• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren kadın saçını boyatabilir mi?

mlkgns92

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2024
74
49
3
33
Merhaba arkadaşlar, hamileyken saçımdaki beyazlar çoğalmıştı ve ben doğum sonrası boyatırım diye düşünmüştüm fakat bir kaç kişi boya içeriğindeki kimyasalın anne sütünden bebeğime geçeceğini söylüyor.Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bununla ilgili kanıtlanmış bir şey yok. Geçme ihtimali olan da çok çok düşük. Lakin doktorlar gene de ilk 6 ay temel besini anne sütü olduğu için bebişlerin, önermiyorlar. 6 aydan sonra da boya sonrası birkaç saat emzirmemek kaydıyla daha esnek davranıyorlar. Yani benim doktorum öyle enazından😄

Bununla ilgili kanıtlanmış bir şey yok. Geçme ihtimali olan da çok çok düşük. Lakin doktorlar gene de ilk 6 ay temel besini anne sütü olduğu için bebişlerin, önermiyorlar. 6 aydan sonra da boya sonrası birkaç saat emzirmemek kaydıyla daha esnek davranıyorlar. Yani benim doktorum öyle enazından
Evet düşükte olsa ihtimal var sonucta.Beyaz saç dediğimiz nedir ki😃 Zamanı gelince boyatırız.

Ben de çok kararsız kaldım. Hamilelikte de boyatmadım. Şuan 3 haftalığız napsam diye düşünüyorum :KK43:
Allah bağışlasın. Benim bebeğimde 3 haftalık. Anne sütünden bebeğe geçme ihtimali düşükte olsa varmış dolayısıyla boyatmamak en iyisi.Bazı annelere bakıyorum saçlar boyalı, full makyaj, ipek kirpikler takılmış.. İmrenerek bakıyorum😃Zamanı geldiğinde bizde boyatırız ne var yani hıh 😃 önemli olan bebeğimiz

Back
X