- 12 Kasım 2014
- 512
- 216
- 53
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Seninle ben kilo serüveni olarak ayniyiz
bende 75 76 arası idim. Kızım dan kalan 8 kilo ile 2. Ye hamile kaldım. Bunda da erken önlem almak istedim. 110 a çıkmıştım var da
Merhaba arkadaşlar bende emziriyorum bebeğimi ama mama takviyeli benimkisi ek gidayada başladık bir ay önce bende bir aydir diyetteyim baya kilo verdim 7,5 kilo verdim sütümde bi değişiklik yok zaten yetmiyordu benim sütüm bebeğime
Benim boyu 1.75 felan...
Senin kaç? Aynı serüven gerçekten benimkilerin arası 27 ay olunca çok ard Arda oldu ve kilolar birikti..
Canım benim de boy 170 cm
benimde iki çocuk var 39 ay var canim.
vereceğiz canım inancını hiç kaybetme
Tatlıyı tamamen kestim canım ya çayıma bile şeker atmıyorum artık arada bir tarçınlı yoğurt detoksu yapıyorum krılma noktasına geldiğim zaman günde 1 kg verdiğim ble oluyor bu detoksla sonra yine eski diyete devam ediyorum ekmek kesinlikle yok çok canım çekerse bazı şeylerden sadece bir lokmacık alıyorum bu arada düzenli spor yapmıyorum arada yürüyüş yapıyorumNasıl verdin canım bizimle paylaşır mısın
Tatlıyı tamamen kestim canım ya çayıma bile şeker atmıyorum artık arada bir tarçınlı yoğurt detoksu yapıyorum krılma noktasına geldiğim zaman günde 1 kg verdiğim ble oluyor bu detoksla sonra yine eski diyete devam ediyorum ekmek kesinlikle yok çok canım çekerse bazı şeylerden sadece bir lokmacık alıyorum bu arada düzenli spor yapmıyorum arada yürüyüş yapıyorum
Yani ben tatliyi tamamen kestim diyemem. Çünkü evde kahvaltidan sonra bile tatlı yiyen eşim ve kızım var. Ben de genelde 2 çatal alırım. Maksimum 3 çatalolur kendimi frenlerim. Canım ekmek olarakta tam buğday tüketiyorum.doyuyorum
tarçınlı yoğurt kürü nasıl oluyor
Zahide de diyetisyen hem süt arttıran hem de zayıflatan çorba tarifi verdi
1 çay bardaığı maş fasulyesi
1 soğan
1 adet taze kabak
yarım kilo ıspanak
hepsi pişirilip blendırdan çekiliyormuş aynı zamanda kabızlığa da iyi geliyormuş 13 kasım 2014 programı
Kendine 4 ana öğün olarak bir su bardağı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın ekliyorsun haftada 2 gün yapıyorum ben diğer günler normal diyetime devam ediyorum tatlı yok ekmek yok sebze yemeği ağırlıklı 8 kg verdim ben bu şekilde 5 buçuk haftada darısı sana inşallahYani ben tatliyi tamamen kestim diyemem. Çünkü evde kahvaltidan sonra bile tatlı yiyen eşim ve kızım var. Ben de genelde 2 çatal alırım. Maksimum 3 çatalolur kendimi frenlerim. Canım ekmek olarakta tam buğday tüketiyorum.doyuyorum
tarçınlı yoğurt kürü nasıl oluyor
Kendine 4 ana öğün olarak bir su bardağı yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın ekliyorsun haftada 2 gün yapıyorum ben diğer günler normal diyetime devam ediyorum tatlı yok ekmek yok sebze yemeği ağırlıklı 8 kg verdim ben bu şekilde 5 buçuk haftada darısı sana inşallah
Yaptım o kaçamaklardan yapmazmıyım bi keresinde bir ince dilim yaş pasta yedim iki dilim baklava yedim bitane albeni yedim adet dönemimde kendimi tutamıyorum bendeAy bende biliyorum nasıl besleneceğimi ama işte pisbogazlik yani bizim yaptığımız.
1 ay boyunca ekmek ve tatlıhhiç yemedin mi yani.... ben de ocakğa 8 kilo verip te 80 olsam ne güzel olur. Bakalımyyarın tartı günüm benim de kilo verdim mi hiç bilmiyorum. Ilk defa bu kadar uzun süredir tartilmadim 1 hafta yani....
Aslında emzirdiğim için spor yapmış gibi kalori harcıyorum. 1 ay sıksam kendimi ne güzel olur
Yaptım o kaçamaklardan yapmazmıyım bi keresinde bir ince dilim yaş pasta yedim iki dilim baklava yedim bitane albeni yedim adet dönemimde kendimi tutamıyorum bendebu hayatımda yaptığım üçüncü diyetim her diyetimde en az 10 kg vermişliğim oldu alışkınım ben aç aç gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?