im nese
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 73.5
Fark 1.300
Yüzde 1.737
Yeni tartı aldan canım hem sana motivasyon olur. Netten araştırıp iyi bir model

Günaydın hanımlar eksileri bol bir hayırlı cumamız olsun :KK15:

Geçen hafta: 59,4

Bu hafta: 58,9

Fark: -500 gr

Yüzde: 0,848

Yeni tartı aldan canım hem sana motivasyon olur. Netten araştırıp iyi bir model
Pil aşcam bi bakcam cnm bide benm ew aşırı şekilde sürgülü gardolabın kapağı bile durmuyo o derece yani düzgün zemin bulamıyorum ondan da oluyo die düşünüyorum

Benim tartim da 15.7 kg fazla tartiyo :D dijitaller çabuk bozuluyo.İki kere çıktığında aynısını bile vermiyolar bazen.En iyisi eski usül tartilar da işte onlarda da gram olarak göremiyorsun.

kızlar günaydın
benim tartı da kafayı yemeye başladı sanırım. önce 84,8 çıktı sonra 3-4 kez 84,3 çıktı mutlu oldum ama başka bir zemine geçtim o da ne 85,5 :eek: ben ortalaması olsun 84,8 olsun dedim

Geçen hafta 84,9
Bu hafta 84,8
Fark 100gr

pentagram42 pentagram42 canım ben bugün listeyi Yaparım. Yüzde hesabını herkes yapsın Ebru da anlatmış zaten. Özelden mailini atar mısın listeyi atıyım sana, orda formülü de var.

Ben yine burda olcam. Cepten girerim. Diyetimi bozmaya hiç niyetim yok

Kızlar sadece cumadan cumaya paylaşım yapanları tablodan çıkarmayı teklif ediyorum.Tabi özel nedeni olanları değil.

E eminim nasıl oldun canım. Aklım sende kaldı. Bu çocuklu dönem psikolojimizi bozdu biraz bu da çocuklardan çıkıyor yine . Umarım biraz daha sakin birkaç gün geçirebilmişsindir.

Back
X