Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Sabah namaza uyandı ğım da çok acıktım. Bende 2 hurma
2 gün kurusu kayısı
300 ml şu içip tekrar yattım

saat 8.30 da biraz gec oldu ama anca uyandım
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 çay bardağı süt

Öğlen
2 kepçe kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt

Öğlen 12.30 da yiyeceğim
Devamını da yedikten sonra yazarım

bu arada dun 59 dk açık hava da yürüyüş yaptım. Bu hafta 87 lerde olayım artikkkk

Akşama yemeği
hamsi
roka salatası
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata

Hamsinin yarısını kızım yedi yine....
Bu kız beni zayiflatacak

Evet sonunda ilk defa bugün 9 lu rakamlara veda ettim. Tom karna bile 90 lar da değilim artik
bekle beni pazartesi bomba gibi gelecem

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 sivri biber
1 kk az peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim

ara
4-5 kuru kayısı
3 yk yoğurt tarçın

öğlen menum de belli
1 patlıcan dolması
1 biber dolması
1 kase yoğurt

ara
Yeşilçay
ceviz ve hurma
ama artık sayılı yiyorum abartmadan

akşam menüm ise belli değil daha ama büyük ihtimal ispanak olabilir

Aksam maalesef ispanak yapamadım küçük bey durmadı maalesef onun yerine
4 kaşık bulgur pilavı üzerinde haşlama et
5-6 kasik yesil fasulye
3 tane sivri biber
ayran
1 yk da biskuvili puding

Ben aç olunca canavarlaşıyormuşum yahu bugün bir kez daha gördüm. Yemeğe eşimi bekleyin öyle oldu

Saat 21.30 da Yeşilçay ve leblebi yedim ve kuru kayısı
evet pazartesi gününe az kaldı artık 3 gün boyunca saat 18.30 da akşam yemeğini bitirip sonra da ara yapmamayi düşünüyorum sadece yeşil çay.
Yoruldum bugün 35 dk bisiklet sürdum. Bebiş le zor oldu ama yaptım çok şükür yarın da yürüyüş gunu

Sabah kahvaltısı
yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
1 sivri biber
1 dilim bisküvi li puding -akşam dan aklımda kalmıştı. Sabah yemeyi tercih ettim bende...
aksami hafif geçirecem bugün artık

Günaydın günlükcük bayağıdır yazamadım.
dün tartida 87.9 u gördüm. Sanki dün biraz kaçtı gibi aslında benim için kaçırmam değildesaatler şaştımı dedeğişik oluyorum ben ama ne yapalım. Yarın tartı günüm bugün süper dikkat etmeliyim kendime
zaten misafir gelecek bütün evi temizleyecegim. Hazırlık falan derken hareketli bir gün olacak eğer fırsat bulursam yürüyüşe bile çıkmayı düşünüyorum.
hedefime 15 aralik a kadar benim 83 olmam lazim

Tatlim selam bende emziren bi anneyim. Seni takip ediyorum azmin icin taktir ediyorum. Zayıflaman içinde dua... başarılar

Hemen menümü de yazıp yatayim

sabah
4 zeytin
yağda yumurta
sut kaymagi
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 sivri biber
Yarım domates
Saat taaa 6 da yaptı m ve iyi de doydu yani

ara
12 de
7 badem
1 çay bardağı süt

saat 15.30 ds
fırında balık
salata
1 dilim ekmek ve saat 6 da yemeyi palnladiğım
Yarım kase firin sütlaç
toplam 4 yk anca ederdi
misafirlerin vardı da bugün

ara
yesilcay
4 hurma

veee ben yatar iyi geceler

günaydın hanımlar ben de doğum sonrası kilolardan muzdarip henüz iki aylık bi anneyim. 122 ile doğum yaptım şu an 110 kiloyum hedefimde bi 50 kilo civarı vermek var.. Cuma günü 112 kiloyla Karatay Diyeti'ne başladım her şeyi yiyosun kısıtlama yok çok beğendim, günde bir saat kadar spor yapıyorum bu sabah 110 olmuşum . bana da zayıflama konusunda destek olursanız çok sevinirim

8

Bebeğin hayırlı olsun canım... herzaman destek oluruz tabiki... güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah yasin ve boyun kaç acaba

[QUOgmukker, post: 37951530 639627"]tEser derim :)
boy 164
yaş 22[/QUOTE]

Ne guzel canim erken anne olmussun. Bebeginle keyfini sür canim ilk dogumdan sonra ben de 110 a ciktim bebegim 4 aylık oldugunda... 81 e kadar dustum. Eger inanirsan sende basarirsin
menulerini yazarsan yorum yapariz

Ne guzel canim erken anne olmussun. Bebeginle keyfini sür canim ilk dogumdan sonra ben de 110 a ciktim bebegim 4 aylık oldugunda... 81 e kadar dustum. Eger inanirsan sende basarirsin
menulerini yazarsan yorum yapariz[/QUOTE]
ay maşallah bayağı azimliymişsin darısı başıma :)
hemen yazayım kahvaltı: iki haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, 5 zeytin, fındık ceviz(yarım çay bardağı kadar),yarım domates yarım salatalık, nane dere otu ve yeşil çay

menulerini yazarsan yorum yapariz
ay maşallah bayağı azimliymişsin darısı başıma :)
hemen yazayım kahvaltı: iki haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, 5 zeytin, fındık ceviz(yarım çay bardağı kadar),yarım domates yarım salatalık, nane dere otu ve yeşil çay[/QUOTE]

Gayet güzel canım saatlerini ara öğün yapıp yapmadığını ve akşam da neler yediğini yazarsan daha iyi olur. Bebeğin küçük ya senin de tatlı krizlerin oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…