- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Tatlim selam bende emziren bi anneyim. Seni takip ediyorum azmin icin taktir ediyorum. Zayıflaman içinde dua... başarılarGünaydın günlükcük bayağıdır yazamadım.
dün tartida 87.9 u gördüm. Sanki dün biraz kaçtı gibi aslında benim için kaçırmam değildesaatler şaştımı dedeğişik oluyorum ben ama ne yapalım. Yarın tartı günüm bugün süper dikkat etmeliyim kendime
zaten misafir gelecek bütün evi temizleyecegim. Hazırlık falan derken hareketli bir gün olacak eğer fırsat bulursam yürüyüşe bile çıkmayı düşünüyorum.
hedefime 15 aralik a kadar benim 83 olmam lazim
Tatlim selam bende emziren bi anneyim. Seni takip ediyorum azmin icin taktir ediyorum. Zayıflaman içinde dua... başarılar
günaydın hanımlar ben de doğum sonrası kilolardan muzdarip henüz iki aylık bi anneyim. 122 ile doğum yaptım şu an 110 kiloyum hedefimde bi 50 kilo civarı vermek var.. Cuma günü 112 kiloyla Karatay Diyeti'ne başladım her şeyi yiyosun kısıtlama yok çok beğendim, günde bir saat kadar spor yapıyorum bu sabah 110 olmuşum . bana da zayıflama konusunda destek olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim :)8
Bebeğin hayırlı olsun canım... herzaman destek oluruz tabiki... güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah yasin ve boyun kaç acaba
ay maşallah bayağı azimliymişsin darısı başıma :)Ne guzel canim erken anne olmussun. Bebeginle keyfini sür canim ilk dogumdan sonra ben de 110 a ciktim bebegim 4 aylık oldugunda... 81 e kadar dustum. Eger inanirsan sende basarirsin
menulerini yazarsan yorum yapariz
Tartıldım ve sonuç beni mutlu etti
87.7
gecen haftadan bu yana 1.6 kg verdim
Harikasin yaa darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?