- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Kolay gelsin bende diyet yapıyorum beninde iki çocuk var biri 2 yas 7 aylık diğeri 8 aylık 15 kilo vermem gerek
Gunlugun hayirli olsun canim
emzirirken kilo vermek aslında bir avantaj
bende emziriyorum. 4 aylık ve 25 aylık 2 oğlum var.
93 kg'yla doğum yaptım şuan 70,6yım
ara ara kaçamaklı da olsa sağlıklı beslenerek, hiç spor yapmadan kilo veriyorum çok şükür
diyet gruplarına girerseniz daha çok motive olursunuz, 7.takımdayım ben mesela , yaklaşık 5 kg verdim orda
Merhaba kızlar... Bende emziren bir anneyim... Bebeğim 2 aylık 93 kiloyum.. Doğuma 96 ile girmiştim yani benim durum daha vahim... Ama deli gibi tatlı yedim hatamı biliyorum... Günlük açtım vericem inş. Sizi de takip edicem...
Inşallah canım ben de doğumdan çıktığım da 85.5 falandim. Ben de tatliyi abarttım. Oldum 92.5 şimdi ise yavaş yavaş veriyorum.
insallah sende verirsin canim. Gebelik oncesi kilon kacti
Gebelik öncesi 83 tüm.. Ama ilk doğumdan 8 kilo fazlam kalmıştı.. Aslında Hayatım boyunca 77-78 arasındaydım.. Düğün gazıyla 72 kiloya inebildim en fazla... Senin gebelik önceki kilon kaçtı canım
Gebelik öncesi 83 tüm.. Ama ilk doğumdan 8 kilo fazlam kalmıştı.. Aslında Hayatım boyunca 77-78 arasındaydım.. Düğün gazıyla 72 kiloya inebildim en fazla... Senin gebelik önceki kilon kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?