• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Slm kızlar bende 2 gün önce kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim 12 aylik bir oğlum var beraber zayiflayabiliriz benide aranıza alırsanız sevinirim. Yaza kadar inş bi 10 kilo veririm diye ümid ediyorum...

Hoşgeldin canım tabiki katilabilirsin.
Kac kilosun

Menümü yazayım kızlar
saat 11.30 da
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Sarımsaklı yoğurtlu cevizli havuç salatası 2 Havuçlu yaptım esimle beraber yedik
1 orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
yarım sivri biber
4 yesil zeytin
1 tatli kasigi pekmez

ara saat 15.30
3 yk yoğurt
1 mandalina
1 dilim elma
tarçın

akşam ise saat 6.30 da
salata
1 dilim ekmek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu karnabahar

yesilcay yanında 4 kuru kayısı içine badem koyar yerim

Kızlar benim çok gazlı bir oğlum var... gaz yapar şeyleri yemiyorum... doktoru yeme dedi. Simdi kuru fasulye gaz yapar ya peki taze fasulye de yapar mı? Dondurucuda var ama pişirme konusunda kararsizim...

Kızlar benim çok gazlı bir oğlum var... gaz yapar şeyleri yemiyorum... doktoru yeme dedi. Simdi kuru fasulye gaz yapar ya peki taze fasulye de yapar mı? Dondurucuda var ama pişirme konusunda kararsizim...

Canım ben hiç dikkat etmedim öyle şeylere o yüzden çok bilgim yok. Gazlı bebek zor Allah yardımcın olsun canim

Kızlar ben salata yapmaya usendim o yüzden de onun yerine 1 dilim ekmek yedim
karnabahar v 2 dilim tam bugday ekmeği

Hoşgeldin canım tabiki katilabilirsin.
Kac kilosun

Valla en son tartıldımda 79 kiloydum şimdi kaç kiloyum bilmiyorum tartinin pilleri bitmiş alır almaz tartilcam ama son zamanlar iyice göbeğim felan çıktı bnde yeter zayflicam artk dedim.bugun ne yediğini yazayim;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
yarım kk peynir
şekersiz 2 bardak çay
çok azda ekmek
ara ögün;
y bardak süt küçük elma
öglen;
6 adet ızgara köfte ayran
Salata
ara ögün;
nescafe
akşam;
1 yemek kepçe corba
1 tabakdan biraz az sulu köfte
salata
Umarim dogru yapiyorumdur.Bide çay demler içeriz tek korkum umarım irademe hakim olurum cayin yanına bseler yemem :(((bugünü bole kapatirim.

Misafirllikten geliyorum çeşit çeşit pasta börekler vardı :kk77:
ama sadece 1 poğaça ve patates salatası yedim azıcık da makarna salatası 2 bardak şekersiz çay :KK9:
eskisi gibi tabağı Sünnetleyip kalkmadim sofradan o çikolatalı ye beni ye beni diyen muffinlere böreklere karşı koyabildim çok şükür tabi bunda minnak kızımın payı büyük sofrada oturmadi beni sağolsun ye beni diyen tabagimla bakismak zorunda kalmaddim :KK24:

Aksam da yeşil mercimek salata ve 1 kupa süt ve elma ile günü kapatmayı düşünüyorum

Iyi akşamlar kızlar 1 hafta yediğimi yazıp Dr götürecem o da bana 1 haftalık liste hazırlayacak bakalım neler olacak
önerdikleri ni ara ara paylaşacağım sizle
sabah uyaninca 2 bardak ılık su ve 2 kuru erik hem metabolizma hızlanması için hem de kabız olmamak için dedi
hafta da 3 gün hafif tempo da 30 dk yürüyüş
2-2.5 lt su
Yemeği 20 dk ya yayarak yemek yavaş işte
17 den önce 1 fincan yeşilçay fazlası bebekte huzursuzluk yaparımış
diğer leri ise bildiğimizsşeyler
seni çok sıkmayacağim tatlısı da çikolatanı da yedirecegim dedi
tatlı krizleri için ise meyveleri doğrayıp fırına atıp üstüne tarçın dökerek yemeyi önerdi

Gunaydinlar:D
yarim saat gecikmeli de olsa kahvaltimi yaptim saat haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
4 yesil zeytin
1 sivri biber
1 domates
2-3 dal yeşil soğan
1 tatli kasigi da helva:nazar:

ara 11 30 da
8 badem
1 cay bardagi sut

oglen 13. De
tavuk gogusunu tost makinesinde izgara olarak yapacam
salata
1 kepce yogurt

ara
1 mandalina
1 dilim ayva tarcinla

aksam
pirasa
salata
ayran
mercimek corbasi

Merhaba benim de 3 aylık bir sıpam var hamileliğe 68kg ile başlayıp 83'le bitirdim. Doğumdan sonra topu topu 5 kg verdim. şimdi o verdiğimin 2 kg'ını da geri aldım. ben de zayıflamak istiyorum. boy 1.60 kilo 80. 20 kg verip çıtır anne olmak istiyorum. Çok mu zor ki?

Merhaba benim de 3 aylık bir sıpam var hamileliğe 68kg ile başlayıp 83'le bitirdim. Doğumdan sonra topu topu 5 kg verdim. şimdi o verdiğimin 2 kg'ını da geri aldım. ben de zayıflamak istiyorum. boy 1.60 kilo 80. 20 kg verip çıtır anne olmak istiyorum. Çok mu zor ki?

Hayır canim zor değil irade meselesi evet istersen ve karar verdiğin anda bu iş biter.
benim de vermem gereken 20 kg var canim katil bize istersen.

mrh tatlıtambak..uzun süredir siteyi ziyaret edip okuyordum ama bir türlü cesaret edipte tekrar yazmak içimden gelmiyordu sanki diyete başlamak korkutuyordu...hani başla bırak yormuştu psikolojik olarak..çabalarını takdir ediyorum ve başarın içinde tebrikler..inanıyorum başaracaksın ve darısı başıma...benim hikayem de size benziyor..bekarken zayıf ama evlilik ve iki hamilelikte alınıp verilmeyen kilolar...boyum 169 kilom 105. biri 5 yaş diğeri 5 aylık iki yavrum var Allah bağışlasın tüm evlatlarımızı...bugün karar verip en azndan ekmek ve tatlıya veda ediyorum ...çünkü en çok kiloyu onlardan alıyorum...emzirdiğim için belki çok titiz olamayabilirim ama porsiyon miktarına hamur işi ve tatlıya dikkat ederek başlamak istiyorum..sen de kabul edersen destek olalım bu yolda...

mrh tatlıtambak..uzun süredir siteyi ziyaret edip okuyordum ama bir türlü cesaret edipte tekrar yazmak içimden gelmiyordu sanki diyete başlamak korkutuyordu...hani başla bırak yormuştu psikolojik olarak..çabalarını takdir ediyorum ve başarın içinde tebrikler..inanıyorum başaracaksın ve darısı başıma...benim hikayem de size benziyor..bekarken zayıf ama evlilik ve iki hamilelikte alınıp verilmeyen kilolar...boyum 169 kilom 105. biri 5 yaş diğeri 5 aylık iki yavrum var Allah bağışlasın tüm evlatlarımızı...bugün karar verip en azndan ekmek ve tatlıya veda ediyorum ...çünkü en çok kiloyu onlardan alıyorum...emzirdiğim için belki çok titiz olamayabilirim ama porsiyon miktarına hamur işi ve tatlıya dikkat ederek başlamak istiyorum..sen de kabul edersen destek olalım bu yolda...

Canım farkında isen başla bırak şeklin de devam ettim hep ama bu sefer kafada bitirdim. Sende bence bazı şeyleri azaltmak ilk etapta bak gör nasıl gidecek emzirdigin icin fazla kalori yakacaksin. Hamur işini ve tatliyi tat sadece devamını getirmemeye çalış. Ekmeği tamamen çıkartma hayatından çünkü daha çok açlık hissedip başka şeyler yersin. Kendini hiç sıkma dan böyle dene bence kısa sürede 2 li hanelere hemen dusersin.
ben cumaları tartılıyorum. Sende kilonu haftaya yaz bakalım. Kilo alsan da veremesen de yaz. Kafaya takmadan rahat bir sekilde

Hayır canim zor değil irade meselesi evet istersen ve karar verdiğin anda bu iş biter.
benim de vermem gereken 20 kg var canim katil bize istersen.
İnşallah canım ben de başladım. Dün 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım. Bugün eğer yapabilirsem ebru şallı platesi yapıcam. tabi artık dikkatli de besleniyorum. İnşallah hep birlikte veririz kiloları...

Allah hepimiz in yardimci si olsun

Back
X