• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar kızımı emzirirken göğüs ucu değil de ucunun altını disleye disleye yarık yaptı tedavisi için bildiğiniz bir çözüm yolu varmı
iki çocugumdada ilk emzirmede oluşan yarayı ben gercek zeytinyagı sürerek atlattım canım. Bi dene istersen.

1. Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım:KK43:(
    1 bardak kuru incir suyu
    1 haşlanmış yumurta
    4 yemek kaşığı lor peynir
    3 yemek kaşığı bal
    20 zeytin( en azından az tuzlu ev yapımı:KK43:(
    4 dilim tam buğday ekmeği
    3-4 dilim sucuk

Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce
çok fazla olmuş gercekten. Sen kendine tabak ayarla bence hepsinden ölçülü koy canım salatalık domates yesillik de ekle tabagın zengin gözüküyo göz doyuyo :)

bide incirli su ne işe yarıyor. Bende cevizli suyu duydum. Baxen unutuyorum bazen içiyorum. Sanki iştahı kesiyo gibi

meraba kızlar
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim tb ekmek maydanoz roka taze nane dereotu yeşil biber çeri domates 6 tane topi peynir 6 yeşil zeytin açık çay şekersiz tabi
öğlede kurumda yemicem meydana gidicem ne yicem bilmiyom :D ama akşama ona göre ayarlarım yemeğimi kalorimi artık:KK66:

1. Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım:KK43:(
    1 bardak kuru incir suyu
    1 haşlanmış yumurta
    3 yemek kaşığı bal
    3-4 dilim sucuk

Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce

bence de canm koy otları çöpleri hem karnın hem gözün doysun :)))

bu arada benm de regli haftam h. sonu bekliyom kendisini ayy nası iştahlıyım ama az yicem inşallah :dua:

1 bardak kuru incir suyu
    1 haşlanmış yumurta
    3 yemek kaşığı bal
    3-4 dilim sucuk

Kolay değil tüm beslenme düzenimiz değişiyor ilk zamanlar zor oluyor ama başlamadan bitiremezsin mesela zeytin ev yapımı olsada hem içerdiği yağ hemde tuz oranı nedeni ile fazla olmuş ekmek 3 e indirmeye çalışabilirsin zamanla göreceksin 2 dilimle bile doyacaksın hatta ben peyniri biraz artırıp ekmeği 1 e indirmeye çalışıyorum balıda yemek değil tatlı kaşığı ile ölçersen daha az almış olursun şekeri zamanla olacak canım inşallah

İncir suyunu bende duymamıştım bebeğin daha küçük sen diyet değilde hamurişi ve tatlı ile arana mesafe koymaya çalış bence sütün etkilenmesin aman diyim haftada 100 gr versen bile iyi bence almamaktan iyidir çünkü Doğum ödemleri bile duruyodur henüz

meraba kızlar
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim tb ekmek maydanoz roka taze nane dereotu yeşil biber çeri domates 6 tane topi peynir 6 yeşil zeytin açık çay şekersiz tabi
öğlede kurumda yemicem meydana gidicem ne yicem bilmiyom :KK70: ama akşama ona göre ayarlarım yemeğimi kalorimi artık:KK66:
Sen yaparsın arkadaşım :KK54:

Sabah kahvaltı mi yazayım
1 peynirli yumurta
1 kk beyaz peyniR
9 zeytin
1 domates
Yeşil sogan
1 kase yoğurt

Ara elma +5 fındık+5 ceviz+5 badem

Sen yaparsın arkadaşım :KK54:
yaptım yaptım harika yaptım :D açık büfeye gitttik bi pastaneye.. tabağıma salataları doldurdum kalorili olan şeyler krep ve sebzeli mısır unlu tavalardı onları da ısırdım bıraktım acayip yumurta kokuyordu :( onun dışında o kızartmalar börekler poğaçalar falan almadım ama iki küçük tatlı kaçırdım :sus: bi kurabiye bi de minicik bi kek..ekmek yemedim tabii onlara dayanamadım malesef, premens durumları:oops:

Ben de 2 kepek ekmegiyle tost yaptım arasina dunku pogaca harcim vardi kaşar lor karışık ondan koydum.1 haslanmis yumurtanin beyazi 10 tane zeytin 2 kucuk salatalık yedim.Arada da 1 muz.

Ben de 2 kepek ekmegiyle tost yaptım arasina dunku pogaca harcim vardi kaşar lor karışık ondan koydum.1 haslanmis yumurtanin beyazi 10 tane zeytin 2 kucuk salatalık yedim.Arada da 1 muz.

yaa ben de muzu çok seviyorum ama acayip kabız yapıyor zaten bağırsaklarım tembel.. yoksa bütün aralarda muz yiyebilirdim:kk77:

Bende yazdıklarınızı okuyunca çok utandım ben kahvaltiya hiç yeşillik domates salatalık ceviz vs.. koymuyormusum inşallah yarın daha farklı olacak:KK20: çünkü evin kapısından dışarı cikamiyorum hareketsizim
İncir suyunu 4 yıl önce kızımı emzirirkende ilk 6 ay uygulamistim 1-2 tane büyük kuru incirin 5 dk kaynatıp soğuyunca iciyoruz incirinide yiyoruz hem tokluk hissi veriyor hemde süt arttırıcı etkisi inanılmaz söylediğim herkes memnun kaldı ben kahvaltiya öğle yemeği arasında iciyoruz genelde arada bise yememe gerek kalmiyor

Merhaba arkadaşlar. Din akşamdan beri çok bosladim burayı biliyorum. 23 nisan kutlamasinin olduğu gün köyde cenaze vardı, bugüne ertelendi. Sabah okula gittik. Dün akşam da topkek yapıyordum, 2 kek ölçüsünde yapınca tek tek pişir vs saatlerimi aldı. Kermes vardı okulda. Dün 2 tane yedim ama günduz çok az kalori almıştım akşam yerim diye. 2300 u geçmedi toplam.
.

Kızlar az önce öğle+ akşam yemeğini yedim muhtemelen 5-6 gibi biseler yerim ama yemek olarak değil
1 tabak susuz haşlanmış karnabahar yemeği
2 adet köfte
Domates biber
3 bardak ayran:((
2 dilim beyaz ekmek
ahhh ahh zor diyet bilmeyen insanın dikkat etmesi

kızlar şu ara olan sıkışıklığımı anlatamam . okulda proje fuarı var evde iki çocukda hasta arada da diyetimi götürmeye çalışıyorum

Back
X