Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
Evet bayanlar
2 tane cocugum var 1. Sii 3.5 yaşında digeri 3 aylık ve bende emzirirken kilo alanlardanım maalesef.... saglikli ve kalici kilo vermek istiyorum.
bunu basaracagima inaniyorum.
Yarin sabah ac karna tarilip basliyorum....
kendime ait gunlugum olsun istedim.

Kızlar bugün diyetisyen diyetim ile çıktım yola
11 aralik 88.4
20 aralik 87.7
26 aralik 86.4

Son düzenleme:
Kolay gelsin bende diyet yapıyorum beninde iki çocuk var biri 2 yas 7 aylık diğeri 8 aylık 15 kilo vermem gerek

Kolay gelsin bende diyet yapıyorum beninde iki çocuk var biri 2 yas 7 aylık diğeri 8 aylık 15 kilo vermem gerek

Canım benim de vermem gereken tam 22 kilom var.... kilolarını erteleme bence sağlıklı beslenerek vermeye calıs. 2 çocuğun olduğunu anlamayacak kadar çıtır olmalısın bence. Boy Kilon nedir acaba

Sabah tartıldım veee kötü bir sonuç tabiki 89.6 olmuşum. Ne yapalim moral bozmak yok. Boyum 170 cm.
menümü akşam toplu halde paylaşmayı düşünüyorum.

67 kilo olursam eşimden söz aldım. 1 haftalık ailece tatil istiyorum. Güzel bir Karadeniz turu....
hayali bile güzel. ...

Kizlar bu iş inşallah olacak. Aslında emzirirken benim kilo vermem daha da zor. Çünkü tatlıya çok düşkün oluyorum. Zor dayanıyorum. Ama emzirme bittiğinde istah da kapanıyor gidiyor kilolar. Kızım da 6 ay icin de emzirmeden kestiğin sonra kendimi sikmadan herseyden yiyerek 98 kilodan 84 e düştüm. Ama bu sefer farklı olsun istiyorum hep zayiflar a imrenmek istemiyorum

emzirirken kilo vermek aslında bir avantaj

bende emziriyorum. 4 aylık ve 25 aylık 2 oğlum var.

93 kg'yla doğum yaptım şuan 70,6yım

ara ara kaçamaklı da olsa sağlıklı beslenerek, hiç spor yapmadan kilo veriyorum çok şükür

diyet gruplarına girerseniz daha çok motive olursunuz, 7.takımdayım ben mesela , yaklaşık 5 kg verdim orda

Tabiki avantaj çünkü milletin spor yaparak yaktığı kalori yi biz emzirerek yakıyoruz.
Çok iyi ilerlemişsiniz tebrik ederim. 7. Takıma bakacağım

Evet bugün ki menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 yumurta
ara
3 kaşık yoğurt
2 kuru kayısı
öğlen
kıymadan soğan ve biberle sote
1.5 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
marul ve havuç la yoğurdu karıştırdım
yarım kase aşure
ara yapmacaktim ama eşimin ısrarı ile
3 ısırık kokorec
2 kaşık puding

Gunaydinlaaar....
bugun daha kararli ve istikararli olarak tam gaz devam ediyorum....
gidecek bu kilolar...

Günler ne çabuk geçmiş. 4 gündür çok yoğundum. Ama ihmal etmeyeceğim artık
pazartesi günleri tartilacam.
10 kasim pazartesi 88.4 ile devam ediyorum. Haftaya hedefim 87 olmak. 2 gün biraz kaçırdım ama bugun tam gaz devam 67 UE kadar

Sabah kahvaltı larını erken yapıyorum artık 7-8 arası. Bugün kü kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
5 yeşil zeytin
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Çıleginden 2 tane çilek reçeli

Merhaba kızlar... Bende emziren bir anneyim... Bebeğim 2 aylık 93 kiloyum.. Doğuma 96 ile girmiştim yani benim durum daha vahim... Ama deli gibi tatlı yedim hatamı biliyorum... Günlük açtım vericem inş. Sizi de takip edicem...

Inşallah canım ben de doğumdan çıktığım da 85.5 falandim. Ben de tatliyi abarttım. Oldum 92.5 şimdi ise yavaş yavaş veriyorum.
insallah sende verirsin canim. Gebelik oncesi kilon kacti

Inşallah canım ben de doğumdan çıktığım da 85.5 falandim. Ben de tatliyi abarttım. Oldum 92.5 şimdi ise yavaş yavaş veriyorum.
insallah sende verirsin canim. Gebelik oncesi kilon kacti

Gebelik öncesi 83 tüm.. Ama ilk doğumdan 8 kilo fazlam kalmıştı.. Aslında Hayatım boyunca 77-78 arasındaydım.. Düğün gazıyla 72 kiloya inebildim en fazla... Senin gebelik önceki kilon kaçtı canım

Gebelik öncesi 83 tüm.. Ama ilk doğumdan 8 kilo fazlam kalmıştı.. Aslında Hayatım boyunca 77-78 arasındaydım.. Düğün gazıyla 72 kiloya inebildim en fazla... Senin gebelik önceki kilon kaçtı canım

Seninle ben kilo serüveni olarak ayniyiz
bende 75 76 arası idim. Kızım dan kalan 8 kilo ile 2. Ye hamile kaldım. Bunda da erken önlem almak istedim. 110 a çıkmıştım var da

Bu arada boyun nedir. Ve aynı gunlukteyiz artık. Seni yeni eklediler. Takip ediyorum seni canım ben 67 olana kadar buradayim

öğlen maalesef uykusuzluktan çok kötü idim. Dayanamadim bebiş le uyudum 3 te eşimle kahvaltı yaptık
bende emzirdiğim için ara ara kötü oluyorum atak gibi geliyor bana ama dengeledigimidüşünüyorum mesela akşam yemedim yemek
ara öğün yaparım

gelelim yediklerime
1 orta boy muz
Etli yumurta
4 zeytin
1 tatli kasigi çilek reçeli
yeşillik salatası
3 dilim ekmek
veee Saralle yedim ama ne kadar bilmiyorum. Yani kacirsam da çok abartmam.
ama eşime dedim dünya varmış. O da beni yürüyüş e çıkmam için teşvik etti ve 45 dk yürüdüm.
Bir ara yaparım yeşil çay ve kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…