Eger kan her zaman olmuyosa cok panik yapma. Ben hic bisey yapmadim ,bebegim 5 6 gunde bir kaka yapiyodu bi de o aralar. Baktim duzelme yok. Sut urunlerini tekrardan tuketmeye basladim... sonra 4.5 aylik olunca duzeldi 2 gunde bir yada hergun kaka yapmaya basladi. Kan da bazen oluyo bazen olmuyodu. Smdi bi suredir gormuyorum...
Nette okuduguma gore bebeklerin bagirsaklari gelisim asamasinda oldugu icin 3 4 aya kadar boyle sut sekeri -dikkat,protein demedim- sindirim guclugu normal kabul ediliyomus. Sonradan enzimler uretilmeye basliyomus. Heralde bizimki de oyle oldu diye dusunuyorum,.. bence eger cok herzaman olmuyosa kan,bi de sut urunleri kullan sonra tekrsr bi bak bakalim.. ama doktoruna da soyle gene de boyle yapcam diye..
Ha bi de kilo konusunda gelnce. 500 gr bence normal 3 aylik bebege, bizimki de ilk 2ay 900 gr 1kg aldi 3.ay azaldi ..4ay 400gr anca aldi heralde 5. ay belki 200gr anca almistir. Cok hareketli ve istahli da degil. Ek gida baslaym.dyorum pek birsey begendiremiyorum ancak tadimlik 1 2 cay kasigi birseyler iciriyorum.. elma suyu vs..